Sex in de biesbosch openstaande kut

sex in de biesbosch openstaande kut

De boot heeft een zwemtrapje dus dat is geen probleem. Ook waren er geen andere boten in de buurt dus wat let ons. Even later sprongen we naakt in het koude water. Daar fris je van op. Een kwartiertje later lagen we op het zonnedek op te drogen. Je verbrand zo levend zei ik haar en ging naar binnen om de zonnebrandolie te halen. Ik zal je even insmeren.

Vakkundig begon ik haar rug en schouders in te smeren, haar benen en toen omdraaien. Heer tepels stonden hard vooruit en ze rilde toen de koude vloeistof o ver haar tieten liep. Bedreven smeerde ik het goedje over haar tieten tepels en buik. Haar benen en via de binnenkant kwam ik bij haar natte kut. Ik voelde die soppen toen ik in de buurt kwam. Met mijn hoofd dook ik tussen haar benen en al snel had mijn tong zijn weg naar haar klitje gevonden.

Zuigend en likkend probeerde ik haar te verwennen. Ze ging zwaarder ademen en even later kwam ze luid kreunend klaar. Dit is pas leven zei ze en kuste me teder. We kleedden ons aan, lichten het anker en voeren naar een veilige aanlegplaats waar we de avond en nacht door zouden brengen. Ik had hiervoor al een speciale plaats in gedachten, die naar alle waarschijnlijkheid op dit tijdstip van jet jaar nog leeg zou zijn.

Toen ik de bocht omvier zag ik tot mijn verbazing dat er al een boot lag. Ik meerde naast die boot af en zag dat er een stel op zat van rond de dertig jaar. We maakten kennis en al rap werd er een flesje drank open getrokken. We zouden die dag toch niet verder varen en dan mag je iets drinken. In het kombuis van mijn boot werden snel wat diepvriesmaaltijden opgewarmd en zaten we knus met vieren te eten.

Er volgde nog een flesje drank en de dames werden vrijer in de omgang. Laten we een spelletje spelen zei Renate, de vrouw van Michel, onze buren.

Wij hadden geen spelletjes aan boord en het enige spelletje dat we tot nu speelde was een spelletje met elkaar vertelde ik haar. We kunnen zelf wel een spel verzinnen zei ze en dan moet degene die verliest een opdracht uitvoeren.

Al snel waren we het eens dat er geen grenzen aan de opdrachten waren. Ik verloor de eerste opdracht en moest van Michel5 minuten met Renate tongen. Ze ziet er aantrekkelijk uit en aangezien we geen grenzen hadden afgesproken was dit niet bepaald een straf. Ik begon te tongen met Renate, die al snel een arm rond mijn nek sloeg en we werden op een geven ogenblik eraan herinnerd dat die 5 minuten allang voorbij waren.

Renate verloop de volgende beurt en gaf Michel de opdracht 3 minuten het lichaam van Meral te strelen. Hij begon over haar borsten te strelen, die hierop direct reageerden. Zakte over haar buik naar haar benen en ging toen weer omhoog.

Hij had verwacht onder haar jurk een slipje aan te treffen en zijn reactie stak hij niet onder stoelen of banken toen zijn vingers in plaats van de stof een zeik natte kut aantroffen.

Helaas voor hem waren de 3 minuten voorbij. De drank vloeide en de opdrachten werden gekker. Renate moest zich van Meral uitkleden, wat ze zonder pardon deed.

Een paar tieten maat 85C en een kut met een streepje schaamhaar kwamen te voorschijn. Ik kon een lichte fluittoon niet onderdrukken. Meral had dit door en had zelf wel zin in Michel, zodat we binnen de kortste keren allen naakt waren.

Wie nu zijn opdracht verloop moest door de andere onder handen worden genomen. Het lot viel op mij. Meral nam me mee naar de radarmast en gebood me op de grond te gaan liggen. Ze bond mijn handen vast aan de mast en mijn ik werd wijdbeens vastgemaakt aan de reling. Ze ging terug naar het kombuis voor overleg. Snel waren ze er aan uit. Meral zou met haar kut op mijn gezicht gaan zitten, ozdat ik haar moest beffen. Michel kon dan door haar worden gepijpt en Renate zou mijn lul in haar kut laten verdwijnen.

Ik werd hiervan natuurlijk niet op de hoogte gesteld. Ik kreeg een blinddoek voor en het spel begon. Ik voelde een paar benen naast mijn hoofd plaats nemen.

Een natte kut zakte langzaam op mijn lippen. Ik snapte direct de bedoeling en mijn tong zocht een weg naar haar klitje. Ik voelde een paar warme lippen om mijn lul sluiten en even later stond die fier overeind.

Ik voelde een hand die mijn lul vastpakte over de vagina streek en toen langzaam nar binnen gleed. Verder hoorde ik Michel hijgen, niet wetende dat die door Meral werd gepijpt. Dit was voor mij geen straf. Al wist nik niet wie ik befte en wie mijn lul bereed het was gewoon fantastisch. Gierend van genot spoot ik mijn zaak in de onbekende kut, voelde dat de persoon die ik befte klaar kwam en hoorde Michel hijgend klaar komen. Even later lag ik alleen op het dek, voelde dat de touwen werden losgemaakt en de blinddoek afgedaan.

Drie bezwete lichamen stonden tegenover mij. Tijd voor een afzakkertje en dan naar bed. Tijdens dit borreltje stelde Renate voor om voor een nacht te ruilen wat de anderen wel aan stond. Meral zou me tijdens de terugvaart wel vertellen wat er bij hun op de boot was gebeurd als ik mijn relaas zou doen. Ze vertrokken naar de andere boot en ik bleef met Renate over. Ze zat in kleermakerszit tegenover mij en dus had ik zich op haar wijd openstaande kut.

Een erectie bleef niet achterwege. Geile bok zei ze vriendelijk en wenkte me. Ik ging voor haar op de grond zitten en stak mijn tong in haar kut. Langzaam rondjes draaiend voelde ik het vocht er uit stromen.

Ze greep met twee handen mijn hoofd vast en drukte die nog steviger tegen haar poes. Genietend kwam ze klaar. We kunnen nu beter het bed opzoeken zei ik en trok haar mee naar het slaapcompartiment.

Ik wil je in je kont neuken zei ik haar of heb je daar bezwaar tegen. Als je voorzichtig bent antwoorde ze, want dat heb ik nog nooit laten doen. Bij gebrek aan vaseline haalde ik wat smeermiddel uit de kast en bracht dit in een dun laagje aaniop mijn vingers. Voorzichtig drukte ik 1 vinger naar binnen. Ze schreeuwde het even uit maar was er even later aan gewend. Een tweede vinger erbij. Dit gaf weer voldoende weerstand maar ze was niet van een kleintje vervaard en moedigde me aan om door te zetten.

Ik smeerde nog wat over mijn lul en bracht die toen voor haar sterretje. Drukte langzaam door de sluitspier en toen ik haar ineens hard naar achteren. Ze gaf een kreet van pijn, maar hield zich kranig. De pijn zakte weg en even later kon ik mijn lul in haar darmen bewegen. Met mijn rechterhand bewerkte ik haar kutje terwijl ik diep in haar stootte. Op het moment dat ze klaar kwam schoot ik mijn zaad in haar darmen. Trok mijn lul er uit en we zoende elkaar intens. Verstrengeld vielen we in slaap.

Chick houdt ervan als diverse mannen haar mond gebruiken.. Deze sexy meid werkt eikel voor eikel, en pik voor pik a.. Bloedlekkere brunette met grote tieten en uiers wordt in.. Meekijken met het jonge stel Shirley en Joey Bekeken: Lekker neuken met Chelley en Michel Bekeken: Geile anale sex in de Biesbosch met Chelley Bekeken: Roxy heeft graag de lullen in handen Bekeken: Noa keihard geneukt door twee Vlaamse boys Bekeken: Rachel Rose spannend geblinddoekt en lekker geneukt Bekeken: Maak kennis met de huis slaaf van Dries Bekeken: Oude pikken in jong meisje Bekeken: Rijp stel neukt tiener waarbij de vrouw het meisje begin..

Bernadette neukt de spieren los van haar vriendje,Martin..

...

Meiden die elkaar beffen vrouw zoekt lul

Alles werd altijd afgeschoven op het werk en de werkdruk. Het klonk op die momenten logisch, vanzelfsprekend maar nu ze hier met een opgewonden kut ernaar lag te verlangen om eens keihard geneukte te worden, lekker afgepaald te worden zoals haar vriendin Irene altijd zei, was de logica ver te zoeken! Ze zuchtte machteloos en liet de hand die dit al een tijdje wilde zijn gang gaan. Verleidelijk sloop haar rechterhand over haar nog altijd opvallend strakke buik naar benden.

Stiekem streelde ze over de witte stof van haar bikini broekje. God, wat was ze nat. Ze fantaseerde hoe hij haar de duinen mee introk en haar zonder pardon in het zand smeet en neukte, haar neukte als een teefje, op zijn hondjes, die stijve pik achterlangs in haar kutje ramde terwijl haar borsten in het hete zand geperst werden.

Ze kreunde verlangend, liet haar hoofd wat opzij vallen. Haar hand streelde, gleed langzaam over haar bikini broekje, zo nat, zo geil! Ze duwde de katoenen stof heen en weer over haar gezwollen klit, haar vingers perste de stof tussen haar schaamlippen.

Ze kwam klaar, doorweekte haar bikini broekje met haar geil en kreunde zachtjes. Even lag ze bewegingsloos, wreef zachtjes nagenietend over haar venusheuvel en zonder te weten waarom opende ze haar ogen, een klein beetje maar. Misschien omdat ze wat hoorde, misschien omdat ze iets voelde. Behoedzaam, voor de enorme felheid van de zon keek ze door een spleetje en haar adem stokte in haar keel.

Met opperste verbazing keek ze naar een man, een al wat oudere man. Hij maakte een verzorgde indruk en was zeker niet onaantrekkelijk, een klein buikje, flinke brede behaarde borstkas en vast ergens in de vijftig. Haard hand bevroor, shit! Hij lag niet ver van haar vandaan, hij had daar beslist niet gelegen toen ze hier was gaan zitten! Hij lag daar ongegeneerd naar haar te kijken! Snel sloot ze haar ogen, wat had hij gezien, had hij gezien dat ze stiekem over haar kutje wreef en zich klaar vingerde, had hij gezien dat ze net naar hem had gekeken?

Ze wist dat veel mannen haar aantrekkelijk vonden, ze was niet meer zo hot als tien jaar geleden maar ze kon een man toch nog wel zijn hoofd laten draaien als ze voorbij liep. Haar buurjongen rukte zich op haar af, dat zag ze aan de manier waarop hij naar haar keek.

Het mannetje staarde naar borsten en fantaseerde er flink op los en zo ook deze onbekende. Ze giechelde inwendig, ze had een fan, een bewonderaar! Hihi, wat een viespeuk, om zo maar te liggen gluren! Stiekem opende ze haar ogen weer, een klein, klein beetje, net genoeg om die vent te kunnen zien zonder dat hij kon zien dat zij hem zag. Hihihi, ze voelde zich stout! Pas toen zag ze het! Het zien van die stijve pik deed haar rillen van verlangen, neuken!

Wat een schoft zeg, wat een stijve! Ze deed weer haar ogen dicht. Dit was belachelijk, absurd! Ook al was ze zo geil als boter, ze kon hier natuurlijk helemaal niets mee! Voorop gesteld dat ze wat zou willen met die ouwe vent, ze was niet aan de pil en ook nog heel in een relatie! Jezus, ze vervloekte haar geilheid, ze was zo nat! En dan die stijve van hem! God, die heerlijke harde stijve neuker! Weer opende ze haar ogen, nu ietsje verder, ze moest toch nog even kijken, was het echt zo? Rukte die vent zich echt af op haar?

Ze voelde de ogen van die man op haar huid branden, hij geilde zich aan haar op! Langzaam zag ze hem rukken aan zijn lul, de eikel was een stuk donkerder dan de rest van zijn pik en ze kon hem keer op keer zien verdwijnen in die vent zijn voorhuid. Verdomme, hmmm, wel een lekkere dikke lul had die vent. God, die pik was een stuk groter, veel groter dan die van Brabo, dat zeker! Vast een heerlijke lekker pik om door opgerekt en sufgeneukt te worden. Ze was nieuwsgierig, zou ze hem durven aankijken?

En dan, wat dan? Missy voelde hoe de seksuele spanning door haar lijf gierde, ze was al zo geil toen ze hier op het strandje kwam en nu dit! Dit was echt gek, absurd maar ook spannend en opwindend! Zo geil, zo vreselijk geil! Ze opende haar ogen, geen weg terug! Ze keek de man recht in de ogen en deed alsof hij er niet was. Ze zag de lach om zijn mond, gezien! De man ging gewoon door, rustig speelde hij met zijn grote stijve, misschien liet hij er nu wat meer van zien leek het wel.

Shit, hij schaamde zich helemaal niet! De flinke leuter gleed langzaam heen en weer in die man zijn hand, op en neer, op en neer. Missys hand bewoog ook weer en wreef geil over haar dikke klit. Met die geile neukstaaf, ruk maar! Trek maar lekker aan die geile pik van je! Ze tilde haar billen iets op, net genoeg om de spanning van haar bikini broekje te halen zodat ze met haar hand haar broekje in kon.

Fuck, wat was ze nat! Opgewonden glibberde haar vingers over haar klit en tussen haar schaamlippen, zo fucking nat, ze was zo nat! Missy schoot gewoonte getrouw overeind en vist haar trendy Samsung uit het voorzakje van haar strandtas: Ik lig hier alleen op een strandje in de Biesbosch. Nu de kop van het gesprek eraf was kreeg Missy weer oog voor haar omgeving. Ze zag dat de voyeur zijn blik op haar tieten had gericht en dat zijn eikel glom van enthousiasme en nog steeds rukte aan zijn ongelofelijke lekker lul.

Ben je er nog? Ja, ergens bij Hank! Weet je dat zeker? Missy keek ondertussen naar haar fan en besefte dat ze het die kerel wel heel erg naar zijn zin maakte. Ze zat op haar billen met beide benen hoog opgetrokken maar wel flink gespreid.

Haar kale kut, die nu ze zo zat, weer lekker strak in haar broekje geperst. Omdat ze met haar ellenbogen op haar knieën ruste en af en toe gebaarde wiebelde haar jetsers er lustig op los. Zeg Meisje, geniet van de dag! Het is wel weer erg lekker weer he!

Het is inderdaad een heerlijke dag en ik zit nu op het strand er van te genieten. Dus tot gauw zal ik maar zeggen! Zou hij, bedoelde Brabo nou dat? Missy staarde naar het beeldscherm van haar telefoon. Missy zocht in de lijst contacten en vond het nummer.

Ze wachtte tot er opgenomen werd: Wat kan ik voor U doen? Goh, Brabo is vanochtend niet op kantoor, hij komt vandaag helemaal niet op kantoor want vanmiddag om drie uur heeft hij een afspraak in Baarn. Je weet toch dat hij vanochtend naar zijn moeder is? Bedankt hoor Ellen, ik bel hem daar wel, maar mocht je hem spreken, vraag dan even of hij mij belt? Ze smeet de telefoon weer in haar tas en liet zich achterover op de handdoek vallen.

Ze sloot haar ogen en voelde tranen opwellen, de LUL! Nu ze dit wist vielen er plots meer puzzel stukjes op hun plaats, die keer op de camping. Brabo en die slet zouden wel even het vlees halen, toen ze terug kwamen zag ze er uit alsof ze ……. En ze had nog wel medelijden met dat kreng gehad!

Neuken, ze hadden gewoon liggen neuken! In gedachte zag ze die twee bezig! Die schoft met die slet! Haar verdriet maakte plaats voor woede en een diep gevoel van onrecht, onrecht dat haar was aangedaan!

Ze voelde de zon op haar huid, ze was op het strand, alleen, alleen met een aanbidder. Ze was geil en haar vent neukte een ander, waarschijnlijk zelfs nu op dit moment!

Ze opende haar ogen en keek opzij, daar was hij, haar fan! Die wilde haar vast en zeker wèl neuken! Zijn grotesk gezwollen eikel was knalrood van verlangen en leek geil als een kapotte kraan te lekken. Plakkerige slierten voorzaat dropen uit het gaatje op zijn eikel. Missy was kwaad, ze voelde zich verraden en vernederd! Wat was ze kwaad en geil, zo vreselijk geil! Wraak, ze wilde wraak maar vooral ook bevrediging! Brabo, die klootzak, verdomme! Ze ging neuken, ze zou zich door die vent met zijn dikke lul late neuken!

Ze glimlachte uitdagend, draaide zich wat verder naar die harde lul toe en spreidde uitnodigend haar benen. Haar handje verdween weer in haar broekje en gleed nu zonder aarzelen geil heen en weer over haar klit. Openlijke geilde ze nu op de onbekende man zijn lul, die heerlijke harde neukstaaf! Vies kijken is lekker! Ben je nat, is die dikke kut van je al zeiknat? Nu vingerde ze niet alleen haar opgezwollen klit maar gleed ook met drie vingers in en uit haar kale doos. Ze kreunde maar vond geen bevrediging in het lauwe orgasme.

Zal ik die kale kut van je neuken, kom mee! Kom, achter de bosjes, dan neuk ik die geile moeder kut van je! Onbeheerste en oncontroleerbare lust verdrong haar gezonde verstand en snel kwam ze overeind, griste haar spullen bij elkaar en klom over de duinrand een duinpan in. Ze gooide haar tas op de grond en spreidde snel de handdoek uit op het hete zand. Ze bukte voorover om de hoeken van de handdoek beter neer te leggen maar voelde hoe de man haar een duwtje gaf.

Zo, ik ga je neuken, God, ik ga je keihard neuken! Neuk me, doe het! Haar neukgat stond wijd open en ze wist dat ze het nu niet meer kon stoppen. Die vent ging haar neuken! Ze was hartstikke in een relatie en stond op het punt haar trouw te breken.

Wat ben je groot! Je vent heeft zeker een kleintje? Geniet er maar van! O, god, ze wilde dit, ze verlangde ernaar! Dek me, spuit mij vol met je zaad! De eikel duwde haar kutlippen opzij en drong haar poes binnen, dieper en dieper zakte het apparaat in haar dikke kut. Je bent zo groot! Ze begroef haar gezicht kreunend in handdoek. Help, wat was dit lekker! De man voerde het tempo op, neukte haar met zijn stijve lul. O, mijn hemel, zo veel groter, zoveel dikker dan die van Brabo, God, als welke pik die ze ooit had gevoeld!

Dit was zo veel lekkerder! Brute lust gevoelens vertroebelde haar gedachtes. Ze sidderde van genot. Het kon vast niet, maar ze zou gezworen hebben dat die eikel gewoon haar baarmoeder in ging. Ze wist het zeker! De bruut versnelde en de dikke lul drong elke keer toch net weer iets dieper in haar lustgat. Missy kwam klaar duwde met haar kont naar achteren, dieper, dieper wilde ze die geile lul in zich voelen.

Het leek wel alsof haar baarmoedermond zich opende, zich gewillig welfde om de grote eikel en hem haar baarmoeder inzoog. De man kwam klaar, hij trok Missy aan haar heupen hard naar achteren, perste zijn dikke pik tot aan zijn buik in die slet, hij dekte die zeug, spoot haar vol met zijn sperma!

Missy besefte het niet maar de onbekende man vulde haar vruchtbare baarmoeder, spoot haar vol met vers zaad! Missy had het gevoel dat ze aan de man vast zat, dat zijn keiharde piemel vast zat in haar kut.

God, ze had zich als een loopse teef laten dekken en nu zat ze vast aan haar reu! Het duizelde haar, het formaat van de eikel nam iets af en gleed met een onhoorbare plop uit de kut van Missy.

Vergezeld door een golf zaad en teleurgesteld gekreun van Missy glipte de nog altijd stijve lul van de man uit haar druipende kut. Missy hijgde hoorbaar, bevredigd maar nog niet tevreden. Ze keek achterom, zag de geile en tevreden grijns op die ouwe zijn gezicht. Hij rukte aan zijn paal en keek naar haar druipende kut. Ik ben nog niet klaar met je!

Hij had gelijk, zo voelde ze zich nu, dat was wat ze was, een slet, een goedkoop neukertje! Drie ervaren vingers bewogen zich geil in haar kut heen en weer, streelde de juiste plekjes en Missy bewoog haar kont, draaide geil met haar heerlijke billen, smekend om meer.

Hij smeerde haar geil uit over haar kut, gleed met twee vinger haar kontgat in. Missy huiverde, haar poepertje! Plots verlangde ze ernaar, haar reet! Ze wilde in haar reet geneukt worden! Nog voordat ze de man erom kon vragen, nee, smeken voelde ze het! De dikke eikel duwde hard tegen haar kringspier! Geschrokken verstrakte de sterke spier!

Automatische beschermde haar anus zich tegen deze reusachtige indringer maar een intense rilling doortrok haar wulpse moederlijf, ze wilde dit, ze verlangde ernaar en zachtjes kreunend ontspande ze zich.

Missy voelde hoe de kringspier zijn verzet staakte en de van voorzaat druipende glibberige lul haar kringspier opensperde.

Elke ader, elke bobbel op die pik voelde ze haar kont binnen dringen! Zo fout, zo geil! Wild begon ze zich te vingeren. Zijn hand greep haar haar en hij trok haar hoofd hard achterover, met kracht schoof de enorme lul tot aan zijn ballen in haar kont! Missy sperde haar mond wijd open: God, OW mijn God! Ik neuk je in je reet sletje! Ongekend heftig kwam ze, ook haar dekhengst kwam klaar, hij spoot zijn sperma in haar kontgat terwijl ze stuiptrekkend klaarkwam.

Het alles overheersende orgasme raasde door haar lijf en uitgeput viel ze op de handdoek. De oudere man zakte ook door zijn knieën en kwam naast haar liggen. Jij bent ook zo vreselijk lekker! Ze kuste met heftig waarbij ze mijn zaad vanuit haar mond naar mijn mond liet lopen. Dit was de eerste keer dat ik mijn eigen zaak proefde. We kwamen in rustiger vaarwater en ik zei haar dat ze haar jurk aan moest trekken dan zou ik haar leren sturen. Dolgelukkig kwam ze aanlopen en na een korte instructie nam ze het wiel over.

Ze had er aanleg voor en na korte tijd nam ik even de kans om naar toilet te gaan. Het liep tegen twaalven en ik vond het tijd om even te pauzeren. In een kleinere kreek gooide ik het anker uit en de boot lag stil. Een paar broodjes en koffie later waren we klaar voor het verdere avontuur. Kunnen we hier zwemmen vroeg Meral.

De boot heeft een zwemtrapje dus dat is geen probleem. Ook waren er geen andere boten in de buurt dus wat let ons. Even later sprongen we naakt in het koude water. Daar fris je van op. Een kwartiertje later lagen we op het zonnedek op te drogen. Je verbrand zo levend zei ik haar en ging naar binnen om de zonnebrandolie te halen.

Ik zal je even insmeren. Vakkundig begon ik haar rug en schouders in te smeren, haar benen en toen omdraaien. Heer tepels stonden hard vooruit en ze rilde toen de koude vloeistof o ver haar tieten liep. Bedreven smeerde ik het goedje over haar tieten tepels en buik. Haar benen en via de binnenkant kwam ik bij haar natte kut.

Ik voelde die soppen toen ik in de buurt kwam. Met mijn hoofd dook ik tussen haar benen en al snel had mijn tong zijn weg naar haar klitje gevonden. Zuigend en likkend probeerde ik haar te verwennen. Ze ging zwaarder ademen en even later kwam ze luid kreunend klaar.

Dit is pas leven zei ze en kuste me teder. We kleedden ons aan, lichten het anker en voeren naar een veilige aanlegplaats waar we de avond en nacht door zouden brengen.

Ik had hiervoor al een speciale plaats in gedachten, die naar alle waarschijnlijkheid op dit tijdstip van jet jaar nog leeg zou zijn. Toen ik de bocht omvier zag ik tot mijn verbazing dat er al een boot lag. Ik meerde naast die boot af en zag dat er een stel op zat van rond de dertig jaar.

We maakten kennis en al rap werd er een flesje drank open getrokken. We zouden die dag toch niet verder varen en dan mag je iets drinken.

In het kombuis van mijn boot werden snel wat diepvriesmaaltijden opgewarmd en zaten we knus met vieren te eten. Er volgde nog een flesje drank en de dames werden vrijer in de omgang.

Laten we een spelletje spelen zei Renate, de vrouw van Michel, onze buren. Wij hadden geen spelletjes aan boord en het enige spelletje dat we tot nu speelde was een spelletje met elkaar vertelde ik haar. We kunnen zelf wel een spel verzinnen zei ze en dan moet degene die verliest een opdracht uitvoeren.

Al snel waren we het eens dat er geen grenzen aan de opdrachten waren. Ik verloor de eerste opdracht en moest van Michel5 minuten met Renate tongen. Ze ziet er aantrekkelijk uit en aangezien we geen grenzen hadden afgesproken was dit niet bepaald een straf.

Ik begon te tongen met Renate, die al snel een arm rond mijn nek sloeg en we werden op een geven ogenblik eraan herinnerd dat die 5 minuten allang voorbij waren. Renate verloop de volgende beurt en gaf Michel de opdracht 3 minuten het lichaam van Meral te strelen.

Hij begon over haar borsten te strelen, die hierop direct reageerden. Zakte over haar buik naar haar benen en ging toen weer omhoog. Hij had verwacht onder haar jurk een slipje aan te treffen en zijn reactie stak hij niet onder stoelen of banken toen zijn vingers in plaats van de stof een zeik natte kut aantroffen. Helaas voor hem waren de 3 minuten voorbij. De drank vloeide en de opdrachten werden gekker. Renate moest zich van Meral uitkleden, wat ze zonder pardon deed.

Een paar tieten maat 85C en een kut met een streepje schaamhaar kwamen te voorschijn. Ik kon een lichte fluittoon niet onderdrukken. Meral had dit door en had zelf wel zin in Michel, zodat we binnen de kortste keren allen naakt waren. Wie nu zijn opdracht verloop moest door de andere onder handen worden genomen. Het lot viel op mij. Meral nam me mee naar de radarmast en gebood me op de grond te gaan liggen.

Ze bond mijn handen vast aan de mast en mijn ik werd wijdbeens vastgemaakt aan de reling. Ze ging terug naar het kombuis voor overleg. Snel waren ze er aan uit. Meral zou met haar kut op mijn gezicht gaan zitten, ozdat ik haar moest beffen. Michel kon dan door haar worden gepijpt en Renate zou mijn lul in haar kut laten verdwijnen.

Ik werd hiervan natuurlijk niet op de hoogte gesteld. Ik kreeg een blinddoek voor en het spel begon. Ik voelde een paar benen naast mijn hoofd plaats nemen. Een natte kut zakte langzaam op mijn lippen. Ik snapte direct de bedoeling en mijn tong zocht een weg naar haar klitje.

Ik voelde een paar warme lippen om mijn lul sluiten en even later stond die fier overeind. Ik voelde een hand die mijn lul vastpakte over de vagina streek en toen langzaam nar binnen gleed. Verder hoorde ik Michel hijgen, niet wetende dat die door Meral werd gepijpt. Dit was voor mij geen straf. Al wist nik niet wie ik befte en wie mijn lul bereed het was gewoon fantastisch. Gierend van genot spoot ik mijn zaak in de onbekende kut, voelde dat de persoon die ik befte klaar kwam en hoorde Michel hijgend klaar komen.

Even later lag ik alleen op het dek, voelde dat de touwen werden losgemaakt en de blinddoek afgedaan. Drie bezwete lichamen stonden tegenover mij. Tijd voor een afzakkertje en dan naar bed. Tijdens dit borreltje stelde Renate voor om voor een nacht te ruilen wat de anderen wel aan stond. Meral zou me tijdens de terugvaart wel vertellen wat er bij hun op de boot was gebeurd als ik mijn relaas zou doen.

Ze vertrokken naar de andere boot en ik bleef met Renate over. Ze zat in kleermakerszit tegenover mij en dus had ik zich op haar wijd openstaande kut. Een erectie bleef niet achterwege. Geile bok zei ze vriendelijk en wenkte me. Ik ging voor haar op de grond zitten en stak mijn tong in haar kut. Langzaam rondjes draaiend voelde ik het vocht er uit stromen. Ze greep met twee handen mijn hoofd vast en drukte die nog steviger tegen haar poes.

Genietend kwam ze klaar. We kunnen nu beter het bed opzoeken zei ik en trok haar mee naar het slaapcompartiment. Ik wil je in je kont neuken zei ik haar of heb je daar bezwaar tegen. Als je voorzichtig bent antwoorde ze, want dat heb ik nog nooit laten doen.

Bij gebrek aan vaseline haalde ik wat smeermiddel uit de kast en bracht dit in een dun laagje aaniop mijn vingers. Voorzichtig drukte ik 1 vinger naar binnen. Ze schreeuwde het even uit maar was er even later aan gewend. Een tweede vinger erbij.
sex in de biesbosch openstaande kut

De boot heeft een zwemtrapje dus dat is geen probleem. Ook waren er geen andere boten in de buurt dus wat let ons. Even later sprongen we naakt in het koude water.

Daar fris je van op. Een kwartiertje later lagen we op het zonnedek op te drogen. Je verbrand zo levend zei ik haar en ging naar binnen om de zonnebrandolie te halen. Ik zal je even insmeren. Vakkundig begon ik haar rug en schouders in te smeren, haar benen en toen omdraaien. Heer tepels stonden hard vooruit en ze rilde toen de koude vloeistof o ver haar tieten liep. Bedreven smeerde ik het goedje over haar tieten tepels en buik.

Haar benen en via de binnenkant kwam ik bij haar natte kut. Ik voelde die soppen toen ik in de buurt kwam. Met mijn hoofd dook ik tussen haar benen en al snel had mijn tong zijn weg naar haar klitje gevonden.

Zuigend en likkend probeerde ik haar te verwennen. Ze ging zwaarder ademen en even later kwam ze luid kreunend klaar. Dit is pas leven zei ze en kuste me teder.

We kleedden ons aan, lichten het anker en voeren naar een veilige aanlegplaats waar we de avond en nacht door zouden brengen. Ik had hiervoor al een speciale plaats in gedachten, die naar alle waarschijnlijkheid op dit tijdstip van jet jaar nog leeg zou zijn. Toen ik de bocht omvier zag ik tot mijn verbazing dat er al een boot lag. Ik meerde naast die boot af en zag dat er een stel op zat van rond de dertig jaar.

We maakten kennis en al rap werd er een flesje drank open getrokken. We zouden die dag toch niet verder varen en dan mag je iets drinken. In het kombuis van mijn boot werden snel wat diepvriesmaaltijden opgewarmd en zaten we knus met vieren te eten.

Er volgde nog een flesje drank en de dames werden vrijer in de omgang. Laten we een spelletje spelen zei Renate, de vrouw van Michel, onze buren. Wij hadden geen spelletjes aan boord en het enige spelletje dat we tot nu speelde was een spelletje met elkaar vertelde ik haar. We kunnen zelf wel een spel verzinnen zei ze en dan moet degene die verliest een opdracht uitvoeren.

Al snel waren we het eens dat er geen grenzen aan de opdrachten waren. Ik verloor de eerste opdracht en moest van Michel5 minuten met Renate tongen. Ze ziet er aantrekkelijk uit en aangezien we geen grenzen hadden afgesproken was dit niet bepaald een straf.

Ik begon te tongen met Renate, die al snel een arm rond mijn nek sloeg en we werden op een geven ogenblik eraan herinnerd dat die 5 minuten allang voorbij waren. Renate verloop de volgende beurt en gaf Michel de opdracht 3 minuten het lichaam van Meral te strelen. Hij begon over haar borsten te strelen, die hierop direct reageerden. Zakte over haar buik naar haar benen en ging toen weer omhoog.

Hij had verwacht onder haar jurk een slipje aan te treffen en zijn reactie stak hij niet onder stoelen of banken toen zijn vingers in plaats van de stof een zeik natte kut aantroffen. Helaas voor hem waren de 3 minuten voorbij.

De drank vloeide en de opdrachten werden gekker. Renate moest zich van Meral uitkleden, wat ze zonder pardon deed. Een paar tieten maat 85C en een kut met een streepje schaamhaar kwamen te voorschijn. Ik kon een lichte fluittoon niet onderdrukken. Meral had dit door en had zelf wel zin in Michel, zodat we binnen de kortste keren allen naakt waren.

Wie nu zijn opdracht verloop moest door de andere onder handen worden genomen. Het lot viel op mij. Meral nam me mee naar de radarmast en gebood me op de grond te gaan liggen. Ze bond mijn handen vast aan de mast en mijn ik werd wijdbeens vastgemaakt aan de reling. Ze ging terug naar het kombuis voor overleg. Snel waren ze er aan uit. Meral zou met haar kut op mijn gezicht gaan zitten, ozdat ik haar moest beffen. Michel kon dan door haar worden gepijpt en Renate zou mijn lul in haar kut laten verdwijnen.

Ik werd hiervan natuurlijk niet op de hoogte gesteld. Ik kreeg een blinddoek voor en het spel begon. Ik voelde een paar benen naast mijn hoofd plaats nemen. Een natte kut zakte langzaam op mijn lippen. Ik snapte direct de bedoeling en mijn tong zocht een weg naar haar klitje.

Ik voelde een paar warme lippen om mijn lul sluiten en even later stond die fier overeind. Ik voelde een hand die mijn lul vastpakte over de vagina streek en toen langzaam nar binnen gleed. Verder hoorde ik Michel hijgen, niet wetende dat die door Meral werd gepijpt.

Dit was voor mij geen straf. Al wist nik niet wie ik befte en wie mijn lul bereed het was gewoon fantastisch. Gierend van genot spoot ik mijn zaak in de onbekende kut, voelde dat de persoon die ik befte klaar kwam en hoorde Michel hijgend klaar komen. Even later lag ik alleen op het dek, voelde dat de touwen werden losgemaakt en de blinddoek afgedaan. Drie bezwete lichamen stonden tegenover mij. Tijd voor een afzakkertje en dan naar bed.

Tijdens dit borreltje stelde Renate voor om voor een nacht te ruilen wat de anderen wel aan stond. Meral zou me tijdens de terugvaart wel vertellen wat er bij hun op de boot was gebeurd als ik mijn relaas zou doen. Ze vertrokken naar de andere boot en ik bleef met Renate over.

Ze zat in kleermakerszit tegenover mij en dus had ik zich op haar wijd openstaande kut. Een erectie bleef niet achterwege. Geile bok zei ze vriendelijk en wenkte me. Ik ging voor haar op de grond zitten en stak mijn tong in haar kut. Langzaam rondjes draaiend voelde ik het vocht er uit stromen. Ze greep met twee handen mijn hoofd vast en drukte die nog steviger tegen haar poes. Genietend kwam ze klaar. We kunnen nu beter het bed opzoeken zei ik en trok haar mee naar het slaapcompartiment.

Ik wil je in je kont neuken zei ik haar of heb je daar bezwaar tegen. Als je voorzichtig bent antwoorde ze, want dat heb ik nog nooit laten doen. Bij gebrek aan vaseline haalde ik wat smeermiddel uit de kast en bracht dit in een dun laagje aaniop mijn vingers. Voorzichtig drukte ik 1 vinger naar binnen. Ze schreeuwde het even uit maar was er even later aan gewend. Een tweede vinger erbij. Dit gaf weer voldoende weerstand maar ze was niet van een kleintje vervaard en moedigde me aan om door te zetten.

Ik smeerde nog wat over mijn lul en bracht die toen voor haar sterretje. Drukte langzaam door de sluitspier en toen ik haar ineens hard naar achteren.

Ze gaf een kreet van pijn, maar hield zich kranig. De pijn zakte weg en even later kon ik mijn lul in haar darmen bewegen. Met mijn rechterhand bewerkte ik haar kutje terwijl ik diep in haar stootte. Op het moment dat ze klaar kwam schoot ik mijn zaad in haar darmen. Trok mijn lul er uit en we zoende elkaar intens.

Verstrengeld vielen we in slaap. Chick houdt ervan als diverse mannen haar mond gebruiken.. Deze sexy meid werkt eikel voor eikel, en pik voor pik a.. Bloedlekkere brunette met grote tieten en uiers wordt in.. Meekijken met het jonge stel Shirley en Joey Bekeken: Lekker neuken met Chelley en Michel Bekeken: Geile anale sex in de Biesbosch met Chelley Bekeken: Roxy heeft graag de lullen in handen Bekeken: Noa keihard geneukt door twee Vlaamse boys Bekeken: Rachel Rose spannend geblinddoekt en lekker geneukt Bekeken: Maak kennis met de huis slaaf van Dries Bekeken: Oude pikken in jong meisje Bekeken: Rijp stel neukt tiener waarbij de vrouw het meisje begin..

Bernadette neukt de spieren los van haar vriendje,Martin..

...

Amateur hoer zoekt mannen enorme dildo in kut


Geen tupperware party voor deze stoute meiden maar sexles. Vandaag draait het om de perfecte blowjob. De instructrice doet het voor en daarna mogen stoute meiden zelf die mooie lul pijpen.

Ze heeft een lekker geil neuk kopje. En ze houdt zelf ook nog van een stevig potje sex. Nou wat wil je dan nog meer? Ze begint hem meteen te pijpen als hij zijn lul uit de broek haalt. En al snel verdwijnt hij in haar natte kutje om hard genomen te worden. Geil sletje zuigt aan een harde pik teerwijl ze heerlijk op de pik van zijn vriend rijd. De twee jongens neuken zo het geile meisje in al haar gaatjes.

Geil sletje neukt met twee jongens. Door de blinddoek weet ze niet wat er komen gaat. Stiekem glijdt hij met zijn mond naar beneden en begint haar te beffen. Het meisje laat haar natte kale kutje over de grote dikke lul van de oudere man zakken en neukt hem, tussen door pijpt ze zijn stijve lul.

Het meisje neukt de oudere man door op hem te wippen. Your browser does not support HTML5 video. Likkend aan zijn kale ballen spuit hij zijn zaad in haar gezicht. Tags kale ballen likken bezweten lichaam piercing in kut neuken pijpt geile slet dikke lul sperma in gezicht aftrekken.

Geil sletje zuigt onderwater zijn lul af tot hij spuitent klaarkomt. Ze was razend enthousiast maar zei wel dat ze verder geen kleding bij zich had, waarop ik antwoordde: Wie bekommert zich daarom we zitten op open water en niemand kan zien dat je in je blote kont rond loopt. In mijn blote kont, reageerde ze fel, ik heb een jurk aan zie je dat niet.

Ik schoot in de lag, startte de motor, die snel aansloeg en voer naar het tankstation. Met je code brandstof bijvullen en water inslaan. Ik wist dat onderweg nog langs een parlevinker zouden komen waar ik het nodige proviand en drank in kon slaan. Al snel voeren we de haven uit. Zodra we op het open water waren zei ik tegen Meral dat ze gerust in haar nakie kon gaan liggen zonnen op het bovenste zonnedek.

De langsvarende kleine boten hebben geen zicht op dit dek. Ik kreeg als reactie: Mag een ander mijn lichaam niet zien ben je nu al egoïstisch?. Veiligheidshalve gaf ik hier geen antwoord op.

Een klein halfuurtje later kon ik proviand in slaan en waren we klaar voor een tochtje naar de Biesbosch. De nachten zijn nog koud maar met een verwarde boot kun je overnachten. Meral lag een tijdje te zonnen en kwam toen naakt naar beneden om een glas fris te halen. Spontaan kreeg ik een erectie wat haar opviel. Ik stond aan het stuurwiel en Meral ging voor mij op de grond zitten.

Zette haar benen aan weerkanten van mijn benen en maakte mijn rits open. Knoopte mijn broek los en trok deze gelijk met mijn boxer op mijn knieën. Ik kon geen kant op. Ik moest op het water en de boten letten terwijl ik meer oog had voor de stevige tieten en openstaande kut van Meral. Ze maakte met haar tong haar lippen nat en sloot die toen over mijn stijfstaande lul. Tergend langzaam boven ze mijn schacht te likken en met haar hand maakte ze pompende bewegingen.

Dit hou ik niet lang vol vertelde ik haar, waarop ze mijn lul dieper in haar mond nam en alleen nog met haar hoofd pompende bewegingen maakte. Terwijl ik voorzichtig langs de boeien voor voelde ik mijn zaad opborrelen en kwam zonder waarschuwing met krachtige stralen klaar.

Meral hield haarmond stijf rond mijn eikel gesloten zodat er niets verloren ging. Stond op en kwam met haar lippen naar mijn mond. Ze kuste met heftig waarbij ze mijn zaad vanuit haar mond naar mijn mond liet lopen. Dit was de eerste keer dat ik mijn eigen zaak proefde. We kwamen in rustiger vaarwater en ik zei haar dat ze haar jurk aan moest trekken dan zou ik haar leren sturen. Dolgelukkig kwam ze aanlopen en na een korte instructie nam ze het wiel over.

Ze had er aanleg voor en na korte tijd nam ik even de kans om naar toilet te gaan. Het liep tegen twaalven en ik vond het tijd om even te pauzeren. In een kleinere kreek gooide ik het anker uit en de boot lag stil. Een paar broodjes en koffie later waren we klaar voor het verdere avontuur. Kunnen we hier zwemmen vroeg Meral. De boot heeft een zwemtrapje dus dat is geen probleem. Ook waren er geen andere boten in de buurt dus wat let ons. Even later sprongen we naakt in het koude water.

Daar fris je van op. Een kwartiertje later lagen we op het zonnedek op te drogen. Je verbrand zo levend zei ik haar en ging naar binnen om de zonnebrandolie te halen. Ik zal je even insmeren. Vakkundig begon ik haar rug en schouders in te smeren, haar benen en toen omdraaien. Heer tepels stonden hard vooruit en ze rilde toen de koude vloeistof o ver haar tieten liep. Bedreven smeerde ik het goedje over haar tieten tepels en buik. Haar benen en via de binnenkant kwam ik bij haar natte kut.

Ik voelde die soppen toen ik in de buurt kwam. Met mijn hoofd dook ik tussen haar benen en al snel had mijn tong zijn weg naar haar klitje gevonden. Zuigend en likkend probeerde ik haar te verwennen. Ze ging zwaarder ademen en even later kwam ze luid kreunend klaar. Dit is pas leven zei ze en kuste me teder. We kleedden ons aan, lichten het anker en voeren naar een veilige aanlegplaats waar we de avond en nacht door zouden brengen. Ik had hiervoor al een speciale plaats in gedachten, die naar alle waarschijnlijkheid op dit tijdstip van jet jaar nog leeg zou zijn.

Toen ik de bocht omvier zag ik tot mijn verbazing dat er al een boot lag. Ik meerde naast die boot af en zag dat er een stel op zat van rond de dertig jaar. We maakten kennis en al rap werd er een flesje drank open getrokken.

We zouden die dag toch niet verder varen en dan mag je iets drinken. In het kombuis van mijn boot werden snel wat diepvriesmaaltijden opgewarmd en zaten we knus met vieren te eten. Meekijken met het jonge stel Shirley en Joey Bekeken: Lekker neuken met Chelley en Michel Bekeken: Geile anale sex in de Biesbosch met Chelley Bekeken: Roxy heeft graag de lullen in handen Bekeken: Noa keihard geneukt door twee Vlaamse boys Bekeken: Rachel Rose spannend geblinddoekt en lekker geneukt Bekeken: Maak kennis met de huis slaaf van Dries Bekeken: Oude pikken in jong meisje Bekeken: Rijp stel neukt tiener waarbij de vrouw het meisje begin..