Rare sex meesteres neukt slaaf

rare sex meesteres neukt slaaf

...

Sperma kut likken kaalgeschoren kutje

Ik deed dit maar, omdat ik echt nodig moest en niet in bed wou plassen. Het luchtte in ieder geval wel op. Mijn tante zette de kan op het nachtkastje en ze ging nu met haar ongeschoren kut boven mijn gezicht zitten. Haar kut stonk behoorlijk en had hier weinig zin en weigerde te likken.

Maar dat accepteerde mijn tante niet en greep mij hard bij mijn ballen en kneep er hard in. Dit deed enorm veel pijn en schreeuwde het uit. Ik besloot maar om toe te geven. Mijn tante kwam weer richting mijn mond met haar kut, en ik begon voorzichtig te likken. Wat smaakte dit goor, ik had niet het idee dat mijn tante haar kut iedere dag waste, ik proefde nog een vieze pissmaak. Ik begon haar nu harder te likken en moest er van kokhalzen zo goor was haar kut. Haar kut werd steeds natter en het werd er niet lekkerder op.

Ik hoorde mijn tante kreunen en druk haar kut nog steviger tegen mijn mond. We zaten in een 69 positie en mijn tante pakte mijn pik vast en begon eraan te trekken. Mijn pik begon langzaam stijf te worden, en tante begon mijn pik nu ook te pijpen. Het was een heerlijk gevoel, maar plotseling voelde ik een stevige beet in mijn pik. Mijn pik deed behoorlijk zeer door die beet, en begon weer te likken. Terwijl ik likte zorgde mijn tante ervoor dat mijn pik stijf bleef.

Ze begon steeds harder te kreunen door mijn gelik, een op een gegeven moment kwam mijn tante spuitend klaar. Een grote straal kutvocht stroomde mijn mond binnen, en werd gedwongen om als door te slikken.

Dit was echt goor, ik rook echt nog een poepgeur en weigerde. Ik besloot toch maar te likken en wist inmiddels ook wel, dat ik mijn tong in haar poepgat moet drukken. Dit was nog smeriger dan haar kut en het kokhalzen werd alleen maar erger. Na een tijdje likken mocht ik ermee ophouden. Ze ging met haar kut boven mijn pik zitten en drukte mijn pik in 1 keer naar binnen. Tante begon nu stevig te neuken en kneep mij daarbij hard in mijn tepel.

Ze dwong mij om haar te zoenen, en ze drukte haar tong bij mij naar binnen. Mijn tante rookte en dit was niet bepaald lekker en gewoon goor. Ze bleef nu maar neuken, en ze kwam kreunend klaar op mijn pik. En ze bleef nu net zolang doorgaan tot dat ik mijn zaad diep in haar kut spoot. Ze pakte de kan van het nachtkastje en dwong mij om mijn eigen pis op te drinken.

Ik hield mijn mond stijf dicht, maar mijn neus werd dichtgeknepen en mijn mond ging open. Tante goot meteen mijn pis in mijn mond en dwong mij alles op te drinken. Kokhalsend probeer ik dit voor elkaar te krijgen, maar er stroomde nog veel pis over het bed. Tante was klaar nu, want ze ging naar zelf ook naar bed.

Mijn Meesteres ziet er weer heerlijk uit. Ze draagt mooie hold up kousen U bent blij dat ik er zo over denk. U zegt dat u de hele dag zonder kousen in laarzen heeft gelopen en dat uw voeten zweten.

Deze keer was het echter anders. Ik kreeg van mijn Meesteres een brief waarin stond dat mijn schoonmoeder gedurende de kerst met haar zus op vakantie zou gaan.

Ze wilde de zorgen van zich af zetten en ging daarom vanaf 24 december tot en met 28 december een paar dagen doorbrengen in een luxe hotel. Mijn Meesteres en ik hadden beiden verlof in verband Tot haar verbazing zag ze dat Gees, zoals ze haar altijd noemde een geheel geschoren kutje had, er was geen haartje te ontdekken. Famke boog zich iets naar voren om alles eens beter te bekijken, toen ze dit deed zag ze dat er door Geeske’s schaamlippen ringetjes zaten die met een klein slotje aan elkaar verbonden zaten.

Ook in haar tepels zaten knopjes Na lang discusiëren hadden de ouders van Mieke besloten om dan toch maar een computer aan te schaffen voor de kinderen, zo konden zij immers beter hun school- en studiewerk doen. Dit werd direct de meest moderne apparatuur in de oude boerderij waar ze woonde. Doordat haar ouders totaal niets van computers af wisten, kregen de kinderen het voor elkaar Opeens hoorde ik de voordeur opengaan, ik schrok en wist niet wat ik moest doen. Nog voordat ik iets kon doen ging de deur van de kamer open en daar stond zij, mijn buurmeisje genaamd Vera, toen ze mij zag stond ze meteen stil en keek verbaasd.

Het was een poos stil en toen zei ze opeens dat staat je goed Tom dat ben ik. Dit verbaasde mij zeer erg Ze vond dit super opwindend, vertelde ze. Na wat aandringen vertelde ik haar wat er zoal gebeuren in mijn fantasie. Ik zag op mijn computer scherm dat haar handen steeds langer onder het bureau bleven steken. Ik zij hier niks over, maar ik had het vermoede dat Lisa zich zat te vingeren onder de tafel. Dit wond mij verschrikkelijk op, het idee dat zij Vernederd door twee meedogenloze Meesteressen!

Gedwongen seks voor meisje en haar familie! Home    1 2 3 meesteres Sexverhalen Meesteres dresseert schooljongen!
rare sex meesteres neukt slaaf

...

Omdat ik besef dat ík onherkenbaar word, in tegenstelling tot Meesteres en Rob voorin. Tevens moest ik mijn eigen sperma daarna meteen weer oplikken en doorslikken. Als man van 40 jaar heb ik al tijden maar één grote fantasie en dat is onderwerping aan een krachtige Ze drukte erop om niet te vroeg en zeker!

En voordat je komt ben je anaal goed schoon, kompleet geschoren oksels, pik en gezicht , heb je gepoetste schoenen aan en een nette broek en overhemd let op dat ze netjes gestreken zijn en heb je de stalen plug in op weg naar de studio.

Want als ik links van me zou kijken, kijk ik de ruimte in, in de richting van de bar. Hoeveel sessies heb ik nu al gehad? Sta ik met mijn gezicht naar de bar? Rillend van de kou word ik wakker, ik realiseer me gelijk dat ik op een kleedje op de grond heb geslapen Gedwongen seks voor meisje en haar familie Mieke was een lief meisje dat zich altijd braaf gedroeg en nooit problemen had.

Ik verlies me dan ook helemaal in een poel van ellende en… met nog 20 te gaan huil ik. U sappen krijg ik op mijn gezicht en in mijn mond waarna U uitpuft op het bed. Ja Meesteres en ik likte Mijn stiefdochter haar kut, mijn Meesteres had intussen goed opgelet en pakte de zweep ze begon de straf van Mevrouw nog eens over te doen.

In haar hand een lange zweep met meerdere punten. Toch deed ik de volgende dag pogingen. De slaaf kwam klaar, maar tegelijkertijd kneep de Meesteres heel gemeen in mijn tepels en ook ik kwam weer klaar, ongelooflijk. De geile slet die ik ben. De eerste halve week van de 2 weken opdrachtenperiode was ik ook danig geïrriteerd. Mij tot op het bot vernederen en dan geen beloning geven? Doe vervolgens gewoon je kleding aan en ga achter de computer je favorietefilmpjes kijken wel filmpjes waarvan je geil wordt natuurlijk.

Ik moet er nog wat voor regelen, maar dat is niet op korte termijn te organiseren. Net zoals zij donders goed weet — neem ik aan — dat ze me vooraf dus wel nerveus maakt. Opnieuw heb ik slaaf ron meegenomen naar een bos in Amsterdam en hem behandeld als de slet die hij is. Het is een pragmatische groepsbehandeling waar je met anderen die ook met een seksverslaving worstelen leert je verslaving aan te pakken.

De liefde kan geweldig zijn. De sexverslaafde lijdt hier onder en ervaart de sexverslaving als ongewenst. Men heeft geen controle meer over sex Men gebruikt sex om pijn en stress te verminderen Colemann beschijft de sexverslaafde anders, namelijk "de sexverslaafde is obsessief bezig met zekere patronen van sexueel gedrag en ervaart hier negatieve consequenties van".

Jazeker, antwoordt Frank direct. Ik sta samen met Frank op en trek mijn broek naar beneden, mijn harde lul zwiept eruit en tikt tegen mijn buik aan. Aan de andere kant heeft Frank zijn broek ook uit, zijn lul is nog slap maar als hij mijn harde paal ziet begint die van hem ook te groeien.

Dan trekt hij zijn broek weer omhoog en gaat zitten. Dat is een mooie die jij hebt Ron, lees ik dan. Ik ben ook gaan zitten alleen heb ik mijn broek niet omhoog gedaan: Zou jij die niet eens willen voelen? Is mijn directe vraag.

In je mond en in je billen. Krijg ik direct terug: Ik zie een brede grijns op zijn gezicht komen: De webcam word afgesloten, ik sta op en loop naar mijn slaapkamer waar ik mij op het bed laat vallen en mezelf even heerlijk aftrek. De rest van de week heb ik weinig tijd om te chatten dus blijft mijn computer gewoon uit.

Ik kom laat thuis en dan heb ik geen zin meer om nog iets te doen, het liefste val ik dan even op de bank en kijk en beetje tv. Vrijdagavond na de verplichte dingen in huis druk ik de computer aan, als hij is opgestart loop ik eerst even door mijn mailbox heen.

Er zijn geen belangrijke mailtjes bij. Ik open mijn andere mailbox die van hotmail, er verschijnt gelijk dat ik honderddrieëndertig nieuwe mailtjes heb.

Ik gooi de mails die ik niet lees en meestal reclame zijn direct weg dan blijven er nog een stuk of twintig over. Ik lees op mijn gemak de mails door, de meeste zijn van kennissen met een leuk filmpje of ppsje die sla ik op en bekijk ik later wel. De een na laatste is een mail van een adres die ik niet ken, meestal gooi ik onbekende mails gelijk weg maar deze had iets. Ik open hem en hij begint:. Hallo Ron, Ik heb je gemist deze week, jij was niet veel online je bent toch niet boos op mij?

Dan gaat de mail verder met allerlei zaken aan het eind staat: Ron vanavond ben ik alleen als je zin hebt dan kunnen wij wel weer even chatten met de webcam aan. Groetjes en kusjes Greet. Ik moet lachen om de laatste zin die er staat, met mijn hand streel ik zachtjes over mijn kruis.

Ik voel een warm genot door mijn lichaam stromen, en er broeit een plan in mijn hoofd. Ik ga nog wat dingen doen waaronder even lekker douchen als ik een uurtje later weer achter de computer ga zitten is het warme gevoel niet minder geworden, onder de douche had ik mezelf even willen aftrekken maar heb dat toch niet gedaan. Ik open de msn en zie dat er drie mensen online zijn, twee vrienden van mij en een vriendin, er is ook een berichtje of ik toestemming geef om een nieuw contactpersoon toe te voegen.

Zonder er naar te kijken klik ik op ja. Als ik de andere waar ik even niet mee wil praten geblokkeerd heb zet ik mezelf online. De nieuwe die ik heb toegevoegd was ook online, voor ik maar iets kan zeggen komt er een berichtje van diegene binnen. Hallo Ron, hoe is het? Even ben ik stil dan antwoord ik: Er volgen wat berichtjes over en weer over de afgelopen week en wat wij van plan zijn in het weekend. Als snel zegt Greet: Je bent toch alleen vandaag en morgen. Het duurt een poosje voor ik weer een berichtje krijg: Als het maar een beetje normaal is en niet de hele buurt wordt uitgenodigd, antwoord ik.

Ik ben met een half uurtje bij je, zie ik dan staan. Als ik verder kijk zie ik dat zij niet meer online is. Ik sluit mijn computer af, loop even door het huis en ga dan op de bank zitten wachten. Een kwartier na dat berichtje gaat de bel. Ik doe de deur open en zie Greet voor mij staan: Dank je, antwoord Greet met een zwoele stem, ik pak haar jas aan en hang hem op de kapstok. Achter haar lopend de kamer in komen er allerlei erotische gedachten bij mij op.

Haar benen zijn gestoken in netkousen die net aan de rand van het korte rokje ophouden. Het rokje is van leer , erop draagt zij een donkere zijdeachtige bloes. De haren zijn weer streng in een vlecht naar achter getrokken. In mijn broek beweegt mijn lul vrij snel naar een redelijke hardheid. Bevalt het wat je ziet? Ik kan bijna door de emoties niet antwoorden: Dan zou ik maar beginnen met mijn kleren uit te doen, zegt zij streng.

Zonder te twijfelen trek ik snel mijn kleren uit. Als ik naakt ben draait Greet zich om en zet de tas die zij bij zich heeft op de grond naast de bank: Ik draai mij langzaam om, ik hoor haar goedkeurend kreunen.

Mijn lul zwiept langzaam heen en weer: Ik sluit mijn hand rond mijn harde paal en begin mezelf af te trekken: Als je dat doet ben ik weg en kom ik nooit meer, is haar directe antwoord. Ik probeer aan andere dingen te denken, het genot trekt zich een stukje terug. Laat die lul maar los en buk je voorover met je billen naar mij toe, gromt Greet.

Ik draai mij om zet mijn benen een stukje uit elkaar en buk met mijn hoofd naar de grond. Dat ziet er heel prettig uit, kreunt Greet achter mij. Ik voel haar vingers over mijn billen strelen om dan weg te gaan en met een harde klets er weer op terug te komen. Met moeite hou ik mij in, het is een vreemd maar wel zalig gevoel. Al vaak heb ik gedroomd van een vrouw die mij een beetje domineert en nu is Greet hier die dat misschien deze avond wel gaat doen.

Met mijn billen in de lucht moet ik blijven staan. Greet loopt langzaam om mij heen: Ja heel graag, antwoord ik, alleen wel op een normale manier, vul ik aan. Greet kijkt mij aan haar ogen schieten vuur: Ik sla mijn ogen neer, mijn ademhaling gaat schokkend door de manier waarop ik nu sta. Ik voel haar hand weer met een harde klap op mijn billen neer komen. Even is het stil en voel ik niets, dan komt haar hand weer tegen mijn billen aan, ik merk dat zij naast mij loopt en haar hand kruipt over mijn rug naar mijn nek.

Daar word ik beetgepakt en naar voren getrokken. Bij de salontafel tilt zij mij iets op en drukt mij over de salontafel heen. Als ik met mijn benen aan de ene kant van de tafel zit en mijn armen zijn over de tafel heen drukt zij mij weer naar beneden.

Weer gebeurt er niets dan voel ik haar handen met iets erin langs mijn benen komen. Ruw wordt mijn been opzij gezet en aan een poot van de tafel vastgebonden. Mijn andere been krijgt dezelfde behandeling, ik voel dat mijn benen en billen ver uit elkaar zijn getrokken. Mijn armen krijgen dezelfde behandeling, dan lig ik vastgebonden over de salontafel heen.

Mijn hoofd ligt over de tafel heen waardoor ik onder de tafel door kan kijken , ik zie haar schoenen achter mij. Ineens komt haar hand weer hard op mijn billen neer, met een schrik van de klap probeer ik te bewegen in mijn boeien maar daar zit geen ruimte in.

Ik hoor haar voeten weg lopen, even later komt het geluid van haar tikkende hakken weer dichterbij. Ik krijg een doek voor mijn ogen, dan wordt mijn hoofd aan mijn haren omhoog getrokken: Ik krijg al snel een redelijk lekkere smaak van haar in mijn mond, met krachtige halen drukt zij haar poes strak tegen mijn tong en beweegt hem er snel overheen.

Mijn mond loopt vol, ik probeer zoveel mogelijk van haar sappen in te slikken. Het is zoveel dat het snel langs mijn wangen en lippen weer naar buiten loopt. Met een snelle beweging trekt zij haar kutje van mijn gezicht weg, dan is het even stil. Met een harde klap komt haar volle hand op mijn billen neer, het is een heel gemene harde klap.

Ik heb het gevoel dat de afdruk van haar hand in mijn billen te zien is. Weer is het stil in de kamer. Mijn lul is half stijf en staat een beetje tegen de salontafel aan te drukken. Achter mij voel ik dat Greet tussen mijn benen is komen staan, heel even voel ik haar vingers over mijn billen gaan dan schuift er een vinger door mijn bilnaad heen. Het is een heerlijk gevoel, langzaam drukt zij de vinger als hij bij mijn gaatje is naar binnen.

Greet staat nog steeds tussen mijn benen, ik voel haar schoen tegen mijn been. Dan verzet zij haar voeten een stukje en voel ik haar rokje tegen mijn benen aan komen. Ik weet niet wat ze aan het doen is, ineens gromt zij: Zonder dat er iets meer wordt gezegd voel ik ineens iets hards tegen mijn gaatje gedrukt worden. Ik ontspan mijn billen dan glijd er een hard ding mijn gaatje in, eerst is het wel een lekker gevoel maar hoe verder het gaat hoe pijnlijker het wordt.

Mijn billen ontspan ik weer zo goed als het kan, de pijn zakt een beetje weg. Dan voel ik dat het lichaam van Greet tegen mijn billen aan zit. Met snelle en harde stoten begint Greet mij te neuken, ik hoor haar grommen en janken van genot.

Ik denk dat de penis waar zij mij mee neemt ook in haar kutje zit zodat zij zichzelf ook verwend. Haar handen hebben mijn heupen gepakt en houden die stevig vast. Met een paar ongecontroleerde schokken komt Greet voor de tweede maal klaar.

Even later wordt de penis uit mijn kontje getrokken, ik heb het gevoel dat mijn gaatje heel erg open blijft staan. De tranen lopen over mijn wangen, het was vreemd maar ook deed het pijn. Dit was de eerste keer dat ik iets in mijn kontje heb gehad.

Het duurt weer even voor ik merk dat Greet mijn boeien los maakt. Als ik los ben wordt ik op mijn rug gelegd en mijn boeien worden weer vastgemaakt aan dingen in de kamer. Mijn lul staat ondertussen weer redelijk hard overeind, de vreemde situatie heeft mij toch wel een zeer apart gevoel bezorgd in mijn onderlichaam waardoor mijn lul rechtop is gaan staan.

De voeten van Greet voel ik aan weerszijde van mij staan. Ik voel de warmte van haar lichaam boven mijn pik, dan sluit die warmte zich rond mijn pik en langzaam verdwijnt mijn pik in haar lichaam. Als ik helemaal in haar zit voel ik het zaad in mijn ballen koken, als zij zich nu beweegt kom ik direct klaar. Greet heeft dit gevoeld denk ik want zij blijft een poosje rustig zitten, haar lipjes masseren mijn pik zodat het genot niet weggaat maar ook niet al te hevig blijft.

Dan begint zij mij langzaam te neuken, ik hoor haar grommen en zwaar ademhalen. Ik kan mij niet meer inhouden, met een krachtige beweging spuit ik ineens mijn zaad in haar lichaam. Greet blijft even zitten en masseert mijn pik met haar poesje. Met een harde ruk trekt zij haar kutje van mijn lul af, dan komt ze omhoog en drukt haar poesje op mijn mond.

Ik open mijn mond en steek mijn tong in haar kutje, gelijk loopt mijn zaad in mijn mond. Heel even wil ik het uitspugen, maar door de druk van haar lichaam op mijn mond krijg ik daar geen kans voor. Ik slik het zaad in en begin haar poesje te likken. Met haar vingers verwent zij zelf haar klitje.
Erotische massages utrecht meesteres neukt slaaf

  • BETAALDE SEX FRIESLAND LEKKERE VETTE KUT
  • Rare sex meesteres neukt slaaf
  • Rare sex meesteres neukt slaaf
  • Bevalt het wat je ziet?

Sexdate bi sexmaatje gezocht


Orgie in het zand. Don en Ad vinden weer een lekker sletje. Verona doet het met de Handyman. Bunkerhard anaal in de duinen. Lekkere natte stoeipoes pijpt zich suf. Tiener laat zich nemen. Tiener denkt aan geile dingen. Chick zuigt 2 pikken leeg. Pikhappen op de plee. Studente zuigt pik voor een goed cijfer. Porno met geile Lieke.

Sex in het zwembad. Chick geniet van donkere pik. Esther in de porno. Basisschool juf neukt voor geld. Geile orgie op school. Lekker hapje voor geile meid. Koppel nodigt pornoacteur uit voor trio. Stoute meid heeft keiharde sex. Anonieme pik tijdens het plassen. John filmt jonge tiener. Maria heeft een nat geil kutje. Slet wil hard genomen worden. Sletje uit strandtent trekt pik. Bijstandsmoeder heeft geen keus. Lekkere geile blonde stoeipoes. Studentes delen zaad voor schoolgeld. Een ongegeneerde neukplek aan het water.

Landbouwer trekt een slet uit elkaar. Bezoek aan de sexcinema. Studente met geile gedachten. Verlegen snol als pornoster. Snol wordt geneukt in het zwembad. Lekker geil vingeren op de bank. Amateurtje laat zich nemen. Janita kijkt hoe haar vriend sex heeft. Hoertje uit Amsterdam wordt door Bob geneukt. Annemieke betaald in natura. Gekleurd sletje doet het voor geld.

Mokkel gaat keihard anaal. Dronken snol wil porno. Praatjes vullen geen gaatjes. Massage met happy ending. Debbie en haar dildo. Geile griet met dikke ballen. Ze voelt zich bloedgeil. Geile amateurs ruilen van partner. Wendy een vriendin en een winnaar. Spelen met kutje op de bank. Boerin zuigt paal leeg. Masturberen in de auto. Een snikkel voor 2 pikgeile sloeries.

Mannen nemen blond grietje in buitenlucht. Kapsters zuigt klant leeg. Wendy Somer s trio met twee mannen. Nick werkt twee mokkels af. Groupie laat zich hard neuken. Yazmin rukt pik voor geld. Miranda neukt vreemde kerel. Koppel neukt voor de camera. Op z n hondjes.

Kronkelen op de bank. Tienermeisje laat zich kapot neuken. Kapster laat zich nemen. Gratis sex voor een lift.

Niet dat ik een Mijn Dominante vrouw heeft er een slaafje bij Categorie: Mijn vrouw heeft een nieuw pervers spelletje bedacht.

Zij dominant, en ik ben juist het tegenovergestelde. Het begon ermee, dat zij in mijn werkplaats in de garage liep te snuffelen en mijn elektrische boor meenam. Ik volgde haar naar onze badkamer, waar ze op haar knieën een gaatje boorde aan beide zijden van Vanaf nu ben ik jouw Meesteres Categorie: Diane die het ganse vertoon op touw had gezet, stond van op enige afstand toe te kijken hoe haar beste vriendin, verkleed als Meesteres Zoë, een heuse vertoning begon op te voeren.

De instructies die ze aan haar vriendin had gegeven waren klaar en duidelijk: Solliciteren naar baan als bewaker Categorie: Lars keek nog eens op de brief die hij had gekregen van mevrouw de Wit. Hierin stond toch duidelijk dat hij vandaag de 16e voor een sollicitatiegesprek werd uitgenodigd. Nog maar eens het adres gecontroleerd.

Stationstraat 69 te Zeemeer. Het gebouw wat aan die beschrijving voldeed lag niet zo voor DEEL 1 - Het was een supper drukke dag geweest op het werk , en ik haastte me naar huis, waar mijn vrouwtje Katrien waarschijnlijk al klaar stond te wachten om naar dit grote feest te gaan, waar we verwacht werden naar toe te gaan.

Al ging deze grote fuif uit van mijn werk , er gingen ook veel niet-bekenden Ik doe alles wat u wilt Categorie: Als man van 40 jaar heb ik al tijden maar één grote fantasie en dat is onderwerping aan een krachtige vrouw. Op het bedrijf waar ik werk liep één vrouw die mij in het bijzonder opviel. Ze is een 25 jarige schoonheid met een Hindoestaanse achtergrond met de naam Shafrana. Ze heeft een knap gezicht en een fantastisch Manoras jonge slaaf Categorie: Manora was een welgestelde Romeinse vrouw.

Zij was onlangs veertig geworden en dat feest had zij op grootste wijze gevierd in haar prachtige marmeren villa. Al haar vrienden en kennissen, al haar zakelijke connekties hadden het uitgebreide feestmaal bijgewoond en tot diep in de nacht genotn van de kostelijke wijn De inwijding van Famke Categorie: In haar vakantie op een dinsdagmiddag besloot Famke bij Geeske langs te gaan, Geeske was haar acht jaar oudere zus getrouwd met Peter, haar zwager een leuke vent om te zien.

Normaal deed ze dit op zaterdag maar omdat het zulk heerlijk weer was had ze besloten even langs te fietsen om te kijken of haar zus thuis Gedwongen seks voor meisje en haar familie Categorie: Ik heb er ontzettend veel spijt van, maar elke keer als ik terug denk aan die nacht, dan krijg ik een stijve lul. Sinds die dag kan ik ook niet meer klaarkomen van gewone porno, maar alleen nog van Het was 's avonds tegen Normaal ben ik niet bang uitgevallen maar deze keer voelde het niet prettig aan.

Ik dacht in mij zelf kom meid stel je niet aan wat kan Ik was altijd bang voor vrouwen geweest, ik vond het maar enge wezens, seks daar had ik nog nooit gehad toen dit verhaal zich afspeelde.

Het lijkt een droom voor iedere jongen maar in werkelijkheid is het veel minder leuk om misbruikt te worden door een vrouw, laat staan door twee vrouwen. Ik was 18 jaar toen Gerard Jansen 41 jaar werkt al van af zijn twintigste voor het transport bedrijf van Ben Brink 57 jaar.

Transport bedrijf Brink en Co. Gerard heeft het er naar zijn zin als vrachtwagen chauffeur verdiende hij een goede boterham, zijn vrouw Chantal een brunette van 36 jaar mocht er wezen, zelf was hij blond en Bloedmooi halfbloedje wordt verkracht in de speeltuin! Chelsea was een bloedmooi halfbloedje van 16 jaar oud, ze was van half Surinaamse half Nederlandse afkomst. Ze had een mooie ronde kont en een stevige C cup, alle jongens vonden haar aantrekkelijk.

Zelfs mannen van 40 stuurde intieme berichtjes naar haar. Ze was niet de braafste, ze hield van alle aandacht, Hoi, mijn naam is Bart, 31 jaar en woon alleen in een rijtjeshuis. Ik zal jullie vertellen hoe ik laatst, geheel onverwachts, wraak heb kunnen nemen op mijn verschrikkelijk arrogante buurmeisje. Zij is een bloedmooie, maar oh zo verschrikkelijk arrogante griet van 21 lentes.

Stevige volle borsten en een lichaam Mijn naam is Tilly en ik wil jullie best wel eens vertellen wat mij destijds is overkomen.

Gratis sexdate den haag sm neuken


Mijn tante was een vrouw van 40 jaar, en ik vond haar niet al te knap, ze heeft geloof ik ook nog nooit een echte vriend gehad, alleen af en toe een losse flodder voor de seks. Het begon allemaal toen ik een weekje bij haar was.

Ik kreeg een kopje koffie van haar, en na een tijdje voelde ik mij helemaal duizelig. Ik zei tegen mijn tante dat ik even op bed ga liggen, omdat ik mij niet zo lekker voelde. Ik ging naar boven en viel in slaap. Ik weet niet hoe lang ik geslapen heb, maar toen ik wakker werd wou ik uit bed stappen om naar de wc te gaan, maar ik kwam erachter dat ik helemaal naakt vast gebonden was op bed.

Ik keek opzij en zag mijn tante naast mij bed, op een stoel zitten. Ze was helemaal naakt, en ik vroeg verbaasd wat dit nu allemaal betekende.

Ik deed dit maar, omdat ik echt nodig moest en niet in bed wou plassen. Het luchtte in ieder geval wel op. Mijn tante zette de kan op het nachtkastje en ze ging nu met haar ongeschoren kut boven mijn gezicht zitten.

Haar kut stonk behoorlijk en had hier weinig zin en weigerde te likken. Maar dat accepteerde mijn tante niet en greep mij hard bij mijn ballen en kneep er hard in. Dit deed enorm veel pijn en schreeuwde het uit. Ik besloot maar om toe te geven. Mijn tante kwam weer richting mijn mond met haar kut, en ik begon voorzichtig te likken.

Wat smaakte dit goor, ik had niet het idee dat mijn tante haar kut iedere dag waste, ik proefde nog een vieze pissmaak. Ik begon haar nu harder te likken en moest er van kokhalzen zo goor was haar kut. Haar kut werd steeds natter en het werd er niet lekkerder op. Ik hoorde mijn tante kreunen en druk haar kut nog steviger tegen mijn mond.

We zaten in een 69 positie en mijn tante pakte mijn pik vast en begon eraan te trekken. Mijn pik begon langzaam stijf te worden, en tante begon mijn pik nu ook te pijpen.

Heerlijke gay seksfilms vol extreme sex! Houd jij van Homos in darkrooms en bare back fucking? Het begon met een lolletje, deze knullen konden zoch niet beheersen en het stoeien in bed liep uit tot een bloed geil triootje met moeder. Wil jij kijken hoe ze een DP krijgt? Er was een opgewonden stemming door de drank, en voor we het wisten liep iedereen in zijn naakie!

Geile incestfilms over knappe geile broertjes. Seksslaaf van mijn schoonmoeder en mijn vrouw Categorie: Ik heb een goed leven en een uitstekend sexleven. Met mijn vrouw doe ik de geilste dingen. Ik ben haar toy-boy, eigenlijk haar seksslaaf. Mijn vrouw is eeen goddelijke veertiger met een mooie D-cup. Overal de juiste rondingen voor mij, een lekkere geile volslanke vrouw, die zich zeer geil weet te kleden en graag onder haar nette pakjes de meest extreme lingerie draagt.

We vrijen veel, daarin kom ik niets te kort. In dat seksspel gaan we vrij ver en hebben dan ook weinig taboe´s Het enige wat ik af en toe mis in onze sexrelatie is dat mijn vrouw mij wat harder aanpakt als haar seksslaaf.

Ik moet gewoon af en toe goed vernederd worden en gestraft voor mijn geilheid. Ik bevredig dit door op internet wat te surfen en af en toe te voldoen aan de wensen van een strenge meesteres of echtpaar die ik op internet ontmoet.

Maar dat ik het zo dichtbij zou gaan beleven en die geile wensen snel in vervulling zouden gaan had ik nooit kunnen vermoeden. We zouden bij mijn schoonmoeder een hapje gaan eten en mijn vrouw was al vooruit gegaan. Ik had nog wat zaken te regelen. Toen ik bij mijn schoonmoeder aankwam was het al donker. De luiken waren dicht en toen ik met de sleutel de deur open deed overviel mij een warme gezelligheid. Deed mijn jas uit en hoorden mijn vrouw en schoonmoeder wat giechelen en zacht praten.

Ik deed mijn best te horen waar zij het over hadden Toen ik begreep waar het gesprek over ging verschoot ik. Ik hoorde hoe mijn schoonmoeder vertelde dat schoonpa het niet meer kon opbrengen, juist nu ik het zo nodig heb. Ik gebruik mijn tarzan iedere dag, vinger mij suf vertelde ze. Ik wist dat ze een "geile tante" was. De eerste jarretel en bijhorende geile slip heeft mijn vrouw gekocht samen met mijn schoonmoeder.

Ook zag ik wel eens wat slips in de wasmand liggen tijdens een klusje waaruit bleek dat schoonmama vrij vochtig was. Ik duwde mijn oor tegen de deur en volgde de klaagzang van mijn schoonmoeder.

Toen ik niet langer in de gang kon blijven duwde ik de deur open en zag het tweetal met een hoor rode kleur op de bank zitten.

Voor hen zag ik een fles Port die bijna leeg was. Dat verklaarde het gegiechel, de vreemde gesprekken en de rode wangen. Ik ging op een stoel zitten en wachtte even af. Mijn vrouw nam ineens het woord en zei dat haar moeder veel te kort kwam op het gebied van seks. Het lijkt mij wel een geil idee dat jij af en toe wat "bijspringt". Nu zat ik met hoog rode wangen. Uiteraard had ik wel fantasieen over mijn schoonmoeder, af en toe eens lekker mijzelf aftrekken op haar goddelijke lijf, geen probleem, maar nu ineens aangeboden worden door je vrouw aan haar moeder Het zweet brak mij uit.

Mam weet dat jij mijn slaaf bent en vind dat eigenlijk wel geil. Een neukertje die alles doet wat je wilt en waar je zelf buiten je eigen wensen niet aan hoef te denken, lijkt mij perfect giechelde schoonmama. Mijn vrouw praatte nog even door tegen haar moeder, hoe lekker ik kon beffen, haar kontje kon verwennen, alles deed wat zij wilde Tijdens die opsomming hervond ik mij wat.

Het idee mijn geile schoonmoeder te moeten dienen wond mij nu op. In mijn broek begon mijn pik stijf te worden. Ik keek u naar mijn geile schoonmoeder. Haar rok was wat omhoog geschoven zat strak rond haar buik, iets wat mij opwind. Haar blouse verhulde haar grote tieten, maar ik wist dat dit ook minimaal een D-cup moest zijn. Haar tong gleed af en toe over haar dunnen lipjes. De ogen geil achter haar bril, de kousenvoeten in slofjes, zelfs dit wond mij op Ik werd uit mijn gedachten gerukt door de stem van mijn vrouw.

Ga staan en trek je broek uit. Ik aarzelde, maar een tweede commando deed mij opstaan en mijn broek ging uit. Daar stond ik dan, met een stijve lul in de kamer van mijn schoonmoeder, mijn vrouw op de bank.

Ik ging nu naast de stoel staan waar mijn schoonmoeder zat, ze bewoog haar hand en betaste mijn pik Hij is stijf, de geilaard geilt nu al op mij kirde ze. Voel er maar aan zei mijn vrouw. Ik ken mijn vrouw door en door en zag hoe ze haar hand steeds weer over haar buik heen en weer schoof naar haar kutje Dit wond haar ook op. Ik keek hoe mijn jarige schoonmoeder haar ranke vingers met haar gelakte nageltjes over mijn slip bewoog.

Trek dat broekje uit zei ze bits, rest ook riep mijn vrouw. Ik kleedde mij snel verder uit en stond nu naakt in de kamer van mijn schoonfamilie met een stijve lul waar al een klein druppeltje voorvocht uit mijn eikel begon te lopen De hand van mijn schoonmoeder omklemde mijn pik en ze begon langzaam mijn schacht naar voor en achter te trekken.

Mijn vrouw kwam achter mij staan en begon met haar scherpe nagels mijn tepels te bewerken. Dat is mijn zwakke punt, zodra die gepijnigd gaan worden is al mijn weerstand gebroken. Mijn hoofd liet achterover vallen. Ik onderging nu deze goddelijke behandeling. Langzaam begon ik te kreunen, dit tot ergernis van mijn schoonmoeder. Laat hem zwijgen hijgde ze.

Hoe zei mijn vrouw, geef me een kledingstuk. Mijn schoonmoeder stond op en begon langzaam haar blouse open te knopen. Een gladde witte BH kwam te voorschijn die twee gezwollen tepels verborgen. Na haar blouse op de bank gegooid te hebben, streelde ze met haar vlakke hand de grote borsten. Ze reikte onder haar rok en "toverde" een mooie gladde witte corrigerende slip te voorschijn en hield die voor mijn gezicht. Ik vroeg hem wat zij dan wilde maar daar gaf hij geen antwoord op.

Hij vroeg mij hoe ik eruit zag. Ik vertelde hem dat ik achtenveertig ben kort grijzend haar heb een kort baardje en een snor en op het lichaam redelijk behaard ben. Hij zei dat hij graag een foto wilde zien, ik vroeg of hij er ook een had en na een poosje hebben wij die uitgewisseld. Op een gegeven moment zat ik te chatten met hem, tenminste ik dacht dat ik met hem zat. Wij hadden het over allerlei dingen tot het ineens over ging op het onderwerp: Ik wist even niet wat ik moest zeggen omdat wij dat nog nooit zo openlijk erover gehad hadden.

Op dat moment begon bij mij ook een belletje te rinkelen, ik stelde een paar vragen en kreeg daar een ander antwoord op dan ik gewend was.

Ik wist dat ik op dat moment niet met Frans zat te chatten. Wij hadden al een keer toen zijn vrouw niet thuis was zitten chatten met de webcam aan dus ik vroeg of wij de cam misschien een poosje konden aanzetten: Kreeg ik als vraag terug. Ik wilde open kaart spelen en schreef: Heel even bleef het stil aan de andere kant toen kreeg ik een berichtje: Dat is geen probleem, schreef ik terug. Even later kwam er een berichtje of ik het wilde accepteren om met de Cam te chatten. Ik drukte op de bevestiging en zag even later Greet zitten.

Ik besloot om mijn cam ook aan te zetten en toonde mezelf aan haar. Greet zag er goed uit, een vrouw van een jaar of veertig lange donkere haren die in een vlecht op haar rug hing, een bloesje met de bovenste knoopjes open. Haar gezicht was gevormd door de jaren maar zag er aantrekkelijk uit.

Een beetje gezet maar niet dik, de rest kon ik niet zien omdat de cam niet meer van haar liet zien. Jij ziet mij maar voor de helft dus je kunt niet zeggen dat ik er goed uit zie, was haar antwoord. Wat ik zie ziet er heel appetijtelijk uit, antwoordde ik.

Het gesprek ging over van alles en zeker ook langzamerhand ook weer over seks. Op een gegeven moment zegt zij: Zij staat op en in een flits zie ik dat zij een zeer kort rokje aanheeft, door de snelle beweging van haar heb ik het idee dat ik het slipje ook even zie.

Het duurt even voor ze weer terugkomt, dan blijft zij even uitgebreid voor de camera staan zodat ik haar helemaal kan zien. Greet bukt zich voorover waardoor ik recht in haar bloes kan kijken en tikt: Langzaam gaat ze weer omhoog, het beeld wat ik in haar bloes zag wordt nog beter, ik zie ineens heel even dat er geen bh onder zit. Allerlei visioenen schieten door mijn gedachten.

Langzaam komt ze weer voorover en begint te tikken: Ja zeker, antwoord ik, alleen zo kort, van mij mag je nog meer laten zien het ziet er heerlijk uit.

Op de camera zie ik dat ze lacht er komt weer een berichtje: Even ben ik zonder woorden dan tik ik: Doe je shirtje maar uit, is haar antwoord. Zonder er lang over na te denken trek ik mijn shirt uit en gooi het op de bank. Ziet er heel lekker uit, komt er gelijk antwoord.

Ik zie dat Greet twee knoopjes meer heeft losgemaakt, ik zie nu haar borsten tot net boven haar tepels. Ik wil meer zien Ron, lees ik dan. Wat wil je nu zien? Ik zie dat Greet begint te tikken: Zonder te twijfelen sta ik op en trek mijn broek uit gooi de sokken achter mij neer. Op het scherm is een berichtje gekomen: Met een snelle beweging trek ik mijn slip uit, er komt gelijk een stijve paal tevoorschijn, het chatten met Greet heeft mij danig opgewonden.

Ik wil dat jij jezelf aftrekt voor mij, lees ik dan. Mijn hand sluit zich rond mijn harde stam, langzaam begin ik mij af te trekken.

Ik stop even en tik: Spuit je zaad maar in je hand en lik het dan op, krijg ik direct terug. Mijn rechterhand sluit zich weer om mijn op springen staande lul ik trek een paar maal stevig en voel dan mijn zaad met grote snelheid de uitgang op zoeken. Ik hou mijn linkerhand zo dat ik het zaad erin op vang.

Ik twijfel even maar breng dan mijn hand naar mijn mond, ik lik al het zaad wat in mijn hand ligt op en slik het door. Jij luistert wel goed, zie ik dan verschijnen, om jou een mooie nacht te geven krijg je nu ook iets van mij. Greet staat op schuift de stoel aan de kant en begint zich langzaam uit te kleden. De bloes verdwijnt er komen twee heel mooie redelijk zware borsten tevoorschijn. Ik voel mijn genot weer terug komen, het rokje wordt losgemaakt en ligt even later naast haar op de stoel.

Eronder zit een heel klein slipje, langzaam stroopt Greet dat van haar mooie billen af. Als zij zich omdraait kijk ik tegen een heel mooie vrouw aan, het kutje is heel mooi geschoren net boven haar klitje staat een klein streepje haar de rest is hij kaal. Greet is wel een beetje voller maar heel erg erotisch om te zien, haar benen zijn gestoken in zelfophoudende nylons. Mijn lul staat ondertussen weer hard overeind. Jij ziet er heel mooi uit, schrijf ik, daar zou ik wel eens in het echt mee willen spelen.

Langzaam bukt Greet naar voren, de borsten krijgen de ruimte en hangen op een heerlijke zacht slingerende manier recht voor mijn neus zonder dat ik ze aanraken: Ja heel graag, antwoord ik heel snel. Zou jij dan alles doen en laten gebeuren wat ik wil? Komt er dan binnen. Ik hoef niet na te denken en schrijf: Dan zal dat wel een keer gaan gebeuren, lees ik dan als antwoord.

Greet neemt afscheid en sluit de webcam en ook het msn venster. Als ik op sta is mijn lul nog steeds hard. Ik neem hem in mijn hand en trek mezelf voor de tweede maal af die avond. Toch blijft er een onrustig geil gevoel in mijn lichaam aanwezig. In de dagen erna chat ik weer regelmatig met Frank, er wordt met geen woord gepraat over het voorval met Greet.

Ik weet niet hoe Frank daar over denkt dus laat ik het maar zoals het is. Als wij op een gegeven moment samen weer met de cam zitten te chatten zie ik achter Frank Greet langslopen.

Weet Greet dat jij met mij chat met de cam aan? Vraag ik gelijk omdat hij tot nu toe had gezegd dat Greet het niet hoefde te weten. Ja Greet weet het en vind het niet erg, zo kan zij jou ook eens zien, zei ze pas. Krijg ik als bericht binnen. Greet staat achter Frank en speelt een beetje met haar borsten , ik moet mij concentreren om het niet al te erg te laten opvallen aan Frank.

Op een gegeven moment is Greet weer weg. Wij hebben het nog even over de computer als Greet ineens weer achter Frank staat en haar jurk optilt, er zit geen slipje onder. Direct schuift zij een vinger in haar poesje en haalt hem er weer uit laat haar rok vallen en likt de vinger af. Zij maakt een beweging van: Onder het bureau is mijn pik gegroeid, het doet gewoon zeer zoals hij klem zit in mijn spijkerbroek.