Buurvrouw beffen leraar neukt leerling

buurvrouw beffen leraar neukt leerling

Lange lul in kut sezy massage


buurvrouw beffen leraar neukt leerling


Dat is niet nodig zei ze. Ik stond er op dat ik er wilde bedanken en vroeg of ze dan even wat mee ging drinken op het terras met wat andere leerlingen. Dit deed ik wel vaker met wat klasgenoten en ook wel met andere docenten erbij. Ze zij dat ze vrijdagmiddag dan wel even een drankje kwam doen op het terras. Vrijdag middag was het dan zover.

We zaten met bijna de hele klas toen mijn lerares Duits aan kwam lopen. Ik was echt niet de enige die haar een milf vond wat bijna alles jongens uit de klas keken haar na tot ze ging zitten.

De biertjes, wijntjes en frisdranken gingen hard net als de tijd. Het was inmiddels al tegen 18;00 uur en bijna iedereen was weg. We zaten nog met ze drieën op het terras. Mijn Duits lerares, Sander mijn klasgenoot en ikzelf. Ik stelde voor om wat te gaan eten en dat ik zou betalen. Ik wilde immers mijn Duits lerares nog bedanken voor de bijlessen Duits. Sander moest afhaken en mijn Duits lerares stemde na wat tegenzin toe.

Na het betalen vroeg mijn Duits lerares of ik wist waar ze precies woonde. Geen idee zei ik, vervolgens wees ze naar haar appartement wat vlak bij het terras zat. Heb je nog zin in een biertje bij mij vroeg ze. Ik dacht, nou een biertje is altijd goed en ik heb toch de tijd. Nadat we bij haar appartement waren aangekomen plofte ik op de bank.

Ik kreeg een biertje van haar en we praatte over school. Ook andere dingen kwamen aanbod waaronder de vraag hoelang ze al gescheiden was. Ze was inmiddels al 5 jaar gescheiden en geen relatie daarna meer gehad.

Na heel wat drankjes te hebben gedronken kwam ik tot de conclusie dat het al laat was. Ik vertelde haar dat ik naar het station moest anders haalde ik de laatste trein niet. Oh blijf anders slapen en pak morgen de trein, dan kunnen we nu nog een drankje doen. Na een aantal drankjes zei ik dat ik wilde slapen.

Ik moest de volgende dag s middags wel een beetje fit zijn voor mij voetbal wedstrijd. Ik vroeg haar of ze een luchtbedje had of dat ik op de bank moest liggen. Je mag op de bank, of bij mij in bed. Ze had een groot tweepersoonsbed en voor mij was de keuze makkelijk.

Een bank of gewoon een lekker bed met een pracht vrouw naast me. Mijn lerares kleedde zich ook uit en deed haar nachtjapon aan. Ik zag nu goed haar billen met haar rode string. Het wond me een beetje op. Toen we beiden in bed lagen vertelde ik haar nogmaals hoe dankbaar ik haar wel niet was en gaf haar een kus op haar wang.

Hmm zei ze, doe dat nog is. Ik kuste haar nog een keer en net voor dat ik een kus wilde geven draaide ze haar gezicht. Ik gaf haar zo een kus op de mond. Je hebt koude lippen. Dit keer met tong. Heerlijk tongde we elkaar. Wind ik je op?

Ik word er ook wel een beetje geil van zij mij lerares. We begonnen steeds heftiger te zoenen en elkaar te strelen. Heerlijk begon ze me te pijpen. Lange diepen halen tot helemaal achter in der keel. Ik merkte dat ze het moeilijk had met mijn pik. Ze kon geweldig goed pijpen. Nadat zij mij heerlijk had gepijpt begon ik het haar kutje te spelen.

Al zoenend begon ik met haar clitje te spelen. Ik merkte dat ze goed nat werd en ze begon heerlijk te kreunen. Ooohhh dit is lang geleden zei ze. Ik trok haar slipje uit die inmiddels al helemaal nat was.

Ik begon haar heerlijk te vingeren en te likken. Oh jezus wat ben je goed. Ze hield het niet meer en ze kwam al snel klaar. Vervolgens pakte ik een condoom en deed hem om mijn lul.

Ze begon me weer heerlijk te pijpen. Nadat ze me gepijpt had nam ik haar heerlijk in haar kutje. Heerlijke diep neukte ik haar. Eerst in missionaris en daarna lekker op ze hondjes. Ik merkte dat ik klaar ging komen. Neuk me, zei ze. Oh ja Nick, ga door, schreeuwde ze. Ik wil je zaad voelen, ga door. Ik hield het niet meer een spoot haar hele kutje vol met zaad.

Ik begon lol in zijn gegluur te krijgen. Hij keek me ondeugend aan en zei: Ik zou best voor alle vakken jou leraar willen zijn hoor. Ik zou je alles van het leven kunnen leren.

Ik begon te blozen en voelde mijn kutje opzwellen. Zou hij me echt willen neuken? Zou ik nu een echte pik in mijn kut krijgen? John kwam toen naast me zitten, keek telkens naar mijn tieten , en zei dat hij me zo mooi vond en me graag aan wilde raken. Maar eerst wilde hij uit mijn mond horen of ik het goed vond. Ik vond het goed, maar zei er wel bij dat ik wel een beetje bang was. Hij beloofde niets te doen wat ik niet wilde. Hij zou alles eerst vragen. Heeft iemand weleens jouw mooie grote tieten gestreeld?

Nee, zei ik, maar als je dat wil, mag het wel hoor. Hij knoopte de blouse los, nam mijn tieten in zijn handen en vroeg weer: Nee, maar als je wil mag het wel hoor! En hij nam gelijk een tepel van me in zijn mond. O meisje, wat zijn je tieten lekker stevig en groot, heerlijk om je tieten eindelijk eens te voelen. Ik heb er in de klas al zo vaak naar zitten gluren… en nu kan ik ze eindelijk eens vasthouden.

Maar heeft iemand weleens je kut gevingerd of gelikt? Nee, zei ik dus weer, maar wil jij de eerste zijn? Graag, zei John, ging op zijn knieën voor me zitten, spreidde mijn benen, bekeek eerst goed mijn kut en duwde toen met zijn tong mijn kutlippen opzij. Hij duwde er een paar vingers bij en met zijn tong zocht hij mijn kittelaar. Met zijn vingers in mijn kut, zijn tong op mijn klit en een hand op mijn tiet lag ik te genieten.

Vind je dat lekker meisje? Heb je weleens een jongen afgetrokken of gepijpt? Nee, was nu weer mijn antwoord, en dat had ik inderdaad nog nooit gedaan, maar ik zag die dikke bult in zijn broek.

Dan wil ik dat jij mijn pik als eerste eens in dat lekker bekkie van je neemt, en leer ik jou goed pijpen, wil je dat? Ja hoor, ik wil alles leren, dus als het geen kwaad kan, doe ik het wel. Ik deed het blijkbaar niet goed naar zijn zin, want hij pakte mijn handen en legde deze om zijn stijve pik. Zo, zei hij, en nu duw je mijn pik telkens zo ver mogelijk in dat geile pijpbekkie van je en ga maar op en neer! Ik deed precies wat hij me opdroeg en zoog zijn dikke paal.

Hij pakte me bij mijn hoofd en duwde zijn pik steeds harder in mijn mond. Hij neukte me in mijn mon, en ik vond het nog lekker ook. Ineens stopte hij en legde mij languit op de bank en zei: Zo sletje, wil je dat ik nog verder ga? Maar als je nu ja zegt, ga ik echt tot het uiterste en wil ik je helemaal hebben, dus kijk uit wat je zegt!

Nu stoppen zou wreed voor hem zijn en ik wilde echt alles leren wat er te leren viel, dus ik zei JA! John lachte en zei dat ik een heerlijk sletje was en dat ik van nu af aan zijn eigen hoertje was. Ik werd nog geiler toen hij zo tegen me sprak en spreidde zelf mijn benen al wijd uit elkaar en ik voelde zijn grote eikel al tegen mijn kut aan drukken. Hij pakte mij bij mijn tieten en drukte gelijk zijn grote pik langzaam mijn kut in. Het deed even pijn , maar toen hij begon te stoten en steeds dieper en dieper in mijn kut zat, verdween de pijn en kreeg ik een heerlijk gevoel.

Zo geile slet, dat is toch wat je wilde? Geneukt worden door een oudere man? Geniet nou maar van mijn pik in die hoerenkut van je. Daar zat je me op school toch steeds voor uit te dagen?

Ik zal je nu zo hard en lang neuken tot je gillend klaarkomt. Hij ramde zijn pik nog een paar keer diep in mijn kut tot hij ophield en ik op handen en knieën van hem moest gaan zitten. Ik wist niet wat hij van plan was, maar deed wat hij zei.