Neukende gays neuksletje

neukende gays neuksletje

Ik besloot me lekker sletterig aan te kleden zodat e. Toen ik de gay bar binnenstapte zag ik Ferry zitten, een goede bekende waarmee ik al de nodige weekendjes had doorgebracht als zijn slaafje. Na een paar biertjes en de nodige tijd later kwam er meer leven in de kiet en al snel zaten we met een groep van 12, allemaal van verschillende leeftijden bij elkaar.

De meesten mij onbekend maar Ferry kende ze allemaal en stelde me telkens aan ze voor op het moment dat ze binnendruppelden. Regelmatig kreeg ik prijzende opmerkingen over mijn strakke dun-leren broek, die weinig verhulde. Hoewel sex langzaam maar zeker het gespreksthema begon te domineren, ging het mij allemaal niet snel genoeg.

Toen Ferry naar het toilet ging, volgde ik hem. Ferry zag mij de deur naar het toilet achter zich dichtsluiten en zei “Zo, jij bent wat van plan vanavond”? Ik antwoordde dat ik ontzettend geil was en smeekte hem om met me naar huis wilde gaan. Ferry nodigde me uit voor een vluggertje op het toilet maar ik zei dat dat niet genoeg zou zijn, ik wilde echt de hele avond geneukt worden. Ferry dacht even na en zei toen: Zijn woorden maakten me geiler als ik al was, hij wist hoe ik ervan hield om vernederd te worden.

Ik trok zijn broek naar beneden en zag dat zijn lul al stijf in zijn onderbroek zat. Zijn kleine pikkie, geen onbekende voor me, zoog ik in 1 keer naar binnen en ik begon te pijpen.

Opeens ging de deur, die ik niet op slot had gedaan, open. Ik schrok en wilde omkijken maar Ferry hield mijn haren vast en commandeerde dat ik door moest zuigen.

Tegen de man die binnengekomen was zei Ferry: Ferry hield nog steeds mijn haren vast en begon mijn hoofd over zijn lul te bewegen. Hij neukte me zo steeds wilder in mijn mondje totdat ie zonder waarschuwing vijf, zes stralen klef zaad naar binnen spoot.

Ik verslikte me bijna maar daar had hij geen boodschap aan. Hij trok mijn hoofd helemaal over zijn lul en ik kon niet anders dan alles slikken. Ik volgde Ferry de deur uit en merkte me op dat de tafel waaraan we met allen zaten, leeg was. Ik snapte wat er ging gebeuren en ik werd razend opgewonden! Ferry gebood me zijn auto in te gaan.

Hij blinddoekte me en we reden ongeveer een half uur tot hij stopte. Ferry leidde me de auto uit en ik hoorde hier en daar wat mannen smoezelen. Toen werd mijn T-shirt en leren broek uitgedaan. Ik was nu naakt maar zag niets en de spanning in me steeg naar grote hoogte. Ferry trok mijn blinddoek af en ik zag dat ik in een garage stond, met de 10 mannen van het café goedkeurend voor me staand, plus nog een aantal jongens van een jaar of achttien die ik nog nooit gezien had.

Ferry trok zijn broek naar beneden en zei: Ferry kwam voor me staan met een stijve pik en zei me zijn lul eens goed nat te likken. De menigte mannen stonden onrustig, maar zeer geïnteresseerd toe te kijken, sommigen hadden zelf al een aardige bobbel op hun broek. Ferry trok zijn lul terug en knielde achter me.

Mijn hart bonsde in mijn keel van geilheid, hier had ik de hele avond op gewacht! Ooooooh, wat een lekker gevoel om zo bruut in je reet geneukt worden terwijl er een dozijn jongens toekijkt om hetzelfde te doen! De mannen begonnen zich uit te kleden en er kwam er een voor me staan die me commandeerde dit voorbeeld te volgen.

Terwijl ik zijn knopen losmaakte hield ik mijn kontje omhoog zodat Ferry me lekker door kon neuken. Ik had nog maar net de - al glasharde - lul uit de man zijn broek gehaald toen hij die zonder pardon in mijn bekkie ramde en me fors pulserend begon te neuken. Op dat moment hoorde ik een harde kreun van Ferry die zijn lading zaad in mijn jongensgaatje leegde. Ik voelde hoe hij zijn pik uit mijn kontje haalde en hoe direct daarop een andere, grotere lul in mijn darmen werd geduwd.

Een zalig geil gevoel van gebruikt te worden maakte zich van me meester en ik voelde hoe mijn eigen lul stijf tussen mijn benen heen en weer bungelde op het neukgeweld van de nieuwe indringer.

Overal rond me stonden mannen zichzelf of elkaar af te trekken in afwachting van hun beurt om hun lusten op me te botvieren. Regelmatig werd mijn pijpsessie onderbroken en kreeg ik een bijna klaar getrokken lul te verwerken die na twee keer goed zuigen heel mijn smoeltje volspoot, om vervolgens weer door te zuigen op de piemel waarmee ik al bezig was.

Van alle kanten vloog het sperma mijn gezicht in en ik werd geiler en geiler. Ferry knielde naast me en pakte mijn eigen zaadstaaf in de hand, die hij begon te trekken alsof hij een koe melkte. Al binnen 10 seconden voelde ik mijn ballen in mijn balzak omhoogkomen. Mijn hoogtepunt was ongeëvenaard. Vijf zes, zeven dikke stralen vers zaad pompte ik mijn staaf uit. Mijn ejaculaties, en daarmee het samentrekken van mijn sluitspier, miste zijn uitwerking niet: Maar tijd om uit te blazen was er niet, zijn pik glipte eruit en mijn jongenskutje werd direct weer opgevuld terwijl ik van voren voor de zoveelste keer een lading sperma te slikken kreeg.

Met grote toewijding slikte ik al die heerlijke kleffe genot massa door, likte de kloppende eikel helemaal schoon en liet hem voldaan gaan. Nu had ik even wat meer uitzicht en zag dat er naast mij ook mannen lekker geil met elkaar aan het neuken waren, ik was duidelijk te overbezet! Homo trio pijpen en neuken. Homo vrienden pijpen en neuken elkaar. Gay sletje bob heeft orale sex met zijn homo vriendje rob. Gayboys misbruiken jonge homo.

Alle actie gebeurt op het homo toilet. Groep geil homos neuken elkaar op een pooltafel. Twee vrienden pijpen elkaar. Deze homo's neuken elkaar safe met een condoom. Behaarde kont geneukt in homo orgy. Nat maken voor je iets in deze homo anus stopt.

Homo pijpt en neukt vriend in anus. Eerst lekker kont likken en daarna neuken. Twee vriend hebben homo gevoelens voor elkaar. Omgebouwde kerel neukt een homo vriend in zijn aarsopening. Een orgy met homo kerels in uniform.

.

Ero massage gelderland sensueleneukende gays neuksletje

Ik besloot me lekker sletterig aan te kleden zodat e. Toen ik de gay bar binnenstapte zag ik Ferry zitten, een goede bekende waarmee ik al de nodige weekendjes had doorgebracht als zijn slaafje. Na een paar biertjes en de nodige tijd later kwam er meer leven in de kiet en al snel zaten we met een groep van 12, allemaal van verschillende leeftijden bij elkaar.

De meesten mij onbekend maar Ferry kende ze allemaal en stelde me telkens aan ze voor op het moment dat ze binnendruppelden. Regelmatig kreeg ik prijzende opmerkingen over mijn strakke dun-leren broek, die weinig verhulde. Hoewel sex langzaam maar zeker het gespreksthema begon te domineren, ging het mij allemaal niet snel genoeg. Toen Ferry naar het toilet ging, volgde ik hem. Ferry zag mij de deur naar het toilet achter zich dichtsluiten en zei “Zo, jij bent wat van plan vanavond”?

Ik antwoordde dat ik ontzettend geil was en smeekte hem om met me naar huis wilde gaan. Ferry nodigde me uit voor een vluggertje op het toilet maar ik zei dat dat niet genoeg zou zijn, ik wilde echt de hele avond geneukt worden. Ferry dacht even na en zei toen: Zijn woorden maakten me geiler als ik al was, hij wist hoe ik ervan hield om vernederd te worden.

Ik trok zijn broek naar beneden en zag dat zijn lul al stijf in zijn onderbroek zat. Zijn kleine pikkie, geen onbekende voor me, zoog ik in 1 keer naar binnen en ik begon te pijpen. Opeens ging de deur, die ik niet op slot had gedaan, open. Ik schrok en wilde omkijken maar Ferry hield mijn haren vast en commandeerde dat ik door moest zuigen.

Tegen de man die binnengekomen was zei Ferry: Ferry hield nog steeds mijn haren vast en begon mijn hoofd over zijn lul te bewegen. Hij neukte me zo steeds wilder in mijn mondje totdat ie zonder waarschuwing vijf, zes stralen klef zaad naar binnen spoot. Ik verslikte me bijna maar daar had hij geen boodschap aan. Hij trok mijn hoofd helemaal over zijn lul en ik kon niet anders dan alles slikken. Ik volgde Ferry de deur uit en merkte me op dat de tafel waaraan we met allen zaten, leeg was.

Ik snapte wat er ging gebeuren en ik werd razend opgewonden! Ferry gebood me zijn auto in te gaan. Hij blinddoekte me en we reden ongeveer een half uur tot hij stopte. Ferry leidde me de auto uit en ik hoorde hier en daar wat mannen smoezelen. Toen werd mijn T-shirt en leren broek uitgedaan. Ik was nu naakt maar zag niets en de spanning in me steeg naar grote hoogte.

Ferry trok mijn blinddoek af en ik zag dat ik in een garage stond, met de 10 mannen van het café goedkeurend voor me staand, plus nog een aantal jongens van een jaar of achttien die ik nog nooit gezien had.

Ferry trok zijn broek naar beneden en zei: Ferry kwam voor me staan met een stijve pik en zei me zijn lul eens goed nat te likken. De menigte mannen stonden onrustig, maar zeer geïnteresseerd toe te kijken, sommigen hadden zelf al een aardige bobbel op hun broek. Ferry trok zijn lul terug en knielde achter me. Mijn hart bonsde in mijn keel van geilheid, hier had ik de hele avond op gewacht!

Ooooooh, wat een lekker gevoel om zo bruut in je reet geneukt worden terwijl er een dozijn jongens toekijkt om hetzelfde te doen! De mannen begonnen zich uit te kleden en er kwam er een voor me staan die me commandeerde dit voorbeeld te volgen. Terwijl ik zijn knopen losmaakte hield ik mijn kontje omhoog zodat Ferry me lekker door kon neuken. Ik had nog maar net de - al glasharde - lul uit de man zijn broek gehaald toen hij die zonder pardon in mijn bekkie ramde en me fors pulserend begon te neuken.

Op dat moment hoorde ik een harde kreun van Ferry die zijn lading zaad in mijn jongensgaatje leegde. Ik voelde hoe hij zijn pik uit mijn kontje haalde en hoe direct daarop een andere, grotere lul in mijn darmen werd geduwd. Een zalig geil gevoel van gebruikt te worden maakte zich van me meester en ik voelde hoe mijn eigen lul stijf tussen mijn benen heen en weer bungelde op het neukgeweld van de nieuwe indringer.

Overal rond me stonden mannen zichzelf of elkaar af te trekken in afwachting van hun beurt om hun lusten op me te botvieren. Regelmatig werd mijn pijpsessie onderbroken en kreeg ik een bijna klaar getrokken lul te verwerken die na twee keer goed zuigen heel mijn smoeltje volspoot, om vervolgens weer door te zuigen op de piemel waarmee ik al bezig was.

Van alle kanten vloog het sperma mijn gezicht in en ik werd geiler en geiler. Ferry knielde naast me en pakte mijn eigen zaadstaaf in de hand, die hij begon te trekken alsof hij een koe melkte. Al binnen 10 seconden voelde ik mijn ballen in mijn balzak omhoogkomen. Mijn hoogtepunt was ongeëvenaard. Vijf zes, zeven dikke stralen vers zaad pompte ik mijn staaf uit. Mijn ejaculaties, en daarmee het samentrekken van mijn sluitspier, miste zijn uitwerking niet: Maar tijd om uit te blazen was er niet, zijn pik glipte eruit en mijn jongenskutje werd direct weer opgevuld terwijl ik van voren voor de zoveelste keer een lading sperma te slikken kreeg.

Met grote toewijding slikte ik al die heerlijke kleffe genot massa door, likte de kloppende eikel helemaal schoon en liet hem voldaan gaan. Nu had ik even wat meer uitzicht en zag dat er naast mij ook mannen lekker geil met elkaar aan het neuken waren, ik was duidelijk te overbezet! Homo trio pijpen en neuken. Homo vrienden pijpen en neuken elkaar.

Gay sletje bob heeft orale sex met zijn homo vriendje rob. Gayboys misbruiken jonge homo. Alle actie gebeurt op het homo toilet. Groep geil homos neuken elkaar op een pooltafel. Twee vrienden pijpen elkaar. Deze homo's neuken elkaar safe met een condoom. Behaarde kont geneukt in homo orgy. Nat maken voor je iets in deze homo anus stopt.

Homo pijpt en neukt vriend in anus. Eerst lekker kont likken en daarna neuken. Twee vriend hebben homo gevoelens voor elkaar. Omgebouwde kerel neukt een homo vriend in zijn aarsopening. Een orgy met homo kerels in uniform.

.

Ik snapte wat er ging gebeuren en ik werd razend opgewonden! Ferry gebood me zijn auto in te gaan. Hij blinddoekte me en we reden ongeveer een half uur tot hij stopte. Ferry leidde me de auto uit en ik hoorde hier en daar wat mannen smoezelen. Toen werd mijn T-shirt en leren broek uitgedaan. Ik was nu naakt maar zag niets en de spanning in me steeg naar grote hoogte.

Ferry trok mijn blinddoek af en ik zag dat ik in een garage stond, met de 10 mannen van het café goedkeurend voor me staand, plus nog een aantal jongens van een jaar of achttien die ik nog nooit gezien had. Ferry trok zijn broek naar beneden en zei: Ferry kwam voor me staan met een stijve pik en zei me zijn lul eens goed nat te likken.

De menigte mannen stonden onrustig, maar zeer geïnteresseerd toe te kijken, sommigen hadden zelf al een aardige bobbel op hun broek. Ferry trok zijn lul terug en knielde achter me. Mijn hart bonsde in mijn keel van geilheid, hier had ik de hele avond op gewacht! Ooooooh, wat een lekker gevoel om zo bruut in je reet geneukt worden terwijl er een dozijn jongens toekijkt om hetzelfde te doen!

De mannen begonnen zich uit te kleden en er kwam er een voor me staan die me commandeerde dit voorbeeld te volgen. Terwijl ik zijn knopen losmaakte hield ik mijn kontje omhoog zodat Ferry me lekker door kon neuken.

Ik had nog maar net de - al glasharde - lul uit de man zijn broek gehaald toen hij die zonder pardon in mijn bekkie ramde en me fors pulserend begon te neuken. Op dat moment hoorde ik een harde kreun van Ferry die zijn lading zaad in mijn jongensgaatje leegde. Ik voelde hoe hij zijn pik uit mijn kontje haalde en hoe direct daarop een andere, grotere lul in mijn darmen werd geduwd. Een zalig geil gevoel van gebruikt te worden maakte zich van me meester en ik voelde hoe mijn eigen lul stijf tussen mijn benen heen en weer bungelde op het neukgeweld van de nieuwe indringer.

Overal rond me stonden mannen zichzelf of elkaar af te trekken in afwachting van hun beurt om hun lusten op me te botvieren. Regelmatig werd mijn pijpsessie onderbroken en kreeg ik een bijna klaar getrokken lul te verwerken die na twee keer goed zuigen heel mijn smoeltje volspoot, om vervolgens weer door te zuigen op de piemel waarmee ik al bezig was. Van alle kanten vloog het sperma mijn gezicht in en ik werd geiler en geiler.

Ferry knielde naast me en pakte mijn eigen zaadstaaf in de hand, die hij begon te trekken alsof hij een koe melkte. Al binnen 10 seconden voelde ik mijn ballen in mijn balzak omhoogkomen. Mijn hoogtepunt was ongeëvenaard. Vijf zes, zeven dikke stralen vers zaad pompte ik mijn staaf uit. Mijn ejaculaties, en daarmee het samentrekken van mijn sluitspier, miste zijn uitwerking niet: Maar tijd om uit te blazen was er niet, zijn pik glipte eruit en mijn jongenskutje werd direct weer opgevuld terwijl ik van voren voor de zoveelste keer een lading sperma te slikken kreeg.

Met grote toewijding slikte ik al die heerlijke kleffe genot massa door, likte de kloppende eikel helemaal schoon en liet hem voldaan gaan. Nu had ik even wat meer uitzicht en zag dat er naast mij ook mannen lekker geil met elkaar aan het neuken waren, ik was duidelijk te overbezet! Ik concentreerde me op het heerlijke gevoel van de grote stijve piemel die in en uit mijn neukgaatje schoof en perste af en toe mijn kontje dicht om hem maximaal te laten genieten van mijn anusje.

Het duurde niet lang voordat ook hij klaarkwam. Hij haalde zijn pik naar buiten en bevool me die schoon te likken, hetgeen ik gretig deed. Er was nu zoveel zaad geloosd in mijn reetje dat de helft uit mijn kutje langs mijn benen naar buiten liep of via mijn balzak op de grond droop. Ferry kwam met 1 van de jonge gasten aangelopen en zei me dat deze Hans heette en ik maar eens kennis moest maken met zijn geslacht. Nietsvermoedend deed ik wat me verteld werd en hielp zijn strakke spijkerbroek naar beneden.

Hans zag er best goed uit en was duidelijk een stuk jonger dan de anderen. Ik was mijn geile roes duidelijk nog niet te boven gekomen! Met grote opwinding zag ik hoe zijn enorme stijve pik in zijn slip hing. Ik trok de slip uit en zag tot mijn verbazing dat zijn lid nog helemaal niet stijf was! Ik dacht, jee wat een omvang moet die wel niet krijgen zeg! Maar hij was werkelijk prachtig, die lange, grote, kaalgeschoren jongenspiemel. De bovenmaats grote ballen die zwaar in hun zak leken te liggen deden een enorme inhoud vermoeden en ik werd weer zo geil als boter.

Hij wendde zich tot Hans: En ik wil geen klachten horen! Meteen greep ik zijn massieve kloten vast en omsloot ik met mijn open mond de voorhuid van zijn eikel.

Ik zoog zijn pik langzaam naar binnen en stroopte zo met mijn lippen zijn eikel bloot. Terwijl ik hem geil aankeek en ondertussen het langzame pijpritueel herhaalde en zijn machtige ballen masseerde zag ik hoe hij genoot. Zijn slurf begon met grote snelheid te groeien en al gauw stond hij in opgewonden toestand en kreeg ik zelfs zijn eikel maar amper naar binnen! Wat een immens grote lekkere paal had die jongen, rondom ons was het zelfs stil geworden, erop duidend dat menigeen de concentratie had gericht op die enorme lul waar ik de eikel aan het sabbelen was!

Het ging Hans blijkbaar een beetje te langzaam en soft. Hij gebood me dieper en sneller te pijpen maar ik kreeg hem echt niet verder naar binnen. Als in een waas kuste ik Meester Pieter vol op de mond, en fluisterde direct daarna in zijn oor: Ik hoorde op de achtergrond nog het geluid van de tv waar de ene man de andere nu hard aan het neuken was terwijl hij hem uitmaakte voor hoer en slet.

Hij kreunde hard en ik begon hem heerlijk te deeptroathen. Meester Pieter vond het lekker en nam mijn hoofd vast en begon nu mijn mondje lekker te neuken. Hij moet gemerkt hebben dat de geile taal die op tv gesproken werd me gemotiveerd had en noemde me zijn geile sletje. Goed zo hoertje, lekker diep in je keeltje. Zuig hem maar lekker naar binnen, doe maar hoertje, zo is het lekker. Hij nam mijn hoofd helemaal vast en stootte harder dan ervoor en terwijl hij een laatste diepe stoot tot achter in mijn keel maakte, voelde ik de eerste straal sperma tegen mijn huig spuiten.

Hij hield mijn hoofd goed vast zodat alles diep in men keel gespoten werd en ik wel moest slikken. Dan trok meester Pieter zich terug en beval me zijn pik proper te likken, lik hem helemaal schoon sletje van me. Ik likte zijn hele pik af tot alles echt mooi proper was en zen pik terug mooi stijf stond.

Zo slet als je dan toch zo geil bent moeten we dit misschien toch maar verder zetten. Hier zijn de voorwaarden, deze avond bel je hier stipt om 7u aan, de deur zal opengaan. Je kleedt je volledig uit en zet je met je handen achter je rug op je knieën en blijft dan wachten tot je mijn instructies krijgt. Heb je dat begrepen HOER? Je begrijpt toch dat je vanaf nu mijn sletje bent, voor mijn persoonlijk gebruik?

Je noemt me vanaf nu altijd meester, spreekt alleen wanneer je het gevraagd wordt en je bent er alleen voor mijn seksueel genot. Als je er mee akkoord gaat zie ik je hier vanavond om 7u. Voor ik het wist stond ik op straat. Ik had een mega erectie in mijn broek van hetgeen juist gebeurd was. Maar ik was wel alleen maar geiler geworden.

Toen meester Pieter me een eerste keer hoer en slet noemde waren er geile sidderingen door mijn lijf gegaan. Ik wist dat hij gelijk had, ik wou zijn sletje zijn, waarom was ik hem anders zomaar beginnen zoenen en pijpen, ik wilde het gewoon. En de gedachte dat hij mij als zijn sletje wou vanavond maakte mijn pik zo hard dat het pijn deed. Ik moest afleiding vinden tot het avond zou zijn, anders zou ik de hele dag niks anders doen als me aftrekken met de gedachte aan meester Pieter die ik zou moeten pijpen.

Tim was maar al te blij met een sparringpartner en een uurtje later stonden we op het terrein. Ik sloeg de ballen lekker hard en precies vandaag en Tim was aan het zweten en vroeg me wat ik als ontbijt had gehad, zo goed heb je nog nooit gespeeld.

En dan keek hij omlaag, wow man je zit wel met een geweldige stijve waar komt dat van? Uiteraard kwam het van aan de vooruitzichten van vanavond te denken, meteen ook de reden dat ik zo lekker hard en precies stond te spelen. Tim kon dit echter niet weten, en ik moest snel een excuus zoeken. Gelukkig stond een veld verder Tanja met haar vriendin Ellen ook te tennissen.

Tanja zat in mijn klas en zag er goed uit, niet de knapste van de klas maar een leuk lijfje en een lief gezichtje. Ik zei Tim dat ik al een hele tijd iets voor Tanja voelde en dat ze er gewoon goed uitzag in haar tennisrokje en wit topje waar haar mooie kleine borsten goed in uitkwamen.

Tim begreep het en zei dat het inderdaad een knappe meid was, kom we passeren er langs en zeggen dag. We passeerden Tanja en haar vriendin en ik zei snel dag tegen haar, ze zwaaide terug met een mooie glimlach erbij. Ja, zei Tim, dat zie ik wel in orde komen, als dat gebeurt doe een goed woordje voor me bij haar vriendin, die ziet er ook goed uit.

Tim en ik douchten, namen nog een drankje en een snack in de bar. Tegen de tijd dat we eenmaal een drankje ophadden, was het al zes uur en gingen we elk onze eigen weg. Ik fietste nog een beetje doelloos rond tot het bijna zeven uur was. Ik belde stipt om 7u aan, de deur werd op een kier gezet.

Hoe het verhaal verder gaat zal je binnenkort kunnen lezen in deel 3 reacties welkom op greekboyhistory yahoo. Reactie van Versa op 27 maart om Reactie van ghislain op 26 juni om Reactie van Anoniem op 21 februari om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!


Erotische massage schagen meisje vingert haar kutje


Hij nam mijn hoofd helemaal vast en stootte harder dan ervoor en terwijl hij een laatste diepe stoot tot achter in mijn keel maakte, voelde ik de eerste straal sperma tegen mijn huig spuiten. Hij hield mijn hoofd goed vast zodat alles diep in men keel gespoten werd en ik wel moest slikken. Dan trok meester Pieter zich terug en beval me zijn pik proper te likken, lik hem helemaal schoon sletje van me. Ik likte zijn hele pik af tot alles echt mooi proper was en zen pik terug mooi stijf stond.

Zo slet als je dan toch zo geil bent moeten we dit misschien toch maar verder zetten. Hier zijn de voorwaarden, deze avond bel je hier stipt om 7u aan, de deur zal opengaan. Je kleedt je volledig uit en zet je met je handen achter je rug op je knieën en blijft dan wachten tot je mijn instructies krijgt. Heb je dat begrepen HOER? Je begrijpt toch dat je vanaf nu mijn sletje bent, voor mijn persoonlijk gebruik? Je noemt me vanaf nu altijd meester, spreekt alleen wanneer je het gevraagd wordt en je bent er alleen voor mijn seksueel genot.

Als je er mee akkoord gaat zie ik je hier vanavond om 7u. Voor ik het wist stond ik op straat. Ik had een mega erectie in mijn broek van hetgeen juist gebeurd was. Maar ik was wel alleen maar geiler geworden. Toen meester Pieter me een eerste keer hoer en slet noemde waren er geile sidderingen door mijn lijf gegaan. Ik wist dat hij gelijk had, ik wou zijn sletje zijn, waarom was ik hem anders zomaar beginnen zoenen en pijpen, ik wilde het gewoon.

En de gedachte dat hij mij als zijn sletje wou vanavond maakte mijn pik zo hard dat het pijn deed. Ik moest afleiding vinden tot het avond zou zijn, anders zou ik de hele dag niks anders doen als me aftrekken met de gedachte aan meester Pieter die ik zou moeten pijpen.

Tim was maar al te blij met een sparringpartner en een uurtje later stonden we op het terrein. Ik sloeg de ballen lekker hard en precies vandaag en Tim was aan het zweten en vroeg me wat ik als ontbijt had gehad, zo goed heb je nog nooit gespeeld. En dan keek hij omlaag, wow man je zit wel met een geweldige stijve waar komt dat van?

Uiteraard kwam het van aan de vooruitzichten van vanavond te denken, meteen ook de reden dat ik zo lekker hard en precies stond te spelen.

Tim kon dit echter niet weten, en ik moest snel een excuus zoeken. Gelukkig stond een veld verder Tanja met haar vriendin Ellen ook te tennissen. Tanja zat in mijn klas en zag er goed uit, niet de knapste van de klas maar een leuk lijfje en een lief gezichtje. Ik zei Tim dat ik al een hele tijd iets voor Tanja voelde en dat ze er gewoon goed uitzag in haar tennisrokje en wit topje waar haar mooie kleine borsten goed in uitkwamen. Tim begreep het en zei dat het inderdaad een knappe meid was, kom we passeren er langs en zeggen dag.

We passeerden Tanja en haar vriendin en ik zei snel dag tegen haar, ze zwaaide terug met een mooie glimlach erbij. Ja, zei Tim, dat zie ik wel in orde komen, als dat gebeurt doe een goed woordje voor me bij haar vriendin, die ziet er ook goed uit. Tim en ik douchten, namen nog een drankje en een snack in de bar. Tegen de tijd dat we eenmaal een drankje ophadden, was het al zes uur en gingen we elk onze eigen weg. Een van de dingen waar deze geil homo goed in is is heerl Homo boys bil jarten met de korte stok.

Twee homo jongens hebben het erg gezellig. Pijpende homo boys tijdens het festival op het valkhof in Homo trio pijpen en neuken. Homo vrienden pijpen en neuken elkaar. Gay sletje bob heeft orale sex met zijn homo vriendje rob. Gayboys misbruiken jonge homo. Alle actie gebeurt op het homo toilet. Groep geil homos neuken elkaar op een pooltafel. Regelmatig kreeg ik prijzende opmerkingen over mijn strakke dun-leren broek, die weinig verhulde.

Hoewel sex langzaam maar zeker het gespreksthema begon te domineren, ging het mij allemaal niet snel genoeg. Toen Ferry naar het toilet ging, volgde ik hem. Ferry zag mij de deur naar het toilet achter zich dichtsluiten en zei “Zo, jij bent wat van plan vanavond”?

Ik antwoordde dat ik ontzettend geil was en smeekte hem om met me naar huis wilde gaan. Ferry nodigde me uit voor een vluggertje op het toilet maar ik zei dat dat niet genoeg zou zijn, ik wilde echt de hele avond geneukt worden. Ferry dacht even na en zei toen: Zijn woorden maakten me geiler als ik al was, hij wist hoe ik ervan hield om vernederd te worden.

Ik trok zijn broek naar beneden en zag dat zijn lul al stijf in zijn onderbroek zat. Zijn kleine pikkie, geen onbekende voor me, zoog ik in 1 keer naar binnen en ik begon te pijpen. Opeens ging de deur, die ik niet op slot had gedaan, open. Ik schrok en wilde omkijken maar Ferry hield mijn haren vast en commandeerde dat ik door moest zuigen. Tegen de man die binnengekomen was zei Ferry: Ferry hield nog steeds mijn haren vast en begon mijn hoofd over zijn lul te bewegen.

Hij neukte me zo steeds wilder in mijn mondje totdat ie zonder waarschuwing vijf, zes stralen klef zaad naar binnen spoot. Ik verslikte me bijna maar daar had hij geen boodschap aan.

Hij trok mijn hoofd helemaal over zijn lul en ik kon niet anders dan alles slikken. Ik volgde Ferry de deur uit en merkte me op dat de tafel waaraan we met allen zaten, leeg was. Ik snapte wat er ging gebeuren en ik werd razend opgewonden! Ferry gebood me zijn auto in te gaan. Hij blinddoekte me en we reden ongeveer een half uur tot hij stopte.

Ferry leidde me de auto uit en ik hoorde hier en daar wat mannen smoezelen. Toen werd mijn T-shirt en leren broek uitgedaan. Ik was nu naakt maar zag niets en de spanning in me steeg naar grote hoogte. Ferry trok mijn blinddoek af en ik zag dat ik in een garage stond, met de 10 mannen van het café goedkeurend voor me staand, plus nog een aantal jongens van een jaar of achttien die ik nog nooit gezien had.

Ferry trok zijn broek naar beneden en zei: Ferry kwam voor me staan met een stijve pik en zei me zijn lul eens goed nat te likken. De menigte mannen stonden onrustig, maar zeer geïnteresseerd toe te kijken, sommigen hadden zelf al een aardige bobbel op hun broek.

Ferry trok zijn lul terug en knielde achter me. Mijn hart bonsde in mijn keel van geilheid, hier had ik de hele avond op gewacht! Ooooooh, wat een lekker gevoel om zo bruut in je reet geneukt worden terwijl er een dozijn jongens toekijkt om hetzelfde te doen! De mannen begonnen zich uit te kleden en er kwam er een voor me staan die me commandeerde dit voorbeeld te volgen. Terwijl ik zijn knopen losmaakte hield ik mijn kontje omhoog zodat Ferry me lekker door kon neuken.

Ik had nog maar net de - al glasharde - lul uit de man zijn broek gehaald toen hij die zonder pardon in mijn bekkie ramde en me fors pulserend begon te neuken.

Op dat moment hoorde ik een harde kreun van Ferry die zijn lading zaad in mijn jongensgaatje leegde.

neukende gays neuksletje

Pijpdate zoetermeer neukfilms gratis


Deze homo's neuken elkaar safe met een condoom. Behaarde kont geneukt in homo orgy. Nat maken voor je iets in deze homo anus stopt. Homo pijpt en neukt vriend in anus. Eerst lekker kont likken en daarna neuken. Twee vriend hebben homo gevoelens voor elkaar. Omgebouwde kerel neukt een homo vriend in zijn aarsopening.

Een orgy met homo kerels in uniform. Homo anal geneukt met condoom. In de gaybar moet je voor sex op de toilet zijn. Ik had nog maar net de - al glasharde - lul uit de man zijn broek gehaald toen hij die zonder pardon in mijn bekkie ramde en me fors pulserend begon te neuken. Op dat moment hoorde ik een harde kreun van Ferry die zijn lading zaad in mijn jongensgaatje leegde. Ik voelde hoe hij zijn pik uit mijn kontje haalde en hoe direct daarop een andere, grotere lul in mijn darmen werd geduwd.

Een zalig geil gevoel van gebruikt te worden maakte zich van me meester en ik voelde hoe mijn eigen lul stijf tussen mijn benen heen en weer bungelde op het neukgeweld van de nieuwe indringer. Overal rond me stonden mannen zichzelf of elkaar af te trekken in afwachting van hun beurt om hun lusten op me te botvieren. Regelmatig werd mijn pijpsessie onderbroken en kreeg ik een bijna klaar getrokken lul te verwerken die na twee keer goed zuigen heel mijn smoeltje volspoot, om vervolgens weer door te zuigen op de piemel waarmee ik al bezig was.

Van alle kanten vloog het sperma mijn gezicht in en ik werd geiler en geiler. Ferry knielde naast me en pakte mijn eigen zaadstaaf in de hand, die hij begon te trekken alsof hij een koe melkte. Al binnen 10 seconden voelde ik mijn ballen in mijn balzak omhoogkomen. Mijn hoogtepunt was ongeëvenaard. Vijf zes, zeven dikke stralen vers zaad pompte ik mijn staaf uit. Mijn ejaculaties, en daarmee het samentrekken van mijn sluitspier, miste zijn uitwerking niet: Maar tijd om uit te blazen was er niet, zijn pik glipte eruit en mijn jongenskutje werd direct weer opgevuld terwijl ik van voren voor de zoveelste keer een lading sperma te slikken kreeg.

Met grote toewijding slikte ik al die heerlijke kleffe genot massa door, likte de kloppende eikel helemaal schoon en liet hem voldaan gaan. Nu had ik even wat meer uitzicht en zag dat er naast mij ook mannen lekker geil met elkaar aan het neuken waren, ik was duidelijk te overbezet! Ik concentreerde me op het heerlijke gevoel van de grote stijve piemel die in en uit mijn neukgaatje schoof en perste af en toe mijn kontje dicht om hem maximaal te laten genieten van mijn anusje.

Het duurde niet lang voordat ook hij klaarkwam. Hij haalde zijn pik naar buiten en bevool me die schoon te likken, hetgeen ik gretig deed. Er was nu zoveel zaad geloosd in mijn reetje dat de helft uit mijn kutje langs mijn benen naar buiten liep of via mijn balzak op de grond droop. Ferry kwam met 1 van de jonge gasten aangelopen en zei me dat deze Hans heette en ik maar eens kennis moest maken met zijn geslacht.

Nietsvermoedend deed ik wat me verteld werd en hielp zijn strakke spijkerbroek naar beneden. Hans zag er best goed uit en was duidelijk een stuk jonger dan de anderen. Ik was mijn geile roes duidelijk nog niet te boven gekomen! Met grote opwinding zag ik hoe zijn enorme stijve pik in zijn slip hing. Ik trok de slip uit en zag tot mijn verbazing dat zijn lid nog helemaal niet stijf was! Ik dacht, jee wat een omvang moet die wel niet krijgen zeg! Maar hij was werkelijk prachtig, die lange, grote, kaalgeschoren jongenspiemel.

De bovenmaats grote ballen die zwaar in hun zak leken te liggen deden een enorme inhoud vermoeden en ik werd weer zo geil als boter.

Hij wendde zich tot Hans: En ik wil geen klachten horen! Meteen greep ik zijn massieve kloten vast en omsloot ik met mijn open mond de voorhuid van zijn eikel. Ik zoog zijn pik langzaam naar binnen en stroopte zo met mijn lippen zijn eikel bloot. Terwijl ik hem geil aankeek en ondertussen het langzame pijpritueel herhaalde en zijn machtige ballen masseerde zag ik hoe hij genoot. Zijn slurf begon met grote snelheid te groeien en al gauw stond hij in opgewonden toestand en kreeg ik zelfs zijn eikel maar amper naar binnen!

Wat een immens grote lekkere paal had die jongen, rondom ons was het zelfs stil geworden, erop duidend dat menigeen de concentratie had gericht op die enorme lul waar ik de eikel aan het sabbelen was! Je begrijpt toch dat je vanaf nu mijn sletje bent, voor mijn persoonlijk gebruik? Je noemt me vanaf nu altijd meester, spreekt alleen wanneer je het gevraagd wordt en je bent er alleen voor mijn seksueel genot.

Als je er mee akkoord gaat zie ik je hier vanavond om 7u. Voor ik het wist stond ik op straat. Ik had een mega erectie in mijn broek van hetgeen juist gebeurd was.

Maar ik was wel alleen maar geiler geworden. Toen meester Pieter me een eerste keer hoer en slet noemde waren er geile sidderingen door mijn lijf gegaan. Ik wist dat hij gelijk had, ik wou zijn sletje zijn, waarom was ik hem anders zomaar beginnen zoenen en pijpen, ik wilde het gewoon.

En de gedachte dat hij mij als zijn sletje wou vanavond maakte mijn pik zo hard dat het pijn deed. Ik moest afleiding vinden tot het avond zou zijn, anders zou ik de hele dag niks anders doen als me aftrekken met de gedachte aan meester Pieter die ik zou moeten pijpen.

Tim was maar al te blij met een sparringpartner en een uurtje later stonden we op het terrein. Ik sloeg de ballen lekker hard en precies vandaag en Tim was aan het zweten en vroeg me wat ik als ontbijt had gehad, zo goed heb je nog nooit gespeeld. En dan keek hij omlaag, wow man je zit wel met een geweldige stijve waar komt dat van? Uiteraard kwam het van aan de vooruitzichten van vanavond te denken, meteen ook de reden dat ik zo lekker hard en precies stond te spelen.

Tim kon dit echter niet weten, en ik moest snel een excuus zoeken. Gelukkig stond een veld verder Tanja met haar vriendin Ellen ook te tennissen. Tanja zat in mijn klas en zag er goed uit, niet de knapste van de klas maar een leuk lijfje en een lief gezichtje. Ik zei Tim dat ik al een hele tijd iets voor Tanja voelde en dat ze er gewoon goed uitzag in haar tennisrokje en wit topje waar haar mooie kleine borsten goed in uitkwamen. Tim begreep het en zei dat het inderdaad een knappe meid was, kom we passeren er langs en zeggen dag.

We passeerden Tanja en haar vriendin en ik zei snel dag tegen haar, ze zwaaide terug met een mooie glimlach erbij. Ja, zei Tim, dat zie ik wel in orde komen, als dat gebeurt doe een goed woordje voor me bij haar vriendin, die ziet er ook goed uit. Tim en ik douchten, namen nog een drankje en een snack in de bar.

Tegen de tijd dat we eenmaal een drankje ophadden, was het al zes uur en gingen we elk onze eigen weg. Ik fietste nog een beetje doelloos rond tot het bijna zeven uur was.

Ik belde stipt om 7u aan, de deur werd op een kier gezet. Hoe het verhaal verder gaat zal je binnenkort kunnen lezen in deel 3 reacties welkom op greekboyhistory yahoo. Reactie van Versa op 27 maart om Reactie van ghislain op 26 juni om Reactie van Anoniem op 21 februari om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

neukende gays neuksletje