Sex in de huiskamer spuitende lul

sex in de huiskamer spuitende lul

Wat ze niet verwacht had gebeurde, de man spoot bijna direct zijn lading in haar mond. Irene was er het hart van in, ze loste de dikke worst, spuwde zijn sperma op de straat en zonder een woord te zeggen liet ze de man met zijn druipende fluit alleen achter op straat.

Toen ze thuis kwam wierp ze zich op bed en huilde als een klein kind die zijn lollie niet had gekregen. Irene twijfelde nog even maar drukte toch maar op de bel, even later schoof de deur open en een goed verzorgde man vroeg haar binnen te komen. Irene zoog in 10 minuten de penis tot een stijve dikke leuter van zo een 23 a25 cm lang, hij was zo dik dat die nauwelijks in haar mond paste, maar ze rekte haar lippen maximaal open en liet de stijve spuit tot achter in haar keel doorschuiven, even slikken was nodig om het gevaarte in haar keel te laten doordringen, de eikel die over haar tong schoof, bevochtigde zichzelf en kon zo gemakkelijker haar keel inschuiven.

Telkens hij vooruit stootte, ramde ze haar billen tegen zijn onderbuik aan, en als de penis naar buiten schoof trok deze de binnenste kutlippen naar buiten , als een handschoen paste haar kut juist rond zijn spuitkanon. Jos was een echte neukkampioen, en om haar nog beter te stimuleren perste hij al neukend drie vingers in haar aars. Soms kwam de eikel even boven haar memmen uitpuilen en dan stak ze haar tong uit en soms ging hij zelfs zover dat de eikel in haar mond belande, hij neukte dan haar geile mond nog even voordat hij haar tieten weer aanpakte.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Nadat ze bij haar thuis aangekomen waren en de voordeur was in het slot gevallen, stonden ze al met elkaar te tongen. Zijn handen lagen op haar lekkere kontje en ze had zich stevig tegen hem aangedrukt en wat ze in zijn broek voelde maakte haar heel gelukkig. Het was niet dat ze elke week in de kroeg te vinden was om jongemannen op te pikken waar ze mee kon neuken.

Ze had al bijna twee jaar geen seks gehad na haar scheiding, en op de mannen die zich aanboden zat ze niet te wachten. Laatstgenoemde was met de horizon vertrokken en ze had, nadat ze de scheidingspapieren had ondertekend, niets meer van hem gehoord.

Ze was er ook niet rouwig om, want de laatste tijd liep hun huwelijk toch al niet meer. Hij had haar goed achtergelaten, dus over geld hoefde ze zich niet druk te maken. Ze had die twee jaar ook niet echt behoefte aan seks gehad, maar het gevoel was ze ver daarvoor al kwijtgeraakt. Als ze één keer in de drie maanden seks met haar toenmalige echtgenoot had, was dat veel.

Dat ze er nu behoefte aan had, kwam omdat ze in een opgewonden bui een dildo had besteld en daar had ze een heerlijk orgasme door gekregen. Ze was zelfs zo in de weer met het ding geweest, dat ze in totaal drie keer was klaargekomen tijdens het masturberen. Eigenlijk vond ze het wel weer lekker en in plaats van haar dildo wilde ze weer eens een echte lul van vlees en bloed in haar kut voelen.

Ze wist niet zo goed waar ze moest beginnen. De online datingsites vond ze niets, want ze was ouderwets en ze moest een man in zijn ogen kunnen aankijken en dan niet terwijl hij achter een webcam zat. Ze besloot daarom maar eerst eens wat te gaan drinken in de buurtkroeg waar ze wel vaker kwam om te kaarten of gewoon de gezelligheid op te zoeken.

Het was vrijwel leeg binnen, op een paar vaste klanten na en een jongeman die ze nog nooit eerder gezien had. Ze ging een paar krukken van hem vandaan zitten en bestelde bij Sjors, de barman, een glas wijn.

De jongeman zat wat voor zich uit te staren en leek zijn omgeving niet op te merken. Aangezien Annette geen zin had om een gesprek met één van de stamgasten te beginnen, die maakten nooit wat mee en al hun verhalen had ze al meerdere malen gehoord. Ze deed voor haar doen dapper en stond op om naast de jongeman te gaan zitten. De jongeman schrok op uit zijn overpeinzingen en keek naar opzij en er kwam een glimlach op zijn gezicht.

Ze liep al tegen de 60 en ondanks dat ze wist dat het een nietszeggende vleierij van de man was, voelde ze zich helemaal vrolijk worden.

John keek haar direct in haar ogen aan en zei zachtjes: Ze raakten druk in gesprek en na nog een paar wijntjes en wat biertjes vond Annette het welletjes en zei dat ze naar huis ging. Sjors de barman stond aan de andere kant van de bar, dus hij kon niet horen wat ze tegen John zei, en daar was ze blij om, want er werd al genoeg geluld.

John keek haar onderzoekend aan en zei met een wat onvaste stem: Annette stond op, zwaaide naar Sjors en de stamgasten en liep de kroeg uit. Ze hoopte dat John geen koudwatervrees zou krijgen, want ze voelde zich opeens erg verbonden met hem.

Dat niet alleen, ze wilde maar al te graag door hem geneukt worden. Ze zat thuis net aan haar tweede kopje koffie, toen haar telefoon ging. Ze voelde zich blij worden toen ze hoorde dat het John was en vertelde het adres dat hij aan de taxichauffeur moest geven.

Nog geen vijf minuten later ging de deurbel en voordat John het doorhad zat hij op de bank met een dampende kop koffie voor zich. Als ze dan toch seks met hem ging hebben, wilde ze wel dat hij een beetje nuchter was. Ze had een muziekzender met rustige muziek opstaan en nadat ze wat gekletst hadden, stond John opeens op en stak zijn hand uit naar Annette die ook van de bank opstond.

Het was één van haar lievelingsnummers die opstond en ze vond het heerlijk om weer eens ouderwets te schuifelen. Ze voelde de handen van John over haar kontje gaan, waardoor haar kutje nog natter werd. Het nummer had voor haar nog wel een paar minuten mogen duren, want ze vond het intieme contact met deze knappe jongeman heerlijk. Aan de andere kant, toen ze op de bank zaten vond hij al snel zijn weg naar haar borsten en dat voelde misschien nog wel beter.

John sabbelde aan haar borsten en ze vond het heerlijk om weer eens ouderwets begeerd te worden. Ze wist nu al dat ze haar hele trukendoos open zou gooien om te laten zien dat een ervaren vrouw een engel in bed is. Zijn keiharde pik begon pijn te doen in zijn spijkerbroek en hij wist dat er snel wat moest gebeuren, want anders zou hij in zijn broek klaarkomen en die verschutting wilde hij zichzelf besparen.

Hij stond op en trok zijn broek en onderbroek naar beneden en zonder iets te zeggen was Annette op haar knieën voor hem gaan zitten en nam ze zijn ballen in haar mond. De volgende stap was zijn grote pik die in haar mond verdween en het leek wel alsof haar kutje echt niet natter kon worden. Ze was altijd verzot op pijpen geweest en ze raakte bedwelmd door de smaak en de geur van de lekkere pik van John.

Hij had genoeg vriendinnen gehad, maar geen van hen kwam in de buurt van de heerlijke mond van deze oudere vrouw. John ging op zijn rug op de bank liggen en gaf zich helemaal over aan Annette, die hem het liefst in haar mond had laten klaarkomen, maar hij had een ander idee waar ze zich ook in kon vinden. Hij legde haar op de bank en liet zijn pik in één keer in haar natte kut verdwijnen en begon haar stevig te neuken.

Ze bleken allebei nogal van de standjes te zijn en de oudere vrouw was blij dat ze nog steeds drie keer in de week naar de sportschool ging en haar lenigheid had behouden. Op een gegeven moment lag hij onder haar en nog geen vijf minuten later werd ze van achteren geneukt. Ze had al een paar mini-orgasmes gehad en ze was druk bezig om naar haar grote orgasme toe te werken. Ze voelde aan de keiharde pik van John dat het ook niet meer lang ging duren voordat hij haar vol zou spuiten.

Het laatste standje wat ze in gedachten had bleek ook het lekkerste te zijn. Ze steunde met één hand op de bank en haar andere hand lag om John zijn nek, die haar vervolgens staande ging neuken. Ze voelde de grote pik diep in zich stoten en ze was op het punt gekomen dat niets haar meer interesseerde, behalve haar orgasme.

John bleef doorstoten en hij zat al een tijdje tegen spuiten aan, maar eerst wilde hij het orgasme van Annette voelen. Dat duurde niet lang meer en toen hij hoorde en voelde dat ze klaarkwam, liet hij zich ook gaan en spoot haar kut helemaal vol met warm zaad.

Dat zorgde ervoor dat Annette nog harder klaarkwam en moeite had om steun te zoeken. Ze drukte een paar keer nog haar kontje naar achteren om de pik van John zo diep mogelijk in zich te voelen en stond vervolgens een te trillen op haar benen van het seksuele genot.

Het was maar goed dat John haar vasthield, want anders was ze omgevallen en had ze waarschijnlijk naar de eerste hulp gemoeten met een gebroken heup. Ze hoorde de dokter al zeggen: Ze liet de gedachten over ziekenhuizen en gebroken heupen snel varen en liet zich op de bank neerploffen.

John kwam naast haar zitten en hield haar stevig vast, precies wat ze nodig had. Annette moest nodig naar de wc, dus met veel moeite worstelde ze zich los uit de omhelzing en kwam na haar bezoekje aan de wc naast haar one-night-stand zitten. De reactie van John was nogal onverwachts, want hij duwde haar hand weg en vroeg hoe ze aan die vergeelde zwart-wit foto kwam die op de schouw stond.

Annette was even helemaal van slag en ze voelde de tranen opkomen. Op de foto stond een vrouw, die gelukzalig in de lens van de camera keek en een baby in haar handen had.

Hij pakte een portefeuille uit zijn broekzak en haalde daar dezelfde foto uit. Annette keek naar de foto, vervolgens naar John en ze viel toen helemaal stil. John begon te vertellen en het drong uiteindelijk allemaal tot haar door. Hij was naar haar geboorteplaats gekomen om naar zijn biologische moeder op zoek te gaan. Zijn stiefmoeder was overleden en had op haar sterfbed alles verteld over zijn echte moeder en hoe hij bij ze terechtgekomen was.

Hij had haar altijd beschouwd als zijn echte moeder, nog steeds trouwens, maar hij was toch benieuwd naar de vroeg die hem ter adoptie had gegeven. Annette, die een brok in haar keel had, onderbrak hem en begon haar verhaal.

Ik was vastbesloten om hem in mijn eentje op te voeden, de vader was namelijk gelijk met de Noorderzon vertrokken. Alles leek goed te gaan, totdat ik aangereden werd door een dronken automobilist die door rood was gereden.

Ik heb een aantal weken in coma gelegen en ze wisten de baby met moeite ter wereld te halen. Dat kon nog in die tijd, tegenwoordig zouden ze zich voor een rechter moeten verantwoorden.

Ik had geen ouders en verdere familie meer, behalve een paar neven en nichten aan de andere kant van het land. Het bleek dat ik, door het tekenen van de papieren, afstand van mijn kind had gedaan en mijzelf het recht ontnomen had om ooit nog contact met je te hebben. De dokter, eentje van het oude stempel, vond alleenstaande jonge moeders maar niets en besloot dat dit het beste voor me was.

Het bleek mijn baby te zijn en de foto was een week na het ondertekenen van de papieren genomen.

...

Sex voor 20 euro gijl wijfsex in de huiskamer spuitende lul

Wat ze niet verwacht had gebeurde, de man spoot bijna direct zijn lading in haar mond. Irene was er het hart van in, ze loste de dikke worst, spuwde zijn sperma op de straat en zonder een woord te zeggen liet ze de man met zijn druipende fluit alleen achter op straat. Toen ze thuis kwam wierp ze zich op bed en huilde als een klein kind die zijn lollie niet had gekregen.

Irene twijfelde nog even maar drukte toch maar op de bel, even later schoof de deur open en een goed verzorgde man vroeg haar binnen te komen. Irene zoog in 10 minuten de penis tot een stijve dikke leuter van zo een 23 a25 cm lang, hij was zo dik dat die nauwelijks in haar mond paste, maar ze rekte haar lippen maximaal open en liet de stijve spuit tot achter in haar keel doorschuiven, even slikken was nodig om het gevaarte in haar keel te laten doordringen, de eikel die over haar tong schoof, bevochtigde zichzelf en kon zo gemakkelijker haar keel inschuiven.

Telkens hij vooruit stootte, ramde ze haar billen tegen zijn onderbuik aan, en als de penis naar buiten schoof trok deze de binnenste kutlippen naar buiten , als een handschoen paste haar kut juist rond zijn spuitkanon. Jos was een echte neukkampioen, en om haar nog beter te stimuleren perste hij al neukend drie vingers in haar aars.

Soms kwam de eikel even boven haar memmen uitpuilen en dan stak ze haar tong uit en soms ging hij zelfs zover dat de eikel in haar mond belande, hij neukte dan haar geile mond nog even voordat hij haar tieten weer aanpakte. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Nadat ze bij haar thuis aangekomen waren en de voordeur was in het slot gevallen, stonden ze al met elkaar te tongen. Zijn handen lagen op haar lekkere kontje en ze had zich stevig tegen hem aangedrukt en wat ze in zijn broek voelde maakte haar heel gelukkig.

Het was niet dat ze elke week in de kroeg te vinden was om jongemannen op te pikken waar ze mee kon neuken. Ze had al bijna twee jaar geen seks gehad na haar scheiding, en op de mannen die zich aanboden zat ze niet te wachten. Laatstgenoemde was met de horizon vertrokken en ze had, nadat ze de scheidingspapieren had ondertekend, niets meer van hem gehoord.

Ze was er ook niet rouwig om, want de laatste tijd liep hun huwelijk toch al niet meer. Hij had haar goed achtergelaten, dus over geld hoefde ze zich niet druk te maken. Ze had die twee jaar ook niet echt behoefte aan seks gehad, maar het gevoel was ze ver daarvoor al kwijtgeraakt. Als ze één keer in de drie maanden seks met haar toenmalige echtgenoot had, was dat veel.

Dat ze er nu behoefte aan had, kwam omdat ze in een opgewonden bui een dildo had besteld en daar had ze een heerlijk orgasme door gekregen. Ze was zelfs zo in de weer met het ding geweest, dat ze in totaal drie keer was klaargekomen tijdens het masturberen. Eigenlijk vond ze het wel weer lekker en in plaats van haar dildo wilde ze weer eens een echte lul van vlees en bloed in haar kut voelen. Ze wist niet zo goed waar ze moest beginnen.

De online datingsites vond ze niets, want ze was ouderwets en ze moest een man in zijn ogen kunnen aankijken en dan niet terwijl hij achter een webcam zat. Ze besloot daarom maar eerst eens wat te gaan drinken in de buurtkroeg waar ze wel vaker kwam om te kaarten of gewoon de gezelligheid op te zoeken. Het was vrijwel leeg binnen, op een paar vaste klanten na en een jongeman die ze nog nooit eerder gezien had. Ze ging een paar krukken van hem vandaan zitten en bestelde bij Sjors, de barman, een glas wijn.

De jongeman zat wat voor zich uit te staren en leek zijn omgeving niet op te merken. Aangezien Annette geen zin had om een gesprek met één van de stamgasten te beginnen, die maakten nooit wat mee en al hun verhalen had ze al meerdere malen gehoord. Ze deed voor haar doen dapper en stond op om naast de jongeman te gaan zitten. De jongeman schrok op uit zijn overpeinzingen en keek naar opzij en er kwam een glimlach op zijn gezicht.

Ze liep al tegen de 60 en ondanks dat ze wist dat het een nietszeggende vleierij van de man was, voelde ze zich helemaal vrolijk worden. John keek haar direct in haar ogen aan en zei zachtjes: Ze raakten druk in gesprek en na nog een paar wijntjes en wat biertjes vond Annette het welletjes en zei dat ze naar huis ging.

Sjors de barman stond aan de andere kant van de bar, dus hij kon niet horen wat ze tegen John zei, en daar was ze blij om, want er werd al genoeg geluld. John keek haar onderzoekend aan en zei met een wat onvaste stem: Annette stond op, zwaaide naar Sjors en de stamgasten en liep de kroeg uit.

Ze hoopte dat John geen koudwatervrees zou krijgen, want ze voelde zich opeens erg verbonden met hem. Dat niet alleen, ze wilde maar al te graag door hem geneukt worden. Ze zat thuis net aan haar tweede kopje koffie, toen haar telefoon ging.

Ze voelde zich blij worden toen ze hoorde dat het John was en vertelde het adres dat hij aan de taxichauffeur moest geven. Nog geen vijf minuten later ging de deurbel en voordat John het doorhad zat hij op de bank met een dampende kop koffie voor zich.

Als ze dan toch seks met hem ging hebben, wilde ze wel dat hij een beetje nuchter was. Ze had een muziekzender met rustige muziek opstaan en nadat ze wat gekletst hadden, stond John opeens op en stak zijn hand uit naar Annette die ook van de bank opstond. Het was één van haar lievelingsnummers die opstond en ze vond het heerlijk om weer eens ouderwets te schuifelen. Ze voelde de handen van John over haar kontje gaan, waardoor haar kutje nog natter werd. Het nummer had voor haar nog wel een paar minuten mogen duren, want ze vond het intieme contact met deze knappe jongeman heerlijk.

Aan de andere kant, toen ze op de bank zaten vond hij al snel zijn weg naar haar borsten en dat voelde misschien nog wel beter. John sabbelde aan haar borsten en ze vond het heerlijk om weer eens ouderwets begeerd te worden. Ze wist nu al dat ze haar hele trukendoos open zou gooien om te laten zien dat een ervaren vrouw een engel in bed is. Zijn keiharde pik begon pijn te doen in zijn spijkerbroek en hij wist dat er snel wat moest gebeuren, want anders zou hij in zijn broek klaarkomen en die verschutting wilde hij zichzelf besparen.

Hij stond op en trok zijn broek en onderbroek naar beneden en zonder iets te zeggen was Annette op haar knieën voor hem gaan zitten en nam ze zijn ballen in haar mond. De volgende stap was zijn grote pik die in haar mond verdween en het leek wel alsof haar kutje echt niet natter kon worden. Ze was altijd verzot op pijpen geweest en ze raakte bedwelmd door de smaak en de geur van de lekkere pik van John. Hij had genoeg vriendinnen gehad, maar geen van hen kwam in de buurt van de heerlijke mond van deze oudere vrouw.

John ging op zijn rug op de bank liggen en gaf zich helemaal over aan Annette, die hem het liefst in haar mond had laten klaarkomen, maar hij had een ander idee waar ze zich ook in kon vinden.

Hij legde haar op de bank en liet zijn pik in één keer in haar natte kut verdwijnen en begon haar stevig te neuken.

Ze bleken allebei nogal van de standjes te zijn en de oudere vrouw was blij dat ze nog steeds drie keer in de week naar de sportschool ging en haar lenigheid had behouden. Op een gegeven moment lag hij onder haar en nog geen vijf minuten later werd ze van achteren geneukt. Ze had al een paar mini-orgasmes gehad en ze was druk bezig om naar haar grote orgasme toe te werken. Ze voelde aan de keiharde pik van John dat het ook niet meer lang ging duren voordat hij haar vol zou spuiten.

Het laatste standje wat ze in gedachten had bleek ook het lekkerste te zijn. Ze steunde met één hand op de bank en haar andere hand lag om John zijn nek, die haar vervolgens staande ging neuken. Ze voelde de grote pik diep in zich stoten en ze was op het punt gekomen dat niets haar meer interesseerde, behalve haar orgasme. John bleef doorstoten en hij zat al een tijdje tegen spuiten aan, maar eerst wilde hij het orgasme van Annette voelen. Dat duurde niet lang meer en toen hij hoorde en voelde dat ze klaarkwam, liet hij zich ook gaan en spoot haar kut helemaal vol met warm zaad.

Dat zorgde ervoor dat Annette nog harder klaarkwam en moeite had om steun te zoeken. Ze drukte een paar keer nog haar kontje naar achteren om de pik van John zo diep mogelijk in zich te voelen en stond vervolgens een te trillen op haar benen van het seksuele genot.

Het was maar goed dat John haar vasthield, want anders was ze omgevallen en had ze waarschijnlijk naar de eerste hulp gemoeten met een gebroken heup. Ze hoorde de dokter al zeggen: Ze liet de gedachten over ziekenhuizen en gebroken heupen snel varen en liet zich op de bank neerploffen. John kwam naast haar zitten en hield haar stevig vast, precies wat ze nodig had. Annette moest nodig naar de wc, dus met veel moeite worstelde ze zich los uit de omhelzing en kwam na haar bezoekje aan de wc naast haar one-night-stand zitten.

De reactie van John was nogal onverwachts, want hij duwde haar hand weg en vroeg hoe ze aan die vergeelde zwart-wit foto kwam die op de schouw stond. Annette was even helemaal van slag en ze voelde de tranen opkomen. Op de foto stond een vrouw, die gelukzalig in de lens van de camera keek en een baby in haar handen had. Hij pakte een portefeuille uit zijn broekzak en haalde daar dezelfde foto uit. Annette keek naar de foto, vervolgens naar John en ze viel toen helemaal stil.

John begon te vertellen en het drong uiteindelijk allemaal tot haar door. Hij was naar haar geboorteplaats gekomen om naar zijn biologische moeder op zoek te gaan. Zijn stiefmoeder was overleden en had op haar sterfbed alles verteld over zijn echte moeder en hoe hij bij ze terechtgekomen was. Hij had haar altijd beschouwd als zijn echte moeder, nog steeds trouwens, maar hij was toch benieuwd naar de vroeg die hem ter adoptie had gegeven.

Annette, die een brok in haar keel had, onderbrak hem en begon haar verhaal. Ik was vastbesloten om hem in mijn eentje op te voeden, de vader was namelijk gelijk met de Noorderzon vertrokken. Alles leek goed te gaan, totdat ik aangereden werd door een dronken automobilist die door rood was gereden. Ik heb een aantal weken in coma gelegen en ze wisten de baby met moeite ter wereld te halen.

Dat kon nog in die tijd, tegenwoordig zouden ze zich voor een rechter moeten verantwoorden. Ik had geen ouders en verdere familie meer, behalve een paar neven en nichten aan de andere kant van het land.

Het bleek dat ik, door het tekenen van de papieren, afstand van mijn kind had gedaan en mijzelf het recht ontnomen had om ooit nog contact met je te hebben.

De dokter, eentje van het oude stempel, vond alleenstaande jonge moeders maar niets en besloot dat dit het beste voor me was.

Het bleek mijn baby te zijn en de foto was een week na het ondertekenen van de papieren genomen.

...Grote kut sex demi massage amstelveen

  • Ik krijg het niet voor elkaar man zei hij tegen Joran, maar erger, Jordy stopte op dat moment met likken en vingeren, net voor dat ik klaarkwam. De dildo die ze erop plaatst is een stuk kleiner en dunner, dan die zij heeft gebruikt.
  • GRATIS SEXADVERTENTIES ESCORTE SOFIE
  • Sex in de huiskamer spuitende lul
  • GIGOLO FRIESLAND SEXDATE ZONDER REGISTRATIE
Goedkope escort sperma in de kut


Daar praten we over veel dingen, ook over Lucas en dat hij de laatste tijd zo vreemd doet. Ze heeft het al overwogen om een borstvergroting te gaan doen, want mannen zien haar niet staan. En volgende week gaat ze het doen, ze krijgt dan ook cup C.

We kletsen verder en rond elf uur vraagt ze als ik zin heb om uit te gaan. Dat vind ik wel een goed idee, samen met haar uit te gaan. We kleden ons om en gaan om twaalf uur naar een discotheek hier in de buurt. Daar aangekomen gaan we naar binnen, betalen intree, halen muntjes en brengen onze jassen naar de garderobe. We lopen dan de danszaal binnen en gaan samen dansen, na een tijdje gedanst te hebben. Krijgen er wel dorst van en gaan naar de bar, daar drinken we wat. Mijn vriendin wil weer dansen zelf heb ik nog even geen zin.

Zij gaat dan weer dansen en ik blijf bij de bar staan. Dan zie ik ineens Lucas op de dansvloer dansen met een meisje. Het blijft niet alleen bij dansen, hij is ook met haar aan het vrijen.

Ik loop naar hen toe en tik Lucas op zijn schouder, als hij zich omdraait en mij dan ziet. Kijkt hij verschrikt naar mij, zelf ben ik zo kwaad op hem. Dat ik zonder erbij na te denken, hem een knietje geeft in zijn ballen. Hij zakt op de vloer en ik begin op hem in te trappen. Binnen een paar minuten word ik vast gepakt door een uitsmijter.

Die mij dan de discotheek uitzet, buiten kom ik een beetje bij zinnen. Mijn woede verdwijnt en gaat over naar liefdesverdriet en begin te huilen.

Maar helaas zij reageert niet op mijn sms, dan stuur ik haar een bericht, dat ik naar mijn huis ga en dat ik haar nog wel spreek. Ik pak dan een taxi en laat me naar huis rijden. Bij mijn huis aangekomen, betaal ik de taxichauffeur en ga dan naar binnen.

Normaal is mijn moeder nog op, maar nu is alles donker beneden. Ik loop naar boven, daar hoor ik mijn moeder heftig klaarkomen en ook andere geluiden die ik niet kan plaatsen. De geluiden komen niet uit haar slaapkamer, maar van zolder waar ik nog nooit ben geweest. Ik ga naar de zolderdeur en probeer hem open te doen, normaal als ik er ben is deze op slot, maar nu kan ik hem opendoen. Als ik open doe, worden de geluiden een stuk harder, vooral die van mijn moeder.

Ik sluip de trap op en als ik met mijn hoofd iets boven uitkom, kijk ik erg verbaasd naar wat ik zie. Mijn moeder ligt naakt op een bankje, dat zij naakt is niet vreemd.

Ik heb haar wel vaker naakt gezien, voor haar leeftijd ziet ze er goed uit. Ze heeft een normaal postuur, cup D, heeft halflang lichtrood haar, blauwe ogen en is intiem geschoren. Wat ik wel erg vreemd vind is het apparaat tussen haar benen.

Het is een elektrische motor die met een tandwiel een wiel aandrijft. Waaraan een stang aan vast zit die hakbewegingen maakt, aan het eind van de stang zit een dildo aan vastgemaakt. Die nu in het grotje van mijn moeder heen en weer gaat en zij geniet er erg van.

Ik was opzoek naar haar, zodat ze mij kon troosten, maar haar zo bezig te zien. Verdwijnen de gedachten en word er zelf ook behoorlijk geil van en als ik verder rond kijk.

Mijn moeder maakt nog steeds geile geluiden en ligt met gesloten ogen er duidelijk van te genieten. Ik loop dan verder de trap op en ga ongeveer op een meter bij haar vandaan staan. Als ze dan weer heerlijk klaarkomt, zie ik ook dat ze kleine straaltjes vocht uit haar poesje spuit. Mijn moeder haalt snel de dildo uit haar grotje en gaat van het bankje af. Ik vertel haar mijn verhaal, ze begint te lachen en zegt dan, die eikel heeft het verdient en ik denk dat hij nu wel begrijpt dat het uit is tussen jullie.

Ik zeg dan tegen haar, maar de komende tijd nog niet, nu ik je geheim weet en je zo bezig te hebben gezien. Heeft mij dat ook geil gemaakt en wil eigenlijk wel weten hoe het voelt seks met machines.

Ze zullen ook nooit vreemdgaan en je hebt wel een aparte collectie en vraag haar dan, als ze mij wil inwijden. Ze vraagt, weet je het zeker dat je dat wil? Ze zegt dan, ja, dat weet ik, als je eenmaal je zinnen op iets hebt gezet hou je er niet over op. Dus ik ga je dan maar inwijden en we beginnen bij de neukmachine die ik net heb gebruikt. Trek je kleren maar uit en ga op het bankje liggen. Ik begin mij uit te kleden, mijn moeder is ondertussen naar de machine gelopen.

Als ik naakt ben loop ik er ook naar toe, mijn moeder is bezig er een andere dildo op te plaatsen. De dildo die ze erop plaatst is een stuk kleiner en dunner, dan die zij heeft gebruikt. Ik vraag haar waarom ze dat doet, ze zegt dan je bent nog onervaren en de dildo die ik er nu op plaats is voor beginners. Hij is 15 bij 3. Dan moet ik van haar op het bankje gaan liggen. Dat doe ik en mijn moeder zorgt ervoor dat ik goed voor de dildo lig.

De gedachte maakt mij al geil en mijn lipjes zwellen op en mijn grotje word nat. Mijn moeder draait eerst handmatig aan het wiel, zodat de dildo tussen mijn lipjes in mijn grotje verdwijnt. Als hij helemaal in mijn grotje zit, vraagt mijn moeder, voelt hij lekker aan. Dan stelt ze de neukmachine in zodat hij niet verder doorstoot en draait weer handmatig hem terug. Tot net dat de eikel in mijn grotje blijft zitten, dan stelt ze hem weer in zodat hij niet uit mijn grotje schiet.

Daarna pakt ze de controller en zet hem op de langzaamste stand aan. De dildo beweegt heerlijk in mijn grotje en ik begin heerlijk te kreunen.

Doordat de eikel heerlijk mijn g-spot raakt word ik steeds natter en steun en kreun het uit. Mijn moeder geniet er ook van, hoe haar dochter ervan geniet, dan zet ze de machine een stukje sneller. Niet veel later kom ik heerlijk klaar en tijdens mijn orgasme. Elke keer als de dildo uit mijn grotje komt spuit ik kleine straaltjes sappen uit mijn grotje. Ook mijn moeder vind dat een geil gezicht en zegt dan, dat krijg ik pas als hij op driekwart stand staat.

Het kostte haar moeite om zich op het vasthouden van haar fiets te concentreren nu ze zich besefte dat haar hand bijna contact maakte met zijn onderbuik en natuurlijk…..

En was het nou verbeelding of voelde ze echt iets tegen de rug van haar hand groeien!!? Peter wist maar al te goed dat het geen verbeelding was. Het meisje klemde zich zo heerlijk aan hem vast dat het hem leek of haar hand lager en lager op zijn dijbeen rustte. De uitwerking die de aanraking van haar hand had deed hem zijn lid spijkerhard in zijn broek knellen.

Toen ze nog 5 minuten van huis waren barstte plotseling met een daverende klap het onweer los. Meteen stortte de regen met bakken naar beneden. Een verfrissende zomerbui weliswaar, maar na nog geen minuut waren ze allebei doorweekt. Tot op de draad nat geregend kwamen ze aan bij het huis van Maartje.

Vlug zetten ze haar fiets in het schuurtje en renden vervolgens naar binnen. Het was er stil. Daar opende ze een lade en rukte er twee handdoeken uit. Een wierp ze Peter toe.

Dit moest haar kamer zijn. Er stond een schrijftafeltje er hingen posters van zangers en popgroepen en er stond een vrij groot antiek bed. Vast een erfstuk uit de familie of zo.

Ze droogden snel hun haar en Peter keek hoe de blonde Maartje handig haar lange haren droogde. Op de momenten dat ze niet naar hem keek werd zijn blik onherroepelijk getrokken door haar natte bloesje waarin zich haar borsten overduidelijk aftekenden. De tepeltjes staken steels door de natte stof en als ze voorover boog zag hij hoe de borsten licht trilden onder de bewegingen die ze maakte met de handdoek.

Plotseling keek ze hem echter aan van onder haar droog geboende haren. Als ik dit shirt aanhoudt ben ik morgen snip verkouden! Peter werd licht verrast door de vraag, maar draaide Maartje als een keurige heer de rug toe zodra ze het vroeg. Hij voelde zijn hart sneller slaan bij de gedachte dat mooie Maartje in zijn bijzijn haar shirtje uittrok en haar tieten ontblootte.

Toen hij echter opkeek naar de muur waarnaar hij zich zo netjes had omgedraaid keek hij tot zijn verrassing in… een spiegel..!!

Hij zag hoe Maartje het natte shirtje uittrok. Ze stond met haar rug naar hem toe. Ze nam de handdoek van het bed en droogde zich ermee. Vervolgens gleed ze handig met haar vingers achter haar rug en liet haar natte b. Om het bloesje te pakken draaide ze zich echter naar hem toe waarna Peter haar jonge ronde meisjesborsten in volle rijpheid in de spiegel zag. Haar hand bleef ergens halverwege in de beweging steken. Hij pakte haar bij haar schouders en liet nu zijn blik van haar ogen naar haar borsten dalen.

Hij voelde hoe zijn hartslag versnelde en hoe in de beklemming van zijn spijkerbroek zijn eikel jeukte van oplopende spanning. Maartje stond tegenover hem, hij was iets groter, en ze voelde zich vreemd zweverig nu hij haar bij haar schouders pakte en kennelijk zonder gêne naar haar jonge borsten staarde. Ze voelde hoe er zelfs onder de aanraking van zijn blik een tinteling door haar tepels ging.

Een hand liet haar schouder los en heel teder, beroerde hij met de rug van zijn vingers haar rechterborst. Een sensatie van hitte vloeide door de huid waar hij haar licht aanraakte. Daarna verkende de zachte huid van zijn vinger de andere borst. Maartje voelde hoe zijn hand een voorzichtige cirkelbeweging over haar borsten maakte. In haar schaamstreek ontstond een tinteling toen hij even heel dicht langs de tepelhof streelde.

Ook zijn andere hand ging, even teder, op verkenning langs de gladde huid van haar veerkrachtige meisjesvormen. Ze keek beurtelings naar de strelende handen en naar zijn starende ogen. Hij keek naar haar op toen hij met zijn vingers voorzichtig omhoog streelde en daarbij plotseling allebei haar tepels beroerde. Het was of er een elektrische schok door heel haar jonge lichaam voer. Haar handen grepen plotseling de zijne en prangde ze nu vol tegen haar beide borsten.

Nu werd Peter de totale volheid van haar heerlijke borsten gewaar. Haar handen hielpen hem haar rijpe tietjes betasten. Ze keken elkaar nu recht in de ogen. Een vonk sprong over en hun monden vonden elkaar in een hartstochtelijke kus terwijl zijn handen haar jonge borsten streelde, voelde, kneedde, en haar tepels speels tussen zijn vingers nam.

In zijn broek groeide de hardste stijve die hij ooit gevoeld had en Maartje voelde een parelende sensatie in haar schaamstreek en kneep haar knietjes tegen elkaar van het genot dat hij haar met zijn strelingen bood. Nu hun hartstocht was ontbrand was er geen houden meer aan. Peter trok zijn poloshirt, dat nog nat was van de regenbui over zijn hoofd uit.

Juist toen hij met zijn armen boven zijn hoofd stond en niets zag voelde hij hoe Maartjes handen zijn broek open knoopten en omlaag trokken. Peter aarzelde even met het verder uittrekken van zijn shirt. Hij zag niets maar voelde des te beter hoe zijn stijve door haar ranke vingers werd beetgepakt. Direct begon ze er mee op en neer te bewegen. Peter trok nu zijn shirt helemaal uit. Hij keek haar aan. Haar ogen verrieden haar opwinding.

Haar duim en wijsvinger omsloten zijn harde lid en schoven heerlijk langs de stam op en neer. Hij genoot van de strelingen en voelde hoe zij het eerste geil uit zijn eikel tevoorschijn streelde. Het was enorm warm in het kamertje en zelfs naakt voelde hij de zwoelheid als een nevel om hen beiden hangen.

Hij leidde haar achteruit naar het bed en duwde haar tot ze achterover lag. Haar benen nog over de rand. Hij maakte de rits van haar short los en trok die van haar heupen. Een klein wit slipje bedekte het aller intiemste dat ze hem te bieden had.

Maartje wipte haar kontje omhoog toen hij het uittrok. Daar, vlak voor zijn ogen lag Maartje nu helemaal naakt en weerloos. Hij zag dat ze haar ogen gesloten hield. Toen knielde hij voor haar neer en drukte voorzichtig een zoen op de roze lipjes. Heel licht krullende haartjes vormden een toefje op haar onderbuik.

Daaronder lag haar kutje licht geopend voor zijn gezicht. Opnieuw kuste hij de zachte lipjes. Peter snoof de gekmakende geur van haar negentienjarige seks. Voorzichtig krulde hij zijn tong in haar vochtige spleetje.

Nu likte hij voorzichtig van onder tot bovenin haar warme flamoesje. Hij voelde hoe zijn pik steigerde. Het meisje waarvan hij zolang gedroomd had. Dieper flitste nu zijn tong in haar vagina die zich verder en verder voor hem opende. Hij voelde hoe Maartjes dijbeen trilde van spanning en opwinding en toen hij met zijn tong door haar flamoesje naar boven gleed en daar in aanraking kwam met haar klitje grepen haar handen ineens naar zijn hoofd en drukten hem even heel diep tegen haar zinderende kutje.

Peter knielde naast haar op bed en ze zoenden hartstochtelijk. Peters handen waren nu overal. Hij betastte haar borsten, gleed over haar buik naar haar kutje, liet speels een vinger door haar natte spleetje dwalen en gleed vervolgens geil met een vinger haar grotje binnen.

Hij hoefde niets te zoeken en vond alles intuïtief. Maartje deed opnieuw een greep naar zijn rechtop zwiepende lul. Haar trekkende handje bewerkte hem liefdevol. Licht hijgend gleden ze langs en over elkaar. Maartje speelde teder met zijn voorhuid en legde haar hoofd op zijn dijbeen. Gefascineerd keek ze naar de kloppende jongenslul in haar hand. Peter begroef zijn gezicht in haar schoot en ging onafgebroken door met zijn geile likspel.

Steeds meer vulde de kamer zich met hun zachte gehijg. Peter merkte aan alles dat Maartje steeds heter werd van zijn likkende tong. Hij zag niets buiten haar geurende flamoesje maar hoorde haar zacht fluisteren en kreunen en heerlijk streelde ze zijn harde jongenspik.

Terwijl hij haar zo lag op te geilen drong er langzaam iets tot hem door. Het besef kwam geleidelijk dat het ritme waarmee ze hem streelde anders werd en plotseling was er een warm gevoel rond zijn jeukende eikel. Hij concentreerde zich op het gevoel en zijn hart sloeg over toen hij besefte dat het haar tong was die zacht aan zijn harde topje likte. Peter kreunde tussen haar dijen.

Intenser werd de warme gloed die door zijn eikel trok. Heet werd de sensatie die tot hem doordrong. Het bloed joeg hem naar zijn slapen toen hij voelde hoe een hete gloed zijn stijve lid doortrok. Maartje had hem in haar mondje genomen!! Eerst zacht likkend had ze zijn eikel beroerd, toen had ze voorzichtig zijn eikeltopje gekust en er de smaak van geproefd en daarna had ze het aangedurfd om de dikke knop licht zuigend tussen haar lippen te laten glijden…..

Ze rolden om in het oude bed. Onbeschrijfelijk vond ze het gevoel nu een jongenspik te voelen en met haar tong elk plekje en elk adertje te bespelen. Onbeschrijfelijk werd ook het gevoel in haar kutje waar de tong van peter nu haar klitje had gevonden en er opgewonden cirkeltjes omheen beschreef. Hij maakte haar gek met zijn hete gelik. Maartje lag nu bovenop Peter en duwde smachtend haar kutje in Peters gezicht.

Hij proefde haar geil dat rijkelijk uit haar grotje vloeide. Maartje kneep haar kutspieren samen, zo lekker was het. Voor haar torende de pik van Peter. Ze bracht opnieuw haar mond er naar toe en slokte nu zonder pardon zijn hele stam op. Dit was om gek te worden. Zacht zoog ze eerst op zijn staalharde lul en proefde de geile druppels die ze opwekte. Toen bewoog ze haar mond in een sneller ritme over zijn schacht en begon aan de eerste pijpbeurt van haar jonge leven.

Zuigend en slurpend flitsten haar mond en tong over het dikke vlees. Kreunend kneep ze haar benen samen rond het hoofd van de beffende Peter.

Ze hield het niet. Met een laatste kreetje zuchtte ze haar orgasme door. Peter genoot van haar opwinding en likte nu nog zachtjes haar lipjes terwijl ze langzaam bekwam. Toen ze weer bij haar positieven kwam, gleed ze met haar mondje langs zijn lichaam en knielde voor hem neer.

Ze krulde haar geile lippen opnieuw over zijn eikel en stam. Nu kon ook Peter zich op haar geile mondje concentreren. Hij huiverde toen hij haar opnieuw op zijn lid voelde zuigen. Ze pijpte hem nu met heerlijk lange halen. Haar handje maakte nog steeds lekkere trekbewegingen en haar tong was overal. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ze voerde nu het tempo nog wat op. Ze ademde snuivend door haar neus en pijpte hem met overgave. Naarmate ze zijn lid voelde zwellen zoog ze harder en intenser aan zijn nu steeds meer kwijlende snikkel.

Ze gleed al pijpend tussen zijn trillende benen. Peter voelde de zalige gloed van haar hete mondje toen plotseling als hete lava zijn ontlading uit zijn ballen naar buiten joeg. Maartje schrok toch nog van de plotselinge straal die over haar tong spoot. Ze richtte zich op en keek gefascineerd naar zijn schokkende lid dat nu onophoudelijk zijn zaad uitbraakte. Irene was eerst de straat opgetrokken maar daar viel niet veel te rapen, verleden week nog had ze een vent aan de haak geslagen die er eerst goed uitzag, maar eens hij zijn broek liet zakken had ze al eigenlijk al geen zin meer, een fluitje van een cm of 10 dat was wat hij te bieden had maar ze wilde wel eens weten wat hij in zijn mars had en geleide de man naar haar groot kingsize bed, ze ontdeed zich van haar kleren en om hem nog wat op te winden liet ze haar slipje en bh nog zitten waar die zaten.

Irene zoog verder aan zijn lul en terwijl ze bezig was leidde ze de man zijn hand naar haar tieten , hij friemelde met zijn vrije hand in haar bh een schoof door tot aan haar tepels, friemelde daar wat aan en ging toen naar de andere tiet. Hij was sneller buiten dan hij binnen was gekomen, nog voor hij zijn hoed ophad stond hij al terug op de straatstenen en Irene bleef verslagen in de hall staan. Wat ze niet verwacht had gebeurde, de man spoot bijna direct zijn lading in haar mond.

Irene was er het hart van in, ze loste de dikke worst, spuwde zijn sperma op de straat en zonder een woord te zeggen liet ze de man met zijn druipende fluit alleen achter op straat. Toen ze thuis kwam wierp ze zich op bed en huilde als een klein kind die zijn lollie niet had gekregen.

sex in de huiskamer spuitende lul