Piercing in kut seks lesbis

piercing in kut seks lesbis

Ze nam plaats in de stoel en ik schoof de beugels naar voren. Ze legde direct haar benen in de kommen en lag nu gespreid voor me. Ik trok mijn handschoenen aan en wreef ze een beetje warm. Dit verbaasde me weer een beetje, maar nu zei ik natuurlijk niets. Bijna alle vrouwen en mannen die voor een genitaliënpiercing komen zijn geschoren, maar bij deze vrouw had ik het gewoon niet verwacht. Ze zag er gewoon te netjes uit. Ze leek me meer een carrièrevrouw dan een geil typje die zonder slipje met een geschoren doos rondliep.

Straks zouden er ook nog twee ringetje in haar schaamlippen zitten en dat paste voor mijn gevoel helemaal niet bij deze vrouw. Terwijl ik mijn materiaal aan het desinfecteren was legde ik haar uit wat er allemaal ging gebeuren. Ik vertelde eerst hoe ik het ging doen en vervolgens dat het zes tot negen weken zou duren voor de wondjes waren genezen. Urine was geen probleem, maar zwemmen was niet toegestaan en eigenlijk moest ze met seks ook een beetje oppassen. Normaal vertelde ik gewoon dat neuken lastig was, maar nu zei ik dat ze een moest uitkijken met de penetratie.

Ze keek me onbeschaamd aan voordat ze antwoordde; ik ben al twee jaar niet geneukt, dus dat zal wel lukken. Ik kon een glimlach niet onderdrukken. Nu schoot ik flink in de lach.

Ik keek haar aan en zei alleen dat dit heel toevallig was, want dat ik ook ze heette. Je zit recht tegen mijn kut aan te kijken en je heet hetzelfde als ik. Dan lijkt het me vreemd om u en mevrouw tegen me te zeggen”. Als die steeds langs de ringetjes gaan genezen de wondjes langzamer” vertelde ik haar nog. Ze antwoordde nu ook lachend; “dat zal ik dan wel missen”!

Ondertussen was ik helemaal klaar om te beginnen en ik vroeg of ze nog iets wilde vragen of iets nodig had. Ik klapte de spiegel op de werklamp naar beneden. Ik werkte nu even geconcentreerd door en plaatste snel het ringetje in heer rechterschaamlip. Ze keek via de spiegel aandachtig toe en knikte goedkeurend. Ik pakte snel het tweede ringetje en concentreerde me nu op de andere kant.

Binnen een paar minuten had ik die ook geplaatst en ging nu rechtop zitten. De ringen zaten mooi gelijk en alles zag er symmetrisch uit.

Dit lukte de ene keer beter dan de andere, want het was altijd een beetje afhankelijk van de vorm van de kleine schaamlippen. Bij sommige vrouwen waren de kleine schaamlippen zo groot dat het bijna niet lukte om ze aan beide kanten er op dezelfde wijze in de krijgen. Bij mijn naamgenoot zaten ze echter prima. Ik smeerde zowel de ringetjes als de wondjes in met een desinfecterend middel. Terwijl ik langs haar schaamlippen wreef kreunde ze zachtjes. Dit was altijd even afwachten. De ene helft van de vrouwen bleef vanwege de angst en de spanning gortdroog en dan moest je de schaamlippen soms naar buiten trekken en andere vrouwen waren van geilheid vooraf al zo nat als een spons.

Anne was nog niet zeiknat, maar ze kreunde wel en ik zag een beetje vocht glimmen in haar kutje. Ze voelde aan de ringetjes terwijl ze in de spiegel bleef kijken. Ze wreef er zachtjes overheen en voelde daarbij ook aan haar lippen.

Ik vertelde haar dat dit vrij normaal was. Het gebeurde wel eens dat een vrouw gewoon klaar kwam terwijl we bezig waren om een piercing te plaatsen. Anne voelde nog even verder en opeens, zonder enige waarschuwing, duwde ze haar middelvinger diep haar kutje in.

Ze duwde de vinger een paar keer in en uit en kwam binnen twintig seconden geluidloos klaar. Ze keek me een beetje beschaamd aan en verontschuldigde zich snel. Dat is niet zo erg” antwoordde ik. Zolang je met je vingers langs je klitje gaat is er niets aan de hand. Ik zal mijn dildo wel missen” kreunde ze zachtjes. Ze keek me nu onbeschaamd geil aan.

Ik voelde mijn eigen kut nat worden terwijl ze met een kinderstem-metje vroeg “in mijn kontje?. Ja, antwoordde ik brutaal, nog nooit gedaan? Ze keek me nu aan met een paar ogen die pure geilheid uitstraalden. Vind je dat lekker”vroeg ik. Ik kreeg alleen een kreuntje als antwoord.

Ze lag ondertussen flink over haar klitje te wrijven en zelf had ik ondertussen nog maar een gedachte, namelijk klaarkomen. Ik pakte wat olie die we normaal gebruikten om de huid een beetje in te vetten en liet wat over mijn rubber handschoen druppelen. Ik wreef alles goed uit en duwde vervolgens mijn wijsvinger in haar anus. Dit ging heel gemakkelijk en snel volgde een tweede en een derde vinger.

Anne lag nu te kronkelen in de stoel, maar nog steeds maakte ze bijna geen geluid. Af en toe wat gekreun was het enige wat ik hoorde. Ik duwde er een vierde vinger bij en toen ik nog steeds geen klachten hoorde zette ik mijn duim erbij.

Ik spoot nog wat olie in haar openstaande kontgaatje en probeerde nu langzaam mijn hele hand naar binnen te werken.

Ik heb geen idee wat die vrouw thuis allemaal in haar kontje lag te duwen, maar eigenlijk ging het vrij gemakkelijk. Plots schoot mijn hand door en zat ik tot mijn pols in haar kont. Ouwe vrijster wijdt jong kutje in de lesbische seks. Hij bemiddelt bij twee stoeiende vrouwtjes. Dildo experiment in de vrije natuur. Zigeuner vrouw laat zich likken door een Hollands tienertje. Lesbisch sletje laat haat kutje van binnen zien. De bef-excursie van de clitclub. Dames demonstreren de strap on dildo.

De fanclub van Klaas Jan Kittelaar vergadert vandaag. Twee lesbische vriendinnen spuiten elkaar lekker onder. Fleur en Babette laten zich te grazen nemen in camper.

Lesbisch stel likt elkaar naar hoogtepunt op de sofa. Jong mokkel likt onder dwang een kutje leeg. Twee Japanse sletjes delen een snikkel. Lesbiennes duiken bij eerste date gelijk de koffer in. Achmed heeft mazzel dat zijn beste vriendinnen lesbisch zijn. Verpleegster blijven na werktijd lekker seksen. Blondje en brunette in de weer met grote dildo. Studentenkamer leent zich uitstekend voor trio met 2 vriendinnen.

..

Lesbische sm eskort nl


piercing in kut seks lesbis

Ze nam plaats in de stoel en ik schoof de beugels naar voren. Ze legde direct haar benen in de kommen en lag nu gespreid voor me.

Ik trok mijn handschoenen aan en wreef ze een beetje warm. Dit verbaasde me weer een beetje, maar nu zei ik natuurlijk niets. Bijna alle vrouwen en mannen die voor een genitaliënpiercing komen zijn geschoren, maar bij deze vrouw had ik het gewoon niet verwacht.

Ze zag er gewoon te netjes uit. Ze leek me meer een carrièrevrouw dan een geil typje die zonder slipje met een geschoren doos rondliep. Straks zouden er ook nog twee ringetje in haar schaamlippen zitten en dat paste voor mijn gevoel helemaal niet bij deze vrouw. Terwijl ik mijn materiaal aan het desinfecteren was legde ik haar uit wat er allemaal ging gebeuren.

Ik vertelde eerst hoe ik het ging doen en vervolgens dat het zes tot negen weken zou duren voor de wondjes waren genezen. Urine was geen probleem, maar zwemmen was niet toegestaan en eigenlijk moest ze met seks ook een beetje oppassen. Normaal vertelde ik gewoon dat neuken lastig was, maar nu zei ik dat ze een moest uitkijken met de penetratie.

Ze keek me onbeschaamd aan voordat ze antwoordde; ik ben al twee jaar niet geneukt, dus dat zal wel lukken. Ik kon een glimlach niet onderdrukken. Nu schoot ik flink in de lach. Ik keek haar aan en zei alleen dat dit heel toevallig was, want dat ik ook ze heette. Je zit recht tegen mijn kut aan te kijken en je heet hetzelfde als ik. Dan lijkt het me vreemd om u en mevrouw tegen me te zeggen”.

Als die steeds langs de ringetjes gaan genezen de wondjes langzamer” vertelde ik haar nog. Ze antwoordde nu ook lachend; “dat zal ik dan wel missen”!

Ondertussen was ik helemaal klaar om te beginnen en ik vroeg of ze nog iets wilde vragen of iets nodig had. Ik klapte de spiegel op de werklamp naar beneden. Ik werkte nu even geconcentreerd door en plaatste snel het ringetje in heer rechterschaamlip. Ze keek via de spiegel aandachtig toe en knikte goedkeurend. Ik pakte snel het tweede ringetje en concentreerde me nu op de andere kant.

Binnen een paar minuten had ik die ook geplaatst en ging nu rechtop zitten. De ringen zaten mooi gelijk en alles zag er symmetrisch uit. Dit lukte de ene keer beter dan de andere, want het was altijd een beetje afhankelijk van de vorm van de kleine schaamlippen. Bij sommige vrouwen waren de kleine schaamlippen zo groot dat het bijna niet lukte om ze aan beide kanten er op dezelfde wijze in de krijgen.

Bij mijn naamgenoot zaten ze echter prima. Ik smeerde zowel de ringetjes als de wondjes in met een desinfecterend middel. Terwijl ik langs haar schaamlippen wreef kreunde ze zachtjes. Dit was altijd even afwachten. De ene helft van de vrouwen bleef vanwege de angst en de spanning gortdroog en dan moest je de schaamlippen soms naar buiten trekken en andere vrouwen waren van geilheid vooraf al zo nat als een spons. Anne was nog niet zeiknat, maar ze kreunde wel en ik zag een beetje vocht glimmen in haar kutje.

Ze voelde aan de ringetjes terwijl ze in de spiegel bleef kijken. Ze wreef er zachtjes overheen en voelde daarbij ook aan haar lippen. Ik vertelde haar dat dit vrij normaal was. Het gebeurde wel eens dat een vrouw gewoon klaar kwam terwijl we bezig waren om een piercing te plaatsen. Anne voelde nog even verder en opeens, zonder enige waarschuwing, duwde ze haar middelvinger diep haar kutje in. Ze duwde de vinger een paar keer in en uit en kwam binnen twintig seconden geluidloos klaar. Ze keek me een beetje beschaamd aan en verontschuldigde zich snel.

Dat is niet zo erg” antwoordde ik. Zolang je met je vingers langs je klitje gaat is er niets aan de hand. Ik zal mijn dildo wel missen” kreunde ze zachtjes. Ze keek me nu onbeschaamd geil aan. Ik voelde mijn eigen kut nat worden terwijl ze met een kinderstem-metje vroeg “in mijn kontje?. Ja, antwoordde ik brutaal, nog nooit gedaan?

Ze keek me nu aan met een paar ogen die pure geilheid uitstraalden. Vind je dat lekker”vroeg ik. Ik kreeg alleen een kreuntje als antwoord. Ze lag ondertussen flink over haar klitje te wrijven en zelf had ik ondertussen nog maar een gedachte, namelijk klaarkomen.

Ik pakte wat olie die we normaal gebruikten om de huid een beetje in te vetten en liet wat over mijn rubber handschoen druppelen. Ik wreef alles goed uit en duwde vervolgens mijn wijsvinger in haar anus. Dit ging heel gemakkelijk en snel volgde een tweede en een derde vinger. Anne lag nu te kronkelen in de stoel, maar nog steeds maakte ze bijna geen geluid.

Af en toe wat gekreun was het enige wat ik hoorde. Ik duwde er een vierde vinger bij en toen ik nog steeds geen klachten hoorde zette ik mijn duim erbij.

Ik spoot nog wat olie in haar openstaande kontgaatje en probeerde nu langzaam mijn hele hand naar binnen te werken.

Ik heb geen idee wat die vrouw thuis allemaal in haar kontje lag te duwen, maar eigenlijk ging het vrij gemakkelijk. Plots schoot mijn hand door en zat ik tot mijn pols in haar kont. Ouwe vrijster wijdt jong kutje in de lesbische seks. Hij bemiddelt bij twee stoeiende vrouwtjes.

Dildo experiment in de vrije natuur. Zigeuner vrouw laat zich likken door een Hollands tienertje. Lesbisch sletje laat haat kutje van binnen zien. De bef-excursie van de clitclub. Dames demonstreren de strap on dildo.

De fanclub van Klaas Jan Kittelaar vergadert vandaag. Twee lesbische vriendinnen spuiten elkaar lekker onder. Fleur en Babette laten zich te grazen nemen in camper. Lesbisch stel likt elkaar naar hoogtepunt op de sofa. Jong mokkel likt onder dwang een kutje leeg. Twee Japanse sletjes delen een snikkel. Lesbiennes duiken bij eerste date gelijk de koffer in. Achmed heeft mazzel dat zijn beste vriendinnen lesbisch zijn. Verpleegster blijven na werktijd lekker seksen. Blondje en brunette in de weer met grote dildo.

Studentenkamer leent zich uitstekend voor trio met 2 vriendinnen.

..

Trio Amateur Beffen Mature Nederlands. Trio Lesbiennes Lesbi Beffen likken Biseksueel. Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Lorraine likt de kut piercing van Betty ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Twee gewillige pijpsletjes voor handyman. Handyman valt met de deur in huis voor trio. Ze wil een bloedgeil trio met haar hartsvriendin. Rondborstige vriendinnen gaan eindelijk met elkaar aan de slag. Collega komt een fruitmandje brengen en eindigt in bed.

Handyman verleidt twee lesbiennes tot een trio. Ouwe vrijster wijdt jong kutje in de lesbische seks. De moeder was rond de veertig jaar en haar dochter een jaar of achttien. Ze kwamen gezamenlijk binnen en ik nam ze mee naar de behandelkamer. Ze gingen alle twee op een gewone stoel zitten en ik vroeg wat ze beiden voor piercing wilden. Moeder nam snel het woord en antwoordde dat het om haar dochter ging en niet om haarzelf. Ik keek vervolgens naar de dochter en herhaalde bijna dezelfde vraag.

Ze keek me ombe-schaamd aan en antwoordde dat ze graag een piercing door haar clitoris wilde. Ik schrok hier toch een beetje van. Niet omdat ik dit nooit meemaakte, want dit deed ik regelmatig, maar meestal niet met de moeder erbij.

Ik antwoordde dan ook dat dit geen probleem was, maar dat ik me wel afvroeg wat haar moeder erbij deed. Ik keek naar de moeder en die zat nerveus naar haar schoenen te kijken. Ik begreep dus al snel dat moeder het er niet mee eens was en probeerde haar dan ook een beetje gerust te stellen.

Het leek niet veel indruk te maken op moeder en ik besloot dan ook gewoon door te gaan. Tenslotte was zij niet de klant, maar haar dochter, en die was degene die het wilde. Ik legde de jonge vrouw dan ook uit wat er allemaal bij kwam kijken. Ik vertelde dat het genezingsproces nogal lang duurde en dat ze dus enige tijd geen seks kon hebben en ook niet kon masturberen.

De dochter keek me begrijpend aan, maar moeder werd nog bleker. Die hoorde blijkbaar allerlei dingen die ze van haar dochter niet wilde weten. Ik besteedde hier verder geen aandacht aan en vroeg dochterlief haar broek en slipje uit te trekken en in de stoel plaats te nemen.

Zonder blikken of blozen volgde de jonge vrouw mijn verzoek op en binnen een minuut lag ze met haar benen wijd in de beugels van mijn werkstoel. Terwijl ik mijn handschoenen aantrok keek ik tegen een volledig kaal en drijfnat tienerkutje aan. Ik vroeg haar of ze zenuwachtig was? Moeder verschoot nog meer van kleur. Haar kut stond volledig open en het vocht liep al uit haar kutje richting haar aars. Zonder verdere vertraging ging ik aan het werk en plaatste de piercing door haar clitoris heen.

Ze was zo geil dat ze lag te kreunen toen ik met kaar klitje bezig was. Zonder dat ik het goed en wel merkte stond moeder opeens achter me en keek over mijn schouder mee. Binnen notime was ik klaar met mijn werk en liet haar via een spiegel het resultaat bewonderen. Ze knikte tevreden, stond op en kleedde zich aan. Jeans zitten namelijk veel te strak en doen zeer aan je kutje. Dochterlief knikte begrijpend en wilde alweer betrekken.

Haar moeder bleef nog wat treuzelen en keek me plotseling een beetje preuts aan. Geeft niets hoor mams”, antwoordde ik glimlachend. Ze werd nu nog roder en mompelde dat dit toch wel echt vreemd was. Haar onzekerheid maakte dat ik steeds meer zin kreeg om haar te shockeren en ik vroeg of ze dit soms wilde zien.

De dochter knikte meteen van ja, maar moeder twijfelde duidelijk. Zonder verder te wachten liet ik mijn strakke jeans zakken, stroopte mijn string van m’n reet en stapte in de stoel. Mijn kale kut duwde ik naar voren, trok mijn schaamlippen van elkaar en zei triomfantelijk “kijk maar”. De dochter stond bijna met haar neus in mijn grotje te peuren en ook moeder kwam een beetje dichterbij. Ze maakte bijna dezelfde opmerking als bij haar dochter. Ik kon haar alleen maar gelijk geven en nadat de dames alles aandachtig hadden bekeken trok ik alles weer aan.

De dochter wilde opnieuw naar buiten lopen toen moeder opeens de stoute schoenen aantrok.