Man likt sperma uit kut sex op zijn hondjes

man likt sperma uit kut sex op zijn hondjes

.

Rijpe vrouw zoekt heerlijk klaarkomen
man likt sperma uit kut sex op zijn hondjes

.

Vreemd zaad uit haar kutje likken Categorie: Dit gaat over de eerste keer dat ik het sperma van een andere man uit de kut van mijn vrouw likte. Het gebeurde een paar jaar geleden. Het was een normale vrijdagavond en mijn vrouw had zin om uit te gaan naar een bar, alleen ik moest aan het werk die zaterdagochtend. Ik bleef dus thuis kijken naar de televisie samen met de kinderen tot het bedtijd voor hun was. En zoals gewoonlijk elke avond als ze uit gaat, ga ik alleen naar bed en blijf ik wakker tot ze thuis is.

De bar sluit namelijk al om Als ze al meer dan 30 minuten te laat is besef ik dat ze waarschijnlijk met iemand ligt te neuken, dat nerveuze en angstige gevoel krijg elke keer weer als ze niet op tijd thuis komt. Dus ik lag daar en keek steeds maar weer naar de klok en probeerde te slapen. Uiteindelijk komt ze om Ze trekt haar shirt en spijkerbroek uit en komt bij mij in bed, geeft me nog twee kussen op mijn wang en draait zich op haar zij.

Ik vraag haar waarom ze zo laat is en ze zegt dat ze nog even had staan praten met wat vrienden op de parkeerplaats en dat ze de tijd was vergeten. Ik vraag hoe de avond was verlopen en of ze mij misschien nog wat had te vertellen met andere woorden, heb je jezelf door iemand laten neuken.

Waarop ze nee zegt en probeert te gaan slapen. Omdat mijn pik door alle geile gedachten klopt als een wilde en dat is al een tijdje zo, begin ik haar te kussen en ze reageert. Ik kus haar over haar hele lichaam van boven tot aan haar slipje. Ik trek het slipje langzaam van haar billen af en ga verder met kussen. Opeens pakt ze me bij mijn hoofd, ze stopt me voordat ik haar kutje begin te likken.

Ze zegt dat ze geil is en nu lekker geneukt wil worden. Nu weet ik zeker dat iemand anders al van haar kutje heeft genoten en ze probeert het nu te verbergen.

Ze probeert mijn gezicht weg te duwen en ik blijf doorgaan tot ze uiteindelijk toch toegeeft. Met het allereerste likje over haar klitje krijg ik direct al een paar haren in mijn mond, vreemd want haar kutje is altijd kaal geschoren.

Als ik mijn tong iets dieper in haar gleufje laat gaan, heb ik een tong vol met vreemd zaad. Ik spreidde haar kutje verder open en begin de dikke spermaroom uit haar gat te zuigen. Ik laat twee vingers in haar natte kutje glijden en voel dat ze behoorlijk vol zit met een flinke lading zaad.

Langzaam haal ik met mijn vingers het vreemde zaad uit haar geile spermakutje en begin het van mijn vingers te likken.

Ik ging naar de bar waar mijn man zat en vertelde hem wat ik van plan was en vertelde hem gelijk dat ik misschien niet naar huis zou komen die avond.

Hij was direct enthousiast over de hele zaak, ik gaf hem een kus en zei hem ”nou, tot later dan schat. Zouden dat zijn vrienden zijn die vanavond mee zouden gaan? Ik liep naar hun toe om een?? Ik draaide me om en liep naar het damestoilet om mezelf wat op te maken, lippenstift en een beetje parfum. Ik was behoorlijk enthousiast over deze jongens en klaar en bereid om te doen waar ze zin in zouden hebben, en dat was op dat moment zo ongeveer alles.

Ik liep uit het damestoilet en Rob stond nog steeds op dezelfde plek te praten met dezelfde jongens en ik liep naar hem toe. Het bleek dat deze jongens inderdaad zijn vrienden waren. Rob stelde hun aan mij voor, Ferry en John en ze zeiden dat ze meer dan blij waren om op mijn aanbod in te gaan.

Ik zei “geweldig, zullen we gaan dan? Zo liepen we met ons vieren over de parkeerplaats naar Rob’s auto, ik ging voorin zitten en Ferry en John stapten achterin de auto. Rob vroeg waar ik naar toe zou willen gaan. Ik zei “rij maar naar het dichtstbijzijnde hotel. Rob parkeerde de auto en liep het hotel binnen, even later kwam hij terug met een kamersleutel en zei “geregeld we hebben kamer Bij de kamer aangekomen opende Rob de deur en liet mij als eerste de kamer binnen, gevolgd door de andere jongens.

Ik liep naar het bed en ging op de rand van het bed zitten met mijn benen over elkaar, ik trok mijn rok naar beneden tot over mijn knie. Ik wilde toch nog wel een beetje doen overkomen dat ik een dame was. Ik was nu echt nerveus, want ik keek naar Rob en die deed de deur op slot en trok de gordijnen dicht. Ik denk dat ik wist wat er nu zou gaan komen, het was slechts iets meer dan een uur geleden dat deze Rob me had gevraagd om even met hem te dansen.

Dat leek slechts een paar minuten geleden en nu, kijk eens waar ik nu ben. Diep van binnen wilde ik terug naar de club, maar aan de andere kant wilde ik nu hier zijn. Rob kwam naar me toe en ging naast me zitten, hij plaatste zijn arm om me heen en we begonnen te kussen. Rob was een goede uitziende man en ik was blij dat hij begon, dat gaf me een ontspannen gevoel, alsof ik alleen met hem was met niemand anders in de kamer.

Zijn tedere kussen ging over in een tongzoen, mijn benen werden door hem voorzichtig geopend maar die hield ik weer tegen elkaar gedrukt toen hij me achterover op het bed legde. Kort nadat ik zo in deze positie lag stopte Rob met zoenen, hij keek me aan en ging langzaam met zijn vinger over mijn gezicht, langs mijn nek naar mijn borsten, die waren nog mooi verscholen onder mijn kleren als een cadeautje wachtend om te worden betast.

Een voor een begon hij de knopen van mijn blouse te openen, hij vertelde me hoe sexy ik was, opende mijn bh en schoof die langzaam van mijn lichaam af. Het idee alleen al dat ik hier door een vreemde man werd uitgekleed dan mijn eigen man, was al waanzinnig opwindend voor mij.

Hier zo te zitten met Rob liet me bijna vergeten dat er andere ogen naar mij keken die nauwlettend in de gaten hielden wat er allemaal gebeurde. Rob’s vingers gleden over mijn borsten, licht knijpend in mijn borsten en zachtjes knijpend in mijn tepels, dat bezorgde mij tintelingen door mijn hele lichaam. Rob haalde zijn handen van mijn borsten en begon teder mijn tepel te likken terwijl hij op hetzelfde moment zijn hand begon te bewegen over mijn been en mijn rok voorzichtig omhoog schoof.

Hij realiseerde zich dat het tijd werd voor de laatste stap, tijd om echt door te pakken. Ik schaamde me een beetje, wetende dat die andere jongens stonden te kijken en wetende dat ook hun van mijn lichaam wilde genieten. Ik spreidde mijn benen en liet zijn hand de vrije weg richting mijn kruis. Zijn vingers kronkelden nu aan de binnenkant van mijn string, ze bewogen in en uit mijn zeer vochtige kut en gleden over mijn klit. Hij bracht me op het punt waar ik de hele avond al op wachtte, een orgasme, en ik wilde dat hij me klaar zou laten komen.

Ik was aan het kreunen en hijgen toen zijn vingers zo druk bezig waren met mijn kut. Mijn lichaam trilde en schudde door het gevoel dat ik klaar ging komen, maar ik probeerde het zo lang als ik kon tegen te houden. Toen liet ik mezelf gaan, ik explodeerde in wat leek als een nooit eindigende reeks van orgasmen, zowel vaginale en klitorale orgasmen.

Rob stapte nu van het bed af en begon zich uit te kleden, terwijl ik bleef liggen met mijn hand op mijn kruis, ik was nog steeds in een andere wereld. Rob kwam weer terug op het bed en kroop nu tussen mijn benen die ik automatisch voor hem opende. Hij zei me hoe sexy ik eruit zag en bewoog zijn hoofd tussen mijn benen, ik voelde zijn lippen over mijn zachte schaamheuvel en zijn kussen die langzaam afgleden naar mijn vochtige spleet.

Zijn tong ging over de gehele lengte van mijn spleet en hij drukte het puntje van zijn tong in mijn toch al zeer natte kut. Rob stopte met likken om vervolgens zijn naakte lichaam over mij heen te plaatsen en zijn meer dan gemiddeld grote pik in mijn kut te laten verdwijnen.

Met een lichte voorzichtigheid voelde ik zijn apparaat langzaam in me glijden, totdat elke centimeter, minstens 18 of 19 cm in mijn kut zat. Ik begon te kreunen vanaf het moment dat hij helemaal in mij zat, het was puur genot om met hem te mogen neuken. In het begin was het een beetje pijnlijk omdat de lul van Rob veel groter en dikker was dan die van mijn echtgenoot of andere mannen waar ik ooit het bed mee had gedeeld. Ik voelde me bijna weer een maagd, seks voor de eerste keer, maar toen ik voelde dat mijn opening wijd open stond voor hem overwon het genot alles.

Alle gevoel van mijn nette dame verschijning vervaagden door mijn kreunen en een waanzinnig orgasme. Hij pompte zijn heerlijke lul steeds dieper en sneller in mijn kut, mijn benen hield ik strak rond zijn billen heen. Er gebeurde gewoon ongelofelijke dingen met mijn lichaam. Rob fluisterde al kreunend of het goed was dat hij in mijn kut klaar ging komen.

Ik giechelde en zei “ja, kom maar“ en tussen mijn gekreun door, “spuit mijn kut maar vol, geef het allemaal aan mij, ik wil je hete sperma in me voelen.

Ik hou van dat gevoel als een man op het punt staat van klaar komen. Vervolgens spoot hij zich leeg in mijn kut, OOOOOOOhhhhhhhhhhh, ik voelde straal na straal na straal zijn hete zaad diep bij me naar binnen schieten, lekker diep in mijn kut.

Toen hij zich leeg had gespoten viel hij ademloos op mij. Langzaam trok hij zijn lid uit mijn kut, hij stond en ging naar de badkamer. Ik zat op de rand van het bed en keek naar zijn zaad wat uit mijn kut droop. Toen Rob weer de slaapkamer binnenkwam keek hij hoe ik met mijn vingers een grote hoeveelheid sperma uit mijn kut haalde en het uitwreef over mijn schaamlippen, de rest likte ik van mijn vingers af. Rob merkte op dat dit echt een geil zicht was, ik boog iets naar voren en keek naar de grote klodders sperma die uit mijn opening lekte.

Terwijl de andere twee jongens bij mij kwamen staan om het ook te zien begon Rob vervolgens zijn kleren aan te trekken. Hij zei dat hij even naar buiten ging om wat bier te halen en zou zo weer terug komen. Toen ik opstond van het bed voelde ik de grote hoeveelheid sperma langs mijn benen lopen, ik ging weer met mijn hand over mijn kruis en smeerde het allemaal over mijn kut heen en likte het zaad weer van mijn vingers.

Op deze manier gaf ik de andere twee jongens ook een klein showtje, vervolgens liep ik naar de badkamer om het allemaal een beetje schoon te maken. Even later ging ik weer terug naar de slaapkamer in mijn slipje en beha, maar ik liet mijn blouse open, dat zag er wat opwindender uit. Ik liep naar Ferry toe en begon hem te kussen, ik voelde zijn harde pik door zijn broek heen.

Al snel zat ik op mijn knieën voor hem en opende ik zijn broek die ik naar beneden trok tot aan zijn knieën. Ik werd terstond weer bloedgeil, alleen al door het zien van zijn erectie die via de bovenkant van zijn boxer tevoorschijn kwam, met ongeveer een centimeter of wat.

Zijn grote eikel stak zo mooi boven de rand van die boxer uit. Ik begon met mijn vinger over de eikel te wrijven en te voelen aan de vorm van zijn harde pik door de zachte stof van zijn boxer. Ik wilde zijn boxer nog niet uittrekken en ging met mijn lippen om zijn pik heen en met mijn tong gleed ik langs zijn lange staaf om de grote druppels sperma van zijn eikel te likken die zich daar hadden gevormd.

Ferry liet mijn blouse van mijn schouders glijden opende mijn bh en trok mijn slipje uit, nu was ik weer geheel naakt en hij keek vol bewondering naar mijn borsten.

Ik had er niet meer op gerekend om ook nog seks met deze jongens te hebben. Ik dacht dat we gelijk met zijn allen al los zouden gaan en dat ze mij met hun drieën zouden nemen. Zoals Ferry mijn borsten streelde en met zijn mond verwende was zalig gewoon. Ferry bewoog me naar het bed en legde me neer, hij trok zijn boxer nu uit en legde me op het bed. We kusten elkaars lichamen een korte tijd.

Ik voelde aan zijn pik en gleed met mijn vingers over de slijmerige druppels sperma die langzaam uit zijn eikel vloeide, terwijl hij zijn hand in mijn kruis had en met zijn vingers mijn kut en klit beroerde. Na onze korte maar erotische zoensessie, draaiden we ons in de 69 positie, onmiddellijk nam ik zijn pik in mijn mond.

Ik bewoog mijn lippen op en neer langs de hele schacht, terwijl op hetzelfde moment Ferry’s tong over elke centimeter van mijn kut bewoog, spoot het vocht gewoon uit mijn kut, wat hij hongerig oplikte. Na ongeveer 10 minuten flink zuigen aan zijn pik begon hij te kreunen, ik voelde dat zijn pik begon te zwellen en toen voelde ik dat zijn hete lading de achterkant van mijn keel raakte.

Geheel opgaand in mijn eigen orgasme slikte ik elke druppel sperma door die mijn mond inspoot. Maar op het moment dat ik het absolute hoogtepunt bereikte ging de deur open en kwam Rob weer binnen met een aantal blikjes bier. Ik lag nog bovenop Ferry druk zuigend aan zijn overheerlijke pik en keek Rob aan toen hij naar het bed liep. Maar ik bleef Ferry gewoon door zuigen zijn sperma smaakte zo ontzettend lekker. Ferry zei toen ik van hem af was gestapt, “ God, wat was dat goed, geen enkele vrouw heeft mij ooit gezogen zoals jij, en je slikte het allemaal door.

De meest meisjes, tenminste degene die ik ken zuigen wel maar laten me niet klaar komen in hun mond en degenen die het wel doen spugen het uit. Het was nu hoog tijd voor een kleine pauze en zeker om een paar minuten bij te komen van mijn vorige orgasme.

Ik ging op een kleine tafel zitten bij het?? Rob vroeg me opeens “zeg eens eerlijk, wat brengt een vrouw ertoe om met 3 jongens mee te gaan, ik kan zien dat je geen hoer bent, dus waarom doet een mooie vrouw dit met ons drieën.

Oké, het is een idee van mijn man. Zijn fantasie was dat ik mij zou kleden als een hoer om een kerel te zoeken en hem te laten doen wat hij met mij wil, maar ik denk niet dat hij had verwacht dat ik met drie man tegelijk aan zou pappen. Toen zei ik “dat was niet genoeg voor hem, hij wilde dat ik een vent zou vinden om mij te neuken en in mij klaar te laten komen.